E moj prijatelju boja od folije je jedan od manjih problema. Sta te sve ceka na kecu nebih da te plasim. Al po meni je greska uzeti telefon koji na vipu ima jos uvek 2.3.6 software. Ako neces da caprkas po njemu onda si osudjen na 2g star software.
ma bolje izvrsiti samoubistvo(a pre toga sa sobom povuci jos 10ak ljudi kao sto se desava po USA) nego da vidis sta te sve ceka na kecu...mislim,toliko je los telefon taj kec,da nakon kupovine istog,zivot postaje besmislen......
mozda su i one samoubice i ubice po USA pokupovale Note 1?.....eh,da su samo uzeli npr Note 2,sada bi vec bili npr perspektivni politicari ili biznismeni...a ovako sa Note 1...
E moj prijatelju boja od folije je jedan od manjih problema. Sta te sve ceka na kecu nebih da te plasim. Al po meni je greska uzeti telefon koji na vipu ima jos uvek 2.3.6 software. Ako neces da caprkas po njemu onda si osudjen na 2g star software.
da li je neko imao iskustva sa baterijama za Note,navodno,veceg kapaciteta nego sto je originalna baterija?.....ne mislim na one debele baterije za koje je neophodan drugaciji poklopac,ove su iste debljine i dimenzija kao i orignalna,npr ovako nesto sto se vrti pe ebay i amazonu...
http://www.ebay.com/itm/Anker-Upgra...458008?pt=PDA_Accessories&hash=item4d018c5d98
http://www.ebay.com/itm/Brand-New-S...057951?pt=PDA_Accessories&hash=item2319398f1f
http://www.ebay.com/itm/High-Capaci...944882?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1a76fb72
Necu sad da pametujem ali razmisli ovako: mislis da bi samsung u svoj flagship model u to vreme stavio slabiju bateriju nego sto moze da stane u te fizicke dimenzije??
О да!! Не праве се ствари више као раније да трају вечно и да увек буду најбоље.
Iako si sarkastican, meni je kec samo zivce kidao a kupio sam ga novog za keshovinu. Drago mi je da sam uspeo da ga se otarasim, iako sam izgubio 70e za kratko vreme. Daleko mu lepa kuca.
A za baterije, znam da ovu Anker hvale na xda, tako da to mozes da probas. Ostale proveri sta kazu na xda.
pa,brate mili,kako da ne budem sarkastican,prosto nisam mogao da odolim kada sam procitao recenicu "da znas sta te sve ceka sa kecom"..............ispada kao da je to jedan od najlosijih mobilnih telefona ikada napravljenih...pa sad,tesko onom ko dodje u posed istog...
inace,zavisi sta si ocekivao od telefona i kakve su ti bile potrebe...
Ocekivao sam ono sto treba da se ocekuje od najboljeg telefona tada na trzistu (kao sto sam ocekivao od dvojke i dobio da sve radi kako trebai vise od toga, fasciniran sam): da moze da se odgleda nesto na njemu a da mi mrlje i krshenje boja ne odvlaci paznju. A i lagovao je solidno.
Sto se tice slika i snimaka u mraku, ne pricam o kvalitetu koji daje senzor kamere, on je odlican, nego pricam o prikazu na samom ekranu- on je ocajan. To jeste mana amoleda, ali su u samsungu debelo zasrali kalibracijom. Evo otvori ovu sliku na notu- ona treba da bude skroz crna oko mosta, znaci samo most da sija. Stavi neko normalno osvetljenje, ne ono minimalno.
Pogledajte prilog 105380
maxxi20 je napisao(la):da,stvarno u ovoj slici oko mosta postoji neka sivkasta pixelizacija...ali koliko sam primetio jedino kada se gleda u mrklom mraku,tj kada se npr nalazis u mraku i gledas ovu sliku na fonu...kada se gleda na sobnom ili dnevnom svetlu,toga nema ili je zaista jedva primetno.....slicno je i sa bas bas tamnim scenama u npr filmovima i ostalom video materijalu...
nego,malo sam istrazivao u vezi tog black clippinga,i nasao par stvari.......navodno,radi se na nekoj zakrpi koja bi trebalo da potpuno resi taj problem...da li ce se to pojaviti sa ovim novim oficijalni jb,ko zna...
ali jos zanimljivije,neki lik na nekom forumu je napisao da mu aplikacija "scren tint adjuster" pomaze oko clippinga,tj da ga svodi na najmanju mogucu meru....ja potrazim tu aplikaciju,i zaista daje rezultate kada malo podesavate brightnes i kontrast.......znaci,uspeo sam da na onoj slici samo most sija,a sve ostalo da bude crno iako gledam u mrklom mraku....ovo verovatno ne iskljucuje taj problem clippinga u potpunosti,ali zasita ga smanjuje na najmanju meru........bar kod mene....izgleda da je taj clipping problem softverske prirode,kada se moze zamaskirati ovako nekim programicicem...
... Evo, otvori i digitron i vidi u vrhu ekrana kako se razlivaju ...
Zasto u ES Exploreru prikazuje da nema nista na SD kartici ?
Znaci to je tk.Barem photosphere-a radi kako trebe i slikanje sa 4.2 kamerom je mnogo brze ,tj brze se ulazi u galeriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari