Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Vrlo verovatno... Al' bi mi smešno, ipak bi trebalo da pročita koji je uredjaj, a ne da ubace plain text greet nekakav.. :)
Ne znam da li sam se zaj3bunio, čini mi se da aam pročitao da koristi i americku verziju Note-a, ne samo Nexus. Ali, i to ume da zabode na ovim nasim Note.. Posle pregledanih "new posts" na xda od par dana, vise ne znam ni sta sam citao gde :)

Jedno glupo pitanje- kako da stavim da mi memo za widget bude veca? Npr pola jednog ekrana, kao po defaultu sto ima kad se upali telefon, sa onom rekom crtez.

Promeni launcher... Mislim da TW ne moze da siri widget-e... Skini Apex, trenutno jedan od najboljih.

Da, Go je super ali je neoptimizovan - sto je rezolucija / ekran veci, to losije radi.

Drugim recima, svi koji imaju ICS na svom Noteu ne smeju:
1. da rade full wipe
2. da brisu / pomeraju velike fajlove po svom telefonu, pogotovo ne iz CWM-a
3. da koriste CWM uopste

Ako imate Stunner ili bilo koji ICS ROM sa kernelima koji su leaked (LP5/LP6) ne dirajte nista ili se brze-bolje vratite na GB koristeci ISKLJUCIVO PC ODIN. Ako vam custom ICS ROM zabode, NE RADITE WIPE NI ZA ZIVU GLAVU.

Mozda gresim, al' mislim da za Apex treba ICS.
GO Launcher ima resize i transparenciju. Al' ume da shutca :)

Zaboravio sam da kod vas jos nije stigao ICS, kontao sam mozda vec uveliko furate neki custom ICS... :)

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Momci, mora da ima neka fora da se ne menja launcher, cim tako stoji nakon inicijalnog paljenja telefona. Evo ovako izgleda:

capture.jpg

O cemu ti? :)

Mozes da resize-ujes memo. Zadrzi prst na njemu kada dodas widget.

Prostije ne moze biti. :)

Poslednja izmena:
Probaj 2 puta da zadrzis prst. Prvi put pomeras widget a drugi put mu menjas velicinu.
Znaci zadrzis prst, pritisnes Back pa zadrzis prst ponovo.

Prilozi

• SC20120506-083722.png
    SC20120506-083722.png
    403.8 KB · Pregleda: 114
Bio sam banovan i onemogucen da komentarisem :) .

Uzeh i ja note za 370 mint stanje full pack takodje i Krkojzla oba po 370 . Sjajna kupovina za taj novac nema sta . Odlican telefon ...

Bio sam banovan i onemogucen da komentarisem :) .

Uzeh i ja note za 370 mint stanje full pack takodje i Krkojzla oba po 370 . Sjajna kupovina za taj novac nema sta . Odlican telefon ...

Nije los, al eyePhone je ipak eyePhone. Ne znam sto ga ne uze kad si imao za te pare a i sam si rekao da bi jedan pored drugog za iste pare uvek uzeo jabuku.

Dzabe si hejtovao

Pa 4s i note sigurno nisu u istom cenovnom rangu :) . A ovo uvek moze da se proda za iste pare kada uleti neki iPhoncic :)

Treba danas da uzme ovaj fon , i guglam vec pola sata i nigde ne mogu da nadjem informaciju za ics 4.03 oficijalni,originalni ili kako vec .. sve su neki polovicni odgovori, jel moze neko da mi kaze jel samsung zvacnicno izbavio ics za note ili nije? hvala

Nazad
Vrh Dno