Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Pa zar nisi video vec u radnji taj trougao? Ja bi se, bez sale, zabrinuo za stanje brojaca? Mozda ga je neko vratio kao polovnog, a oni ga pustili u prodaju?

E moj brate,to je radnja jednog mog da kazem prijatelja:-devil-:.Telefon je stvarno nov,vidi se da nije da kazem koriscen(iznosen iz radnje),imao je sve moguce fabricki zalepljene folije na samom telefonu i opremi...Telefon je inace iz Vipa,tako stoji na kutiji,zigu...Zamisli,ja nisam u radnji ni proverio telefon:lupko:..Inace na onom brojacu(counter) je stajao broj 1 custom...:exploder:Sta da se radi,desavaju se svakakve stvari...zato neka drugi obracaju PAZNJU na osnovu mog iskustva...Pozdrav Note-ovci

Тај пријатељ ти је продао полован телефон...

sgs2 via tt2

Ma jok, to je legalni sim free model sa Vip mreze ;)

Zasto kada me neko zove, taj neko cuje sebe duplo, dok ga ja cujem odlicno? Da li je to zbog mikrofona koji se nalazi na vrhu? Ne nosim futrolu, posto mi je neko rekao da moze da bude i od toga? Da li mozda zavisi od mreze? Koristim Vipovu karticu, a drugu nemam da probam :)

Ja korisitim VIP, nemam taj problem.
Pozovi sam sebe na fixni, ako je sve ok znaces da nije do tebe.
Ako je tih nekih vishe, nije samo jedna osoba, obrati se u servis (ili Vip) gde si uzeo.

Ma citao sam na forumima da se javlja taj eho, ali nemam pojima kako da ga zaustavim. Kazem, kada stavim prst preko gornjeg mikrofona, sagovornik ne cuje sam sebe, cim sklonim prst, on se cuje duplo. Jedino da zalepim selotejp traku preko mikrofona :)

Тај проблем постоји и на sgs2. Ја некад имам ехо, некад не...и никако да укапирам у ком грму лежи зец.

sgs2 via tt2

Ja nemam nikakav eho... Koristim telefon brdo sati mesecno od Novembra, niko mi mije nista rekao. Sad sam proveravao na drugi fon i sve je ok.
Kakve su to selo gori a baba se ceslja fore? :) Besmislica da platis uredjaj 70k dinara koliko je bio tada u Samsungu, a da ti car neki kaze da je to normalno i/ili da drzis prst i pritiskas nesto.
Ako imas prob sa tim sa svima, idi i trazi ili da srede ili da ti vrate pare!

Nego na onim betama Tapatalka sam imao, a sad na ovom kao final nemam sig! Niti vidim tudje, wtf :/

Thx.. Palo mi i to na pamet al nadjoh svoj post sa sig-om od ranije, i dalje se vidi - zar ne bi trebalo da je nestao potpis svuda ako je ugasen? :zbunj:
Ako je sa str foruma disabled, onda mi se to desilo sa 2 foruma istovremeno lol.

Desava se samo kada sam u zatvorenoj prostoriji, npe u stanu. Kada sam napolju, sagovornik nema eho...Nisam probao sa slusalicama.
Gde se ovo nalazi :
"Turn on/off noise cancellation during calls."

Pardon. Zaboravih da kazhem "chast izuzecima"!
A i ja sam se pogreshno odrazio. Misalio sam po uredjaju, a ne po nama.

PS
"advokatu" je sjajan. Zastupa i bori se za Note sveg srca. Bravo.
(bez uvrede molim)

Poslednja izmena:
sto se tice eha, meni se to desava samo kada smanjim ton na bluetooth slusalici, kad je na max pojacana sve je ok. tacnije ne meni vec dobijem povratnu informaciju da onaj drugi cuje eho. tako da, moguce da uopste nije do vaseg telefona, vec do onog drugog koji koristi bt ili handsfree.

uglavnom, ta mikrofonija se izgleda desava zbog pojacavanja i snizavanja jacine tona.

Poslednja izmena:
Haha.. Samo sam rekao šta mislim, isto sam i rekao i preporučio i najrodjenijima.. :)
2 meseca sam prethodno guglao i zapitkivao ljude razne kad sam kupovao fon. Gledao krš videa po youtube... U svom prvom postu na Benchu sam nalepio Božu da zvuči kao da radi u Samsungu (ovaj thread) i napisao da smatram da je baterija preslaba za ovaj uređaj (i/ili OS nije dovoljno dobar u optimizaciji potrošnje, kao npr kod iOSa).

One X, za mene, ni sa dodatnim parom slušalica i bass wooferom na poklon, i7 procesorom...ne bih prihvatio kao zamenu za Note. Meni je i ružan, ne volim lcd, a o HTC plastici da ne pričam koliko mi (meni, svaka čast drugima) se blago rečeno gadi...

Čekam naredni ~5" uređaj, do tada Note ftw :cool:

note je trenutno najbolji i najatraktiviji fon na trzistu po pom misljenju... treba cekati note 2.

Dakle evo sedim sat i kusur gajbi, vrtim youtube na laptopu, a sve vreme kuckam sa Note-a. Iako je komp uključen i pored mene. Malo tapatalk ovde i na par mesta još, malo whatsup, gledah upravo Aladina za program na tv-u i bole me baš uši da uzmem komp u ruke...

One Note to rule them All.
(novi sig! :D )

Poslednja izmena:
Dakle evo sedim sat i kusur gajbi, vrtim youtube na laptopu, a sve vreme kuckam sa Note-a. Iako je komp uključen i pored mene. Malo tapatalk ovde i na par mesta još, malo whatsup, gledah upravo Aladina za program na tv-u i bole me baš uši da uzmem komp u ruke...

One Note to rule them All.
(novi sig! :D )

Pa tako je breee tako jeee !!!!

Ja i dalje cekam: "Izvini Bozho sve vreme si bio u pravu..."

Ta strana, teska rec...

[YOUTUBE]DdMAIi_aGmU[/YOUTUBE]

:D:D:D

Verovatno su vec pitali 100 puta, ali koja navigacija radi u fullscreen modu, tj da ne pokrije parce ekrana samo :)

One X, za mene, ni sa dodatnim parom slušalica i bass wooferom na poklon, i7 procesorom...ne bih prihvatio kao zamenu za Note. Meni je i ružan, ne volim lcd, a o HTC plastici da ne pričam koliko mi (meni, svaka čast drugima) se blago rečeno gadi...

Čekam naredni ~5" uređaj, do tada Note ftw :cool:

Da nisi malo pobrkao htc i samsung? Ako plastika i njeno koriscenje kod nekog proizvodjaca treba da ti se gadi onda je to samsung. Pa evo kod naseg note-a kakav je poklopac baterije? Ne moze ni da prismrdi bilo kom htcu, deluje smesno pored njih, kao kakva maketa, a ne nesto sto je upotrebljeno na konacnom proizvodu. I za htc one X nema osnova da se bilo sta kaze lose o kvalitetu jer sam drzao i note i X jedan pored drugog i bolje je htc odradjen. Nemoj sad da si pristrasan sto imas note pa se u splinu pogubis malo i poredis izradu htca i samsunga. Nebo i zemlja su, kao sto je samsung bolji sto se tice ekrana, recimo. Da ponovim- imam note, ne bih ga menjao ni za jedan drugi telefon ili tablet (posebno ne iPhone/Pad), ali samo treba biti realan.

Nazad
Vrh Dno