lowprofile
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.03.2012
- Poena
- 169
Hahaha sjajnoKakav cirkus, sad mi je jos tigao i mail od googla:
"Welcome to your Galaxy Nexus!"
Hahaha sjajnoKakav cirkus, sad mi je jos tigao i mail od googla:
"Welcome to your Galaxy Nexus!"
Hahaha sjajno))
Mozda gresim, al' mislim da za Apex treba ICS.Promeni launcher... Mislim da TW ne moze da siri widget-e... Skini Apex, trenutno jedan od najboljih.
Mozda gresim, al' mislim da za Apex treba ICS.
GO Launcher ima resize i transparenciju. Al' ume da shutca![]()
Momci, mora da ima neka fora da se ne menja launcher, cim tako stoji nakon inicijalnog paljenja telefona. Evo ovako izgleda:
![]()
O cemu ti?![]()
Gore iznad sam pitao u vezi sa resizovanjem memoa pa sam dobio odgovor da menjam launcher.
@cwelle- probao sam da zadrzim i samo se pomera memo po ekranu :S, to je prvo sto sam uradio
Bio sam banovan i onemogucen da komentarisem.
Uzeh i ja note za 370 mint stanje full pack takodje i Krkojzla oba po 370 . Sjajna kupovina za taj novac nema sta . Odlican telefon ...
Pa 4s i note sigurno nisu u istom cenovnom rangu. A ovo uvek moze da se proda za iste pare kada uleti neki iPhoncic
![]()
Treba danas da uzme ovaj fon , i guglam vec pola sata i nigde ne mogu da nadjem informaciju za ics 4.03 oficijalni,originalni ili kako vec .. sve su neki polovicni odgovori, jel moze neko da mi kaze jel samsung zvacnicno izbavio ics za note ili nije? hvala
Ostarismo cekajuci ga
"Cekajuci Godoa"...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari