Hvala ti mnogo...sad je odkljucan i radi superJeste,to je safe i sada mozes da radis factory reset.
Hvala ti mnogo...sad je odkljucan i radi superJeste,to je safe i sada mozes da radis factory reset.
Pozdrav!Kupio sam danas polovan GN i lik kaze da ga je doneo od preko i da je bio sim free ali kaze da je on nadogradio verziju ICS preko wifi i sad telefon samo radi na telenoru
verzija roma je sledeca:4.0.4 baseband version je n700XXLRK kernel version 3.0.15-N7000XXLRL...Build nomberIMM76D.XXLRL e sad me zanima da nesto ne bih sj....koji kernel da stavim i koji je metod odkljucavnja
posto sam imao na S2 Galaxsim unlock preko koga sam ga odkljucao ali ovde je sve nesto drugacije pa da ne napravim brick.Ili se moze odkljucati ako stavim neki drugi stock ICS preko odin-a?
Da li iGo Primo uopšte radi korektno na ovoj rezoluciji? Ne mogu da nadjem odgovarajući za ovu rezoluciju ekrana. Na HD2 sve je radilo ok.