Navodno u prvoj polovini januara za Note u drugoj za S2...
na kojoj verziji androida? ja mislim da sam stavio na 4.1.2 leak ali sam dao note bratu pa ne mogu da proverim... treba da ostane samsungova ali da pored nje dobijes i cistu android kameru i jos valjda cistu galeriju pored samsungove (jer ta cista android galerija prepoznaje sphere fotke i prikazuje ih kako treba).
jel je neko od vas na mt:s? kako vam se ponaša mobile data kada telefon udje u deep sleep i imate li ove probleme?
i da li ja sada sa paranoida mogu da se prebacim na zvanični ROM čisto da vidim da li je problem u ROMu ili nečemu drugom?
4.1.2. XXLSA probao sam sa dve verzije koje sam nasao i nista se nije desavalo.
jel je neko od vas na mt:s? kako vam se ponaša mobile data kada telefon udje u deep sleep i imate li ove probleme?
i da li ja sada sa paranoida mogu da se prebacim na zvanični ROM čisto da vidim da li je problem u ROMu ili nečemu drugom?
Hvala puno a koji root jeli preko odin-a bilo koji za ics ili?To sto je prodavac rekao je cista lazurija da je bio sim free.
Moras uraditi root prvo,potom se javi na pm pa cu ti poslatu apk za sim unlock.
Nakon toga imas trajno otkljucan telefon,pa moras flesovati safe kernel,imas uputstvo na xda za sve pa malo pogledaj tamo.
Ja sam na ICS 4.0.4Ja sam kupio rutovan note pa nisam to radio,ali ima na xda sticky tema u android development kako se koja verzija rutuje.Mogu ti poslati odmah apk pa da ga otkljucas dok si na gb,svakako je trajno otkljucavanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari