Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ja imam mislim da ti je to od programa toggle settings. Pogledaj to. Sacuvaj program i obrisi ga pa ako bude ok onda je to to.

Uhhh onda jedino da se uzme i zameni systemui. Postavi notiu oitanje za fabricki ui da postavi. Za original system toggle.

Ma ko ce sad da se cima oko toga, mislio sam da moze ovako, navicicu se. Hvala u svakom slucaju

Pozdrav ljudi, treba mi mala pomoć. :)

Pre par dana dobio sam Note od jednog rođaka koji ga je opet par dana pre toga dobio od jednog čoveka kao prebijanje nekog duga.
Poenta priče je da nemam pojma šta je sa telefonom rađeno, da li je rootovan, menjan kernel, itd... Jedino što sigurno znam to je da ga je taj moj rođak dan pre nego što mi je dao telefon updateovao sa (valjda) fabričkih 2.3.5 GB na 4.1.2 JB preko update opcije u telefonu. Kaže da je uradio 2 update-a jedan za drugim, tel se svaki put restartovao i to je to...

Kada uđem u about device piše ovo:

2013-11-26-04-31-43.jpg

Pošto se u telefonu nalazi kritičan čip (proverio eMMC check aplikacijom), ja sam pročitao manje više celu temu u nadi da ću naići na informaciju da je brick bug ispravljen i sređen ali koliko vidim ništa od toga pa me zanima sledeća stvar: da li sa ovom verzijom kernela koja je u telefonu postoji šansa da mi se desi brick bug?

Nikada se nisam preterano bavio podešavanjem Androida i ubacivanjem custom romova pa ne bih ni trenutno ako ne moram, tim pre što postoji mogućnost da ovaj telefon ne ostane dugo kod mene.

Svaka pomoć je dobrodošla. :)

Pazi to sto je emmc chip proble.taican to je to sta da se radi. Ali ti miras da odradis menjanje kernela da bi skinuo brick bug u softwareu. To ces uraditi tako.sto ces mu.ubaciti npr philz kernel za tvoju verziju i u njemu je i root i brickbug fix.

prijatelj mi je uzeo ovaj telefon i ima problem. primetio je da ima stalni sum od tastature, sata i onoga sto je na osnovnom ekranu. non stop se nazire obrisi tastature i ostalog bez obzira dal je na netu ili bilo cemu. sta bi mogao biti problem i da li se nekom desava tako nesto

Ovako nesto?

4731866441_f37348315f.jpg

Mislim verovatno jeste. To je burn in. Svojstveno je za samoled ekrane. Procitaj na google-u vise o tome.

Ja imam sličan problem sa mojim ekranom samo što je kod mene u pitanju posledica one folije koja je valjda predugo stajala na ekranu dok je telefon bio izložen u prodavnici ili nešto tog tipa (čini mi se da sam video u ovoj temi da je još neko imao sličan problem). Imam slabo vidljiv trag tačno na sredini ekrana i kružić u donjem desnom uglu najverovatnije zbog ove fabričke folije...

Pokušao sam da popravim situaciju ovom aplikacijom ali mi očekivano nije uspelo pošto je ovo verovatno oštećnje ekrana a ne klasičan burn in. Reci prijatelju da proba, ništa ga ne košta... :)

Poslednja izmena:
Ја сам имао тај проблем али су ми вратили паре уредно....јеси ти купио нов ?

Jok, burazer od tetke mi dao telefon pre nedelju dana a on ga dobio u nekom prebijanju duga od nekog lika. Sve u svemu ni g od garancije. :)

djilkos
da samo ne toliko izrazeno.
sutra odlazim da radnje posto smo ga danas uzeli.
znaci da se ne moze popraviti?

Poslednja izmena:
polovan sam i uzeo. naravno da cu vratiti zato i sluze forumi da pitam.
bas mi se svideo fon

ma nema popravke, dotrajali pixeli bukvalno. koliko si ga platio ako nije tajna?

nije. placen je 190 evra.
naravno da je dobio i pismenu garanciju.
sutra resava. bas mi je zao
ps. inace se bas moras zagledati ali kad znas onda se lako uoci

Poslednja izmena:
Jel