Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Mnogo smo simpaticni sa ovim nagadjanjima, kao deca u lunaparku kad izvlace igrackicu pa ne znaju sta ce da dobiju :d

Slazem se sa svim prognozama, predvidjanjima i zapazanjima :D

Pozdrav svima.

Jedno pitanje... Da li telefon uzeti sad, za 420e nov, ili sacekati jos malo da mu padne cena? Kapiram da ce pasti kada dodje s3 kod nas...
Vase misljenje?

Svako dobro.

Ne znam dal ce pasti cena bas zbog s3, ipak note nema konkurenciju zbog velicine ekrana. Moj savet ti je da ne cekas, jer kad god da uzmes, nakon toga ce da mu pada cena. Nema svrhe cekati par meseci zbog par desetina evra. Uzmi sad kada ti je filing i to je to. Ja sam pre 15ak dana uzeo i ne razmisljam dal i kad ce da mu padne cena

Jos samo da prodam n86, i uzimam ga. Taman mi fali koji e. :)
U zdravlju da se sluzis.

Jel ima veze koja se verzija uzima kao kod gs2 sto se kamere tice. Planiram da uzmem ovih dana jedan na sta treba da obratim paznju? Jel stabilan fps kod snimanja?

^

Pun MS iphonova 4s sa x-sim i rebel karticama za 390-400e, tako da ne vidim uopste sta je problem prodati note i uzeti 4s ko je bas poludio pa hoce da sa 5.3 incha prelazi i zlopati se sa 3.5 incha, shebava sebi vid i nabacuje nesto ovako:

tumblrllrgfsbnj41qe9or5o.jpg

Ne znam kako iko ista vidi na onom ekrancicu za voluharice :)

Ja da sam hteo sa x sim uzeo bih to odavno :) . Poduhvat je kupiti SimFree iP4s kao pravi jobsov sin :)

Bozica nikako da batali da propoveda:)

Ljudi,a kako ce izgledati ics update, da li ce biti potrebno da se poveze sa kiesom, fleshovanjem ili samo na klasicno azuriranje iz telefona?

Ovo je moj omiljeni review GNote-a, izvinjavam se ako je već bilo postavljeno ranije.
Čovek je lepo objasnio, nije iPhone killer nego iPhone's iPhone killer's killer:

[YOUTUBE]wMechSrGTSk[/YOUTUBE]

Ja cu da dam svojih 2 centa zasto bih pre imao iPhone u odnosu na Note

1. Izrada

2. Perfektan push nikako ne mogu FB aplikaciju da namestim kao na iPhone da instant me obavestava o svemu .

3. Kamera konkretno full hd snimanje , Note kada snima full hd cropuje ka centru senzora samim tim 4s ima mnogo bolje snimanje pod losijim svetlosnim uslovima i mnogo siri spektar snimanja jer ne cropuje senzor .

To su tri kljucne stvari koje mi smetaju .

Minorne

1. Velicina , koliko je dobro toliko je lose . Dopisujem se sa nekim svaki cas vadim vracam ogroman fon u dzep jeste veliki ekran cool ali nekad ume da iritira . Na kraju zavrsim drzeci ga u ruci .

2. Neispeglanost sistema . Da napomenem imao sam 4 Android telefona zadnji sgs2 pre nego sto sam uzeo iPhone 4 , onda sam uzeo note i odjednom me je udarilo sve to trzanje i losa optimizacija aplikacija . Nista strasno ali istina je :/

3. Samsung , izbacivsi ove ******* kernele sreca pa nisam stavio bio ICS cekao sam nesto stabilnije od ovih leaked verzija . Ali kada vidim koliko je hard break telefona po Xda forumu bojim se da ubacim bilo sta drugo od stocka.

Ali zato vrhunska stvar kod Note-a koju do sada nisam imao ni na jednom telefonu je neverovatan jak i cist zvuk u pozivima i na spikerfonu . Znaci prosto sam iznenadjen kako je dobro (konacno) Bukvalno smanjim za 2 podeoka uvek kada nisam u buci jer sagovornika cujem bas bas jako i cisto bukvalno kao da mi je u glavi :).

I realno sto se tice baterije samsung je trebao da ubaci jedno 4000 5000 mah :) , i to bi bilo full ludilo . Ovako prosek drzanja baterije u segmentu .

Poslednja izmena od urednika:
ICS UPDATE:

Great! There are 7 CSCs in it: CPW (Carphone), DBT (Debitel), ITV (Unbranded/Italy), KOR (Korea), XEF (Unbranded/France), XEO (Unbranded/Poland) and XEU (Unbranded/UK & Ireland)!!! Pre koju stranu je pisano o tome kako se menja kod. Srecno :)

Malopre mi javio drug za update

Znači kakvo RAZOČARANJE,update-a i dalje nema:mad:...a neće ga ni biti još uvek...svaka čast ŠljAMSUNG:smackbum:

@salton-iva
ne razumem? ICS za SGN je izašao zvanično, o čemu ti pričaš?!

Izvinjavam se:) izgleda da je naša kritika (mislim svih korisnika uNote-a kod nas i šire) uspela,ima na SAMFIRMWARE trenutno OPEN GERMANY...Pozdrav:wave:

Znaci ubuduce : bez dramaticnih postova :d

Jel si preko moba direkt probao?

flešovao sa Mobile Odinom, naravno opet gomila bloatwarea....

edit: odmah stativa, ne radi Navigon 4.0.1 :(

Poslednja izmena:
flešovao sa Mobile Odinom, naravno opet gomila bloatwarea....

edit: odmah stativa, ne radi Navigon 4.0.1 :(

Moze kratko uputstvo? Jel dovoljno samo skinuti rom i flešnuti ka preko odina ili ima i neke predradnje? Čitao sam neki post gore o promeni koda. Kako, šta je to? :)

dovoljno je samo skinuti FW, prebaciti sa kompa na externu SD karticu (može i na internu memoriju, ali moj savet je da se FW nalazi na externoj memoriji), startuje se Mobile Odin (instalirati poslednju verziju v2.35) izabrati "Open file" u meniju, pa zatim otići na lokaciju gde ste smestili .tar fajl, OBAVEZNO čekirati (štiklirati) "Enable EverRoot", Inject Superuser" i "Inject Mobile Odin" (da bi se zadržao root) i zatim izabrati opciju "Flash". sačekati 5-6 minuta da se sve samo odradi, pri čemu će se telefon 2x restartovati i to je to. prvo butovanje nakon uspešnog apgrejda FW-ra će malo potrajati, sve zavisi od broja instaliranih aplikacija.
SAVET: preporučujem da se prvo instalira Titanium Backup i da se odradi bekap svega, kao i da se za svaki slučaj bekapuje sve kompletno putem Kies-a.

Vrh Dno