djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Verovatno su vec pitali 100 puta, ali koja navigacija radi u fullscreen modu, tj da ne pokrije parce ekrana samo![]()
Vrati par strana unazad, pitao je jsasa isto...
Verovatno su vec pitali 100 puta, ali koja navigacija radi u fullscreen modu, tj da ne pokrije parce ekrana samo![]()
Samo ti cekaj... :smoke:Ja i dalje cekam: "Izvini Bozho sve vreme si bio u pravu..."
@shatroghistro
+1
Moj stari HD2 ima kvalitetniju plastiq-qcjishte od mog Note.
Govorim ovo MOJ, ne da bih se hvalio nego da se zna da ne pricham napamet.
Probao preko Kies-a?
Evo vrlo korisnog tip-a za vlasnike galaxy note-a. Skinete lepo andosbox, u opcijama selektujete "input" / "pen" (kao sto sam prikazao na videu) izvadite olovku i dobijate jednu super platformu za igranje rts naslova.
[YOUTUBE]CghO2j8SCL0[/YOUTUBE]
Bez olovke i na manjem ekranu je maltane neupotrebljivo (stoga s2 korisnici koji pomno prate ovu temu mogu slobodno zaobici ovaj tip) ali na Note-u radi perfektno. Znaci legendarne strategije (warcraft, C&C, ufo, dune, itd.) mozete komotno igrati na vasem noteu, radi i savegame i sve. Ako ste ljubitelj strategija, must have...
Pitanje za vlasnike , olovcica osim za crtanje neku prakticnu primenu mi navedite?. Za ovicnog smrtnika koji ne crta
)
Pitanje za vlasnike , olovcica osim za crtanje neku prakticnu primenu mi navedite?. Za ovicnog smrtnika koji ne crta
)
Jos samo da nadjem beli za 400 e i kupujem![]()
Jak im je teget bas tamna nijansa skoro crno :S
Jak im je teget bas tamna nijansa skoro crno :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari