Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Simpatican, udruzen, pokusaj prozivke heh...
Eh grozdje, grozdje... Ma de teget, roze je! :)

Note. Nothing else comes close...

Bas mi bilo cudno kad sam cuo da je kao blue, a i na kutiji pise, i pod svetlom jedva da mozes da provalis nijansu. Evo misha kaze ima i pink, taman za ultra core fensere :D
Ja sam imao izbor i pao je crni, iako je imao beli za manje para. Ipak treba par godina da furam telefon :)

Ok, iskreno - koja bi bila vasa cena za koju bi pristali da koristite pink note, u srbiji? :D

Beli defnitivno , samo jos uvek imam problem da nadjem po adekvatnoj ceni tj 400 max za novi . Ovi sto stavljaju po 440+ polovne je smejurija ...

Sta si se stiso, ako naidje do 420e nemoj da cepidlacis :p

Ako si navalio beli, ti ga uzmi, bar znas da ces uvek moci devojci da poklonis :d

Hahahah roze je ok. Beli ne valja, previse svercerski - s ovim ekranom izgleda ugaseno ko crne cipele i bele carape. :)

Hahahah roze je ok. Beli ne valja, previse svercerski - s ovim ekranom izgleda ugaseno ko crne cipele i bele carape. :)

Ahahahah ta ti je dobra :D

Ako oces da ubadas oci (a malo ti je sto mu je ekran ko tepsija [ko sto kaze moj drug: sta si izvadio tu plazmu, odo ja od kuce televizor da donesem) lepo kupis pinkera i zavrsio si misiju. Nema ko nece da pogleda u tebe :d

Meni je beli isto lepsi... Kao sto mi je i beli Iphone lepsi od crnog :)

Meni je beli isto lepsi... Kao sto mi je i beli Iphone lepsi od crnog :)

Beli iPhone jeste lepsi od crnog, ali zato ceo iphone staje na ekran note-a. Kod manjih telefona bela boja je lepsa, dok kod nouta pozadi ovaj poklopac plastikaner mnogo bljesti. U svakom slucaju, ja znam za sta sam kupio phablet, zato mi crni vise odgovara. Ne odvlaci te nista od ekrana, kao da nema ivica. Najbolje kad kupujes da pogledas oba i odlucis, al tesko da ces negde da imas oba upaljena da cvrkas.

Beli iPhone je lepši od crnog ali malo sutra :p A i S2 i Note beli su bzv, crni su mnogo elegantniji..

Meni je beli iPhone izgledao lepše na slikama ali uživo je totalno gadan, crni je mnogo lepši. Beli telefoni su lepi kao što ih pravi htc i nokia, glossy belo je ogavno.

Ne vidi se da je velik telefon, pa za svaki slucaj da ne budes primecen uzmes beli :p

Beli defnitivno , samo jos uvek imam problem da nadjem po adekvatnoj ceni tj 400 max za novi . Ovi sto stavljaju po 440+ polovne je smejurija ...

A i ti si naivan, ***... za 400, i to nov - nije nego.

SGS2 može za te pare, note ne verujem.

S II moze, naravno... pa i manje, 20-30 evra manje, bas uzeh jedan pre neki dan.
Ali Note...

2 gasmias:
Pa ta "al tesko da je nov" premisa kanda malo pobija onu njegovu "al' da je nov" :D
Ovo "i da je sve u redu" da ne potezemo sad... :d

Ja sam moj Note uzeo za 450e nov pre 2 meseca ;) Nakon sto sam prodao SGS2, izasao me hm... 100e?

+1'' super amoleda kosta 100e :-devil-:
Ali s'obzirom da su neki ovde pisali da si visi od Pekovica tebi Note u stvari dodje kao SGS II prosecnom bench clanu :D

SGS2 može za te pare, note ne verujem.

