Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Re

U sta sve nece da se pretvori ova tema za Note..sad jos ljudi nasli da mi drze casove..dzabe sto sam profesor :p

A ja se "smorim" kad neko tako koristi ovaj izraz, a sve cesce vidjam to.
Sta to znaci "smoriti se" u ovom slucaju? Potpuno pogresno koriscenje ovog glagola.

Smoriti se u ovom slucaju znaci da sam bio ovakav :D kada sam dosao na bench, a ovakav :trust: nakon sto sam procitao to. Dakle- nagla degradacija raspolozenja za kratko vreme. Iliti, smorio sam se. Sad ti meni objasni zasto je to ''potpuno pogresno koriscenje ovog glagola''. Nije problem, mozemo i semantiku da ucimo na benchu, sto da ne.

Smoriti se u ovom slucaju znaci da sam bio ovakav :D kada sam dosao na bench, a ovakav :trust: nakon sto sam procitao to. Dakle - nagla degradacija raspolozenja za kratko vreme. Iliti, smorio sam se. Sad ti meni objasni zasto je to ''potpuno pogresno koriscenje ovog glagola''. Nije problem, mozemo i semantiku da ucimo na benchu, sto da ne.

Kraljevski odgovor... ;)

E kud sam i pisao to sto sam pisao.
Jednostavno mislim da takvi izrazi vise pristaju tima kojima se ovde smejete, pa sad ako zelite da ih koristite vasa stvar, ja vam samo skrecem paznju.
A pogresno je zato to smor~dosada. Smorio sam se~postalo mi je dosadno.

Za to sto zelis da pises, tj sto pominjes, nagla degradacija raspolozenja pravi izraz u tom zargonu bi bio "skenjao sam se". Tj "skenjavanje" je izraz za naglu degradaciju raspolozenja u kratkom vremenu.

Uglavnom, predlazem da neko od moderatora pobrise sve postove pocev od mog zadnjeg pa da zavrsimo sa ovom gluposcu, ja sam kriv sto sam zapoceo al eto ne svidja mi se taj izraz :)

Ne valja ti prevod, zato nisi ni razumeo.
Kada nesto smara, nije obavezno dosadjivanjem. Kao sto umor ne mora biti fizicki, evo jedan primer one druge vrste upravo...

Laki, brat, zao mi je, ali izrazi 'smoriti se' i 'skenjati se' su sinonimni, s tim sto je ovaj drugi veceg intenziteta. Licno, mislim da je mnogo vulgarnije koristiti taj drugi, al dobro.

Bilo kako bilo, aj da malo postedimo admine, ubise se od posla ovde :D

Ajd neko ko koristi Stunes rom da mi.odgovori cas ;) imam custom GB rom trenutno, jel potrebno da odradim EFS backup, ili mogu odmah da instaliram rom odmah. Takodje, ako neko ima link za abyss kernel neka mi pusti na pm.

Ajd neko ko koristi Stunner rom da mi.odgovori cas ;) imam custom GB rom trenutno, jel potrebno da odradim EFS backup, ili mogu odmah da instaliram rom odmah. Takodje, ako neko ima link za abyss kernel neka mi pusti na pm.

Ajd neko ko koristi Stunner rom da mi.odgovori cas ;) imam custom GB rom trenutno, jel potrebno da odradim EFS backup, ili mogu odmah da instaliram rom odmah. Takodje, ako neko ima link za abyss kernel neka mi pusti na pm.

Uvek uradi backup efs-a, da ne bude posle...

juniper-smartphone-q1-12-graphic.png

HT..sta? :)

Obavezno napravi EFS backup.

Mushki, jel koristi neko od vas usb otg? Imam rii mini wireless kb sa touchpadom i kad ustekam radi odlicno, i mish i kucanje, ali cim izadjem iz prvog pokrenutog programa i udjem u, recimo, iz browsera u office neki, samo mi radi mish, a nece da kuca. Isto se desi da nece da prikaze sadrzaj sa flasha dok ne restartujem. Jel zna neko sta moze da bude i da li ima neka caka? I dalje cekam ics pa sam fabrikante

Dobro bre braćo kada će više ovaj ICS 4 u ????u ?aterinu:mad:???Kupimo kao najbolji telefon a najduže čekamo na update:alo:...Pozdrav braćo Note-ovci:wave:

@shatrogistro - nemam pojma matori o tome, ne koristim taj zez :¦
--
Kapiram za jedno 3-4 nedelje.. Da prodje ova frka sa s3 konačno. Uzas, bas sam pre neki dan ispi.deo na sammobile u vezi ics-a.. Kupis flagship model, najskuplji, valjda zasluzujes neki prioritet nad low level produktima.. Prodje sto godina vec.. Smorili su za sve para, kusur i zvake :)

Cini mi se da imam problem :) jutros u pola 8 skinut sa punjaca, sa 100% baterije na 78% u pola 10. Gledao seriju malo manje od pola sata, na netu stream-ovao oko 10 min i 20 min surfovao. Jel moguce da skine 20+% za ovakav usage? I da, brightness skroz low. Sve se nekako vodim tim da ima 2500m baterijicu, jel sam se razocarao sa razlogom ili?

