Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Hvala puno:)
A koja je procedura za flesovanje posto sam sad na tom xxlsa leaked,nemam ni root ni cwm.

Ubacio sam ultimate rom v5.1 i philz stock kernel.
Mogu reci da za sada bolje radi od leaked xxlsa koji sam imao.

Da li je moguce aktivirati "eye tracking" kod Note-a?

Постоји онај smart stay и smart eye или како већ.

ne,to ti je u settings/display/smart stay.
imas i opciju smart rotation,pogledaj na youtube o cemu se radi.
To je jb romovima,ne znam koji rom koristis?

Onda još nemaš to :) Jel se zna nešto o datumu izlaska novog JB?

Navodno u prvoj polovini januara za Note u drugoj za S2...

Imam mali problem:

Kada se telefon re-aktivira iz deep sleep režima mobile data (iako pokazuje da je uključen) ne funkcioniše sve dok ga ne ugasim pa upalim.

Neko rešenje?

Poslednja izmena:
obrisao sam i opet isti problem. Imam instaliran ParanoidAndroid 2.17 ako to nešto pomaže...

Neznam...

Da nemas neki program za ustedu baterije koji gasi konekciju?

I kod mene je konfigurisan samo MMS i WAP i checkiran je wap. I sve u wapu je normalno ukucano samo su proxy i port obrisani.

Imao sam Juice Defender ali sam ga deinstalirao, baš zato što sam mislio da pravi problem.

I javlja mi da imam update za moj ROM, konkretno 2.56 Utacka, pošto mi je insane chip da li je bezbedno da updejtujem?

Poslednja izmena:
Nekontam koji ce q nekome programi za ustedu baterije na Note-u koji ima monstruoznu bateriju?

I ako si na Paranoidu onda imas safe kernel i bezbedno je da wipe-ujes i ali ako je samo update za rom onda se samo flashuje bez wipe-a.
I phone ce update za rom samo da skine i ti ga sam flashujes preko CWM-a.

Poslednja izmena:
iz mog iskustva, baterija na Note jeste velika, ali je i ekran pa je rezultat takav da ne traje nešto posebno duže u odnosu na druge modele, odnosno i dalje moram da punim telefon na dnevnoj bazi.

A Juice Defender... ako ne škodi, ne vidim zašto bi smetalo ako izvučem barem 10% duže trajanje baterije. U svakom slučaju instalirao sam ponovo Juice Defender da ga disableujem pa da ga u tom statusu deinstaliram i dalje je problem isti. Čim telefon ode u deep sleep ugasi mobile data a pokazuje da je uključen i reaktivira se samo kad ga ugasim/upalim.

Imao sam Alcatel OT990 pre ovoga sa Juice Defenderom i ne sećam se da sam imao ovaj problem sa mobile data.

edit: uspeo da nadjem temu sa istim problemom, izgleda da je problem u mreži (?!?) - koristim mt:s postpaid

Poslednja izmena:
Ocel biti u oficialnom romu sphere camera? Znam da je to novina za 4.2. ali cisto da pitam, mozda i ubace u 4.1

Sumnjam... biće Samsungova aplikacija za kameru... Jedino ako Samsung ubaci.Svakako ćeš moći sam ubaciti apk sam ako hoćeš.

Probao sam sa onom portovanom od Nexusa ali nece, instalira se i jos uvek imam onu staru Samsungovu, nista se ne menja.

na kojoj verziji androida? ja mislim da sam stavio na 4.1.2 leak ali sam dao note bratu pa ne mogu da proverim... treba da ostane samsungova ali da pored nje dobijes i cistu android kameru i jos valjda cistu galeriju pored samsungove (jer ta cista android galerija prepoznaje sphere fotke i prikazuje ih kako treba).

jel je neko od vas na mt:s? kako vam se ponaša mobile data kada telefon udje u deep sleep i imate li ove probleme?

i da li ja sada sa paranoida mogu da se prebacim na zvanični ROM čisto da vidim da li je problem u ROMu ili nečemu drugom?

na kojoj verziji androida? ja mislim da sam stavio na 4.1.2 leak ali sam dao note bratu pa ne mogu da proverim... treba da ostane samsungova ali da pored nje dobijes i cistu android kameru i jos valjda cistu galeriju pored samsungove (jer ta cista android galerija prepoznaje sphere fotke i prikazuje ih kako treba).

4.1.2. XXLSA probao sam sa dve verzije koje sam nasao i nista se nije desavalo.

jel je neko od vas na mt:s? kako vam se ponaša mobile data kada telefon udje u deep sleep i imate li ove probleme?

i da li ja sada sa paranoida mogu da se prebacim na zvanični ROM čisto da vidim da li je problem u ROMu ili nečemu drugom?

ja sam na mts-u ali nisam aktivirao power saving mode i nisam imao slicnih problema sa mrezom do sad

Poslednja izmena:
4.1.2. XXLSA probao sam sa dve verzije koje sam nasao i nista se nije desavalo.

Batali taj leak i instaliraj noviji LSC.

Flashuj ovaj leak:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1970626

I mozes bez problema da prelazis sa paranoida na ovaj leak. Samo prati upustvo prilikom flashovanja.

Pozdrav!Kupio sam danas polovan GN i lik kaze da ga je doneo od preko i da je bio sim free ali kaze da je on nadogradio verziju ICS preko wifi i sad telefon samo radi na telenoru
verzija roma je sledeca:4.0.4 baseband version je n700XXLRK kernel version 3.0.15-N7000XXLRL...Build nomberIMM76D.XXLRL e sad me zanima da nesto ne bih sj....koji kernel da stavim i koji je metod odkljucavnja
posto sam imao na S2 Galaxsim unlock preko koga sam ga odkljucao ali ovde je sve nesto drugacije pa da ne napravim brick.Ili se moze odkljucati ako stavim neki drugi stock ICS preko odin-a?

To sto je prodavac rekao je cista lazurija da je bio sim free.
Moras uraditi root prvo,potom se javi na pm pa cu ti poslatu apk za sim unlock.
Nakon toga imas trajno otkljucan telefon,pa moras flesovati safe kernel,imas uputstvo na xda za sve pa malo pogledaj tamo.

To sto je prodavac rekao je cista lazurija da je bio sim free.
Moras uraditi root prvo,potom se javi na pm pa cu ti poslatu apk za sim unlock.
Nakon toga imas trajno otkljucan telefon,pa moras flesovati safe kernel,imas uputstvo na xda za sve pa malo pogledaj tamo.
Hvala puno a koji root jeli preko odin-a bilo koji za ics ili?

Ja sam kupio rutovan note pa nisam to radio,ali ima na xda sticky tema u android development kako se koja verzija rutuje.Mogu ti poslati odmah apk pa da ga otkljucas dok si na gb,svakako je trajno otkljucavanje.

rutovao sam ga sa PhilZ-cwm6-XXLRL-HUI-v2.7 sa ove stranice PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel v3.99...odradio sam root preko stock recovery da ne dobijam onaj zuti triangl..da li je to safe kernel i da li preko njega smem raditi wipe?

Jeste,to je safe i sada mozes da radis factory reset.

Nazad
Vrh Dno