Pratim oglase dobrih 2 meseca vec , za to vreme sam izmenjao par telefona i vrlo dobro znam po kojim cenam idu telefoni . Kada kazem idu to znaci prodaju u roku od dan-dva a ne da ih spemuje po 5 nedelja dok neka naivcina ne naleti i kupi .
Note sada 400 nov garancija domacih operatera nekoriscen eventualno 420 ali generalno po tim cenama ide bila je gomila na KP ali *** nisam izao za bg prosle nedelje . Ovo sto je ostalo po 440+ to jedni te isti likovi sto na KP sto na MS kace vec duze vreme i spustaju cenu po 5 e nadaju se da uvale nekom .
E sad takodje znam da su mnogi ovde dali mnogo vise i da su im ove cene nerealne i da svoje ne bi dali nikad za te pare , ali *** trziste je takvo i cene ce tek ici dole . Note polovan perfektno stanje full oprema se za 360 prodaje 380 teze vec a sve preko toga vrlo vrlo tesko .
Kao sto sam vec rekao pratim oglase vec neko vreme i vidim ljude koji kace tvrdoglavo neke cene za koje nece nikad prodati ... Uvek uleti neko pa telefon ode .. Ali takodje ima ko stavi realnu cenu jer zeli da proda i to je to .
Takodje dosta ljudi se zezne kada uzme telefon preko ugovora u zelji da proda telefon i uzme 500 e ... To je zamisao ali u praksi teze ide sa Note . Telefon ima ciljnu grupu ljude kojima velicina nece smetati i zele tako nesto hibridno unikatno a to je vrlo mali broj ljudi u odnosu koliko bi ljudilo kupilo iPhone ...
I onda taj isti lik koji misli da moze da uzme sada 450+e za note kaci taj oglas vidi da ne ide i spusta polako cenu jer niko ne zove ... gadan osecaj .
Prosle nedelje beli note ne otvorena kutija telenor sa 450 e dosao je do 410 zvao sam ga i hteo je da proda za 400 samo da dodjem i uzmem . Ali posto sam stipsa i nisam hteo da placam konverziju dinar / evro kada bih placao konverziju a prodavac je hteo iskljucivo evre , a ja opet nisam hteo slanje aksom to sam ispustio ....
Ovo pricam za beli a crnih je bila gomila ali jednostavno necu crni suvise se uklapa u masu , hocu beli em ogroman em sija em sam ultra fensi i taman ce da mi legle kao fensy cigletina da se kur**m samom sebi

Uzdravlje !