Ja upravo sizim i na samsung i na ove sto prave custom romove.
Kao sto sam vec napisao koristim vec neko vreme Stunnera (i to samo zato sto nesposobnjakovici iz Samsunga ne prestaju da se brukaju i ne pustaju ICS za svoj Flagship model) uglavnom, sinoc sam bezveze resetovao telefon i gle cuda nece vise da se upali. Samo vrti onog androida i loading i tako do besvesti. Clear cahse i dalvik nista i dalje isto. Flashujem mu ponovo rom koji je na njemu nista, na kraju uradim ful wipe i tad se tlefon probudi. Ne mogu da vam opisem koliko mrzim da radim wipe!!! Sad mi je opet sve shebano i treba mi 5 3 sata samo sa njim da se zamlacujem da bi ga vratio u predjasnje stanje, plus izgubljeni neki podaci, poruke i sl...
Genralno taj stunner radi dobro, ali ipak ebi ga, shebao je trajno gomili ljudi telefone, hard brickovao ih, sada citam pa vidim da ni ja nisam usamljen sa ovim problemom. Sve je to kao lepo, radite na svoju odgovornost i sl, al ne moze se tako neodgovorno raditi i praviti steta ljudima ako vec ne moze 100% da garantuje pouzdanost svog rada. U principu mislim da Samsung ima puno pravo da ga tuzi za brljotine koje je napravio.

Sve u svemu, ne savetujem vise da se prelazi na stunnera i bilo koji custom ICS rom. Ja samo cekam da izadje stock ICS (valjda necu ostariti do tada) i da se pojavi neki custom kernel (jer ne sumnjam da ce sve opet zapinjati sa stock) i da se manem prckanja po telefonu.

Mislim da ću i ja ipak sačekati stock ICS :)

Kakav cirkus, sad mi je jos tigao i mail od googla:

"Welcome to your Galaxy Nexus!"

Sada sam pogledao u note sekciji, pa to je AOSP Rom onda nije ništa čudno što ti je to stiglo.

Nije cudo, al dosad to nisam dobijao iako sam vec radio wipe pa stavljao ovaj rom.

A ono sto me najvise nervira je sto iz nekog razloga nece lepo sam da mi sve instalira. Upaljen mi je bio google backup al opet moram ko ****** sam da instaliram svaku aplikaciju ponovo.
Uuuufff, bas sam po...eo!

Sve je to kao lepo, radite na svoju odgovornost i sl, al ne moze se tako neodgovorno raditi i praviti steta ljudima ako vec ne moze 100% da garantuje pouzdanost svog rada. U principu mislim da Samsung ima puno pravo da ga tuzi za brljotine koje je napravio.

A ono sto me najvise nervira je sto iz nekog razloga nece lepo sam da mi sve instalira. Upaljen mi je bio google backup al opet moram ko ****** sam da instaliram svaku aplikaciju ponovo.
Uuuufff, bas sam po...eo!

Pa ako ti se ne svidja ti odes na neki drugi custom ili vratis se na stock Samsungov. Samsung nema pravo da ga tuzi, jer ti si taj koji ga je fleshovao. Custom ROM-ovi nikad ti nece garantovati 100% pouzdanost i 100% stabilnost. Svi koji fleshuju su "testeri" iliti zamorcici...

Sto se tice backup-a...Sto nisi odradio sa Titaniumom backup?

Cini mi se da imam problem :) jutros u pola 8 skinut sa punjaca, sa 100% baterije na 78% u pola 10. Gledao seriju malo manje od pola sata, na netu stream-ovao oko 10 min i 20 min surfovao. Jel moguce da skine 20+% za ovakav usage? I da, brightness skroz low. Sve se nekako vodim tim da ima 2500m baterijicu, jel sam se razocarao sa razlogom ili?

Probaj da ga resetujes.

Nemas problem tako je normalno.
Pisao sam vec Note ubija bateriju kad je ekran upaljen, moze da izdrzi 4-5 sati sa upaljenim ekranom i to se potpuno uklapa u tvojih 22% za nekih sat vremena upaljenog ekrana.

Trenutno sam na stunner romu i hteo bih flesnem oficijalni 2.3.6. Jel smem lepo da wipujem sve i nakacim na Odin da bih instalirao rom? Pitam ovde da ne citam 100 stranica, zato sto je gomila ljudi imala problem sa stunner romom.

Edit: dugo sam vas cekao pa sam citkarao i video da mogu da odradim ovo sto sam hteo :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno