Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ja za svaki poziv posebno podesavam jacinu u slusalici tako da samo ja cujem, a ne svi oko mene, pa se vrv zato niko nije zalio na eho. Ima kad neko pozove, probije mi uvo, a volume na pola.

Korisno: Kome treba folija za ekran nek se javi na PM da mu posaljem link. 99din je, samo klasicna ima, i odlicna je, ide preko cele prednje strane, samo ima rupu za home dugme, nije ona sto je skroz isecena. U bgu je prodavac, ali salje i postom za 70din

Mudro :) jedino sto si mogao mozda sacekati jos koji dan do s3, pa onda u shopping :)

Poslednja izmena:
Svi imaju razne bagove, navodno dok samsung ne izbaci official... (pa da izripuju lol)
Cm9, imilka najpopularnije... Ja mislim da je neki GB lite rom i dalje bolja opcija, ako nisi iz fazona peglanja bagova.. :)

Zavrsi ja na Note-u :) za sada samo da mu stavim oficial gingerbread, za dalje cemo videti :)

Znao sam da ces da se trgnes :D a red je i da promenis avatar ;)

Ja sam za sad skroz zadovoljan fabrickim 2.3.6, nijedan fc ili whatsoever. Jedva cekam prvi ics zvanicni da ga uflashujem over the air. Nadam se da ce hteti posto dosta njih ima problema sa time. A meni kies kaze da ne mogu da uradim update preko njega. Videcemo

Stavih checkrom, bas me zanimalo kako raducka jer dok nije izasao ICS na S2 sam njega koristio. Mogu da kazem da sam zadovoljan, barem za sada :)

To dal sam se trgao ne bih bas tako nazvao, najvise se radilo o tome da sada jednostavno hocu veci ekran, tako da je to direktno odlucilo. Ali verujte evo, mnogo se nerviram oko push notifikacija na androidu, ni priblizno nije dobro kao na iOS.

I da ako moze please, saveti za battery life. Navikao sam da punim bateriju svako vece, nije to problem, problem je sto moja ne moze da izdrzi do uvece :)) mada ovo danas mi je bio test, oko 12 skinut sa 100% a sad imam 25%. Full brightness i sve zivo moguce popaljeno hahaha :) recite mi da to nije lose jer cu da se zabrinem u suprotnom :)

Poslednja izmena:
100% ti si ludddd :D moraces odrediti nesto manje, jer ako budes drzao na 100%, pa moraces jedno 3 baterije za 24h da promenis :D

d4c84115-657c-8f17.jpg

Eto i slicice usage-a. Vidim ja i sam da me ekran "satre" nego eto nov sam u ovom polju :)

Haha meni je na automatic, full je ipak... :)
Pogledaj syncove i updates widgeta npr weather da nije na sat vremena svakih.
Ja gasim wifi dok se krecem... Skype sabija bateriju takodje :)

Stavih checkrom, bas me zanimalo kako raducka jer dok nije izasao ICS na S2 sam njega koristio. Mogu da kazem da sam zadovoljan, barem za sada :)

To dal sam se trgao ne bih bas tako nazvao, najvise se radilo o tome da sada jednostavno hocu veci ekran, tako da je to direktno odlucilo. Ali verujte evo, mnogo se nerviram oko push notifikacija na androidu, ni priblizno nije dobro kao na iOS.

I da ako moze please, saveti za battery life. Navikao sam da punim bateriju svako vece, nije to problem, problem je sto moja ne moze da izdrzi do uvece :)) mada ovo danas mi je bio test, oko 12 skinut sa 100% a sad imam 25%. Full brightness i sve zivo moguce popaljeno hahaha :) recite mi da to nije lose jer cu da se zabrinem u suprotnom :)

Meni push super radi, ne znam sta bi tebi mogao da bude problem, mozda zavisi od neta koji koristis. Cak mi i na 2g radi push. Sta znam..

Za bateriju nemoj da pitas kad vec sam znas sta je problem. Ja na 0 drzim u kuci, mnogo mi jako ostalo. Van kuce mi auto. U ponoc sam skinuo sa 76%, sad imam preko 40. Data always on

Jednostavno il ne jeenostvno- nemavsta jabuka da trazi pored note, to smo zakljucili, jer nisu uredjaji iste klase. Kao da poredis motor i auto, i najbolje da se ta tema ne poteze.

Poslednji Stuner je odlican. Radi ultra brzo i baterija traje 20-30% duze od fabrickog roma.

Treba biti oprezan samo sa tim kuvanim romovima, predhodni stuner je trajno brickovao gomilu telefona. Zadnji je proveren, radi sjajno.

Stavi poslednji ICS Stunnner ROM, nema greske. ROM je ludilo, zaista je stabilan za svaki dan, nema FC/SOD, baterija jako dobra, sve pohvale.

Videcu onda taj stuner rom da skinem cas. Verujem da cete se pitati, sta li ce mu, ali radi li s memo na tom ics-u? Tako da se ogradim odmah, sve mi je jos novo a ono crtanje je cool, ako nista, otkrivam svoje skrivene talente :p

Poslednji Stuner je odlican. Radi ultra brzo i baterija traje 20-30% duze od fabrickog roma.

Treba biti oprezan samo sa tim kuvanim romovima, predhodni stuner je trajno brickovao gomilu telefona. Zadnji je proveren, radi sjajno.

E da da, dobro je da si napisao ovo jer sto se tice tih brikovanih fonova, brickovanje je nastalo zato sto rom nije bio namenjen za n7000 vec za note sa USA trzista koliko sam u toku. Ajd za svaki slucaj neka mi baci neko link na pm cas :)

Ne zelim ni da znam kako si nabasao na tu vest... :D :p

O2X via TTv2b5

:) sluchajno sam je vido na TV kako drzhi u ruci neshto shto mi je lichilo... i rekoh ako ne zna google ne zna niko.

Sada cje biti komentara "da, kao sluchajno si video!?".
***. ko mi kriv. Htedoh da podelim radosta sa Vama da cje nam se prikluchiti josh jedan chlan na ovom thread-u.

Poslednja izmena:
Htedoh da podelim radost sa Vama da cje nam se prikluchiti josh jedan chlan na ovom thread-u.

Siguran sam da ce s njom poci i hrpa obozavalaca (bar onih koji mogu da priuste Note) pa cete moci s njima da caskate o tome je l' lepsa ljubicasta ili roze krznasta zastita, i koja verzija JK aplikacije je skrnavija i kuckastija... :D

O2X via TTv2b5

Pozz svim korisnicima ovog telefona,jos za koju nedelju imacu ga u svojim rukama :) Imam jedno pitanje.Da li je neko od vas uspeo da ogrebe staklo ovog telefona????

:) sluchajno sam je vido na TV kako drzhi u ruci neshto shto mi je lichilo... i rekoh ako ne zna google ne zna niko.

Sada cje biti komentara "da, kao sluchajno si video!?".
***. ko mi kriv. Htedoh da podelim radosta sa Vama da cje nam se prikluchiti josh jedan chlan na ovom thread-u.

Smorim se kad vidim da ce ona da koristi note..

A sto se tice stakla, moze da se izgrebe. Tacnije, mikroogrebotinice mogu ds se pojave i onda se uglavnom na beloj pozadini vide. Nije toliko neunistiv g.glass koliko ljudi misle. Imas na yt brdo klipova.

A ja se "smorim" kad neko tako koristi ovaj izraz, a sve cesce vidjam to.
Sta to znaci "smoriti se" u ovom slucaju? Potpuno pogresno koriscenje ovog glagola.

Uu...lektor :) meni ništa nije neobično u vezi upotrebe tog "sleng izraza", medju glagolima ga teško da ima, bar onim književnim :)

Ako imaš problem sa tudjim lokalnim izrazima i slengovima, potraži neki lokalni forum.. A postoji i block/ignore.

Barem bi trebalo znati neki pravopis... A kad vidim "vido, poso, doso, gledo, namesto..." a da ne pricam kako ne zna da se koristi negacija... Gadno i za videti i cuti... Pa sta ako je ovo takav forum, sta znaci na Benchmarku ne vazi pravopis? Glupost.

Eto i za sleng, ali ajde manje vise to... Samo sam se nadovezao.

Barem bi trebalo znati neki pravopis... A kad vidim "vido, poso, doso, gledo, namesto..." a da ne pricam kako ne zna da se koristi negacija... Gadno i za videti i cuti... Pa sta ako je ovo takav forum, sta znaci na Benchmarku ne vazi pravopis? Glupost.

Saglasan skroz s ovim, al' nisam mislio batali pravopis pa da pričamo ko Turci, ono "smorio" je neki sleng više jbmlga ;-)

Nazad
Vrh Dno