Sto ne moze? Imalo na oglasima sa telenora da biras, od 399 do 410. Jedan stavio 380 isto sa telenora ali to vec malo teze. Evo pa ja sam uzeo nov sa svim folijama i onim sa strane, 2g garancija za 415e. ***, iskoci povoljno. Zato sam odmah seo u kola i otisao za bg da kupim.

U mom lepom gradu s2 nema šanse da se pipne ispod 450 evri...
Nota ide i do 550... Iphone nema da se kupi jer smo mi mudri i pametni ljudi :D

Sto ne moze? Imalo na oglasima sa telenora da biras, od 399 do 410. Jedan stavio 380 isto sa telenora ali to vec malo teze. Evo pa ja sam uzeo nov sa svim folijama i onim sa strane, 2g garancija za 415e. ***, iskoci povoljno. Zato sam odmah seo u kola i otisao za bg da kupim.

Da ali koliko tih dobrih situacija ima? Pogotovo što svi hoće da zarade. Mada sto manji grad skuplji telefoni (obično), ja se npr. ne bi cimao iz ns-a do bg-a za 50 eura, jer bi usput potrošio toliko.

Poslednja izmena:
U mom lepom gradu s2 nema šanse da se pipne ispod 450 evri...
Nota ide i do 550... Iphone nema da se kupi jer smo mi mudri i pametni ljudi :D

Kacte rasni x)

@telep- zacudio bi se koliko cesto. Samo pomno da se prate oglasi. Ne znam odakle toliko para, al notice odlaze ko da ih poklanjaju, cim je nesto povoljnije

Poslednja izmena:
Pratim oglase dobrih 2 meseca vec , za to vreme sam izmenjao par telefona i vrlo dobro znam po kojim cenam idu telefoni . Kada kazem idu to znaci prodaju u roku od dan-dva a ne da ih spemuje po 5 nedelja dok neka naivcina ne naleti i kupi .

Note sada 400 nov garancija domacih operatera nekoriscen eventualno 420 ali generalno po tim cenama ide bila je gomila na KP ali *** nisam izao za bg prosle nedelje . Ovo sto je ostalo po 440+ to jedni te isti likovi sto na KP sto na MS kace vec duze vreme i spustaju cenu po 5 e nadaju se da uvale nekom .

E sad takodje znam da su mnogi ovde dali mnogo vise i da su im ove cene nerealne i da svoje ne bi dali nikad za te pare , ali *** trziste je takvo i cene ce tek ici dole . Note polovan perfektno stanje full oprema se za 360 prodaje 380 teze vec a sve preko toga vrlo vrlo tesko .

Kao sto sam vec rekao pratim oglase vec neko vreme i vidim ljude koji kace tvrdoglavo neke cene za koje nece nikad prodati ... Uvek uleti neko pa telefon ode .. Ali takodje ima ko stavi realnu cenu jer zeli da proda i to je to .

Takodje dosta ljudi se zezne kada uzme telefon preko ugovora u zelji da proda telefon i uzme 500 e ... To je zamisao ali u praksi teze ide sa Note . Telefon ima ciljnu grupu ljude kojima velicina nece smetati i zele tako nesto hibridno unikatno a to je vrlo mali broj ljudi u odnosu koliko bi ljudilo kupilo iPhone ...
I onda taj isti lik koji misli da moze da uzme sada 450+e za note kaci taj oglas vidi da ne ide i spusta polako cenu jer niko ne zove ... gadan osecaj .

Prosle nedelje beli note ne otvorena kutija telenor sa 450 e dosao je do 410 zvao sam ga i hteo je da proda za 400 samo da dodjem i uzmem . Ali posto sam stipsa i nisam hteo da placam konverziju dinar / evro kada bih placao konverziju a prodavac je hteo iskljucivo evre , a ja opet nisam hteo slanje aksom to sam ispustio ....

Ovo pricam za beli a crnih je bila gomila ali jednostavno necu crni suvise se uklapa u masu , hocu beli em ogroman em sija em sam ultra fensi i taman ce da mi legle kao fensy cigletina da se kur**m samom sebi :) Uzdravlje !

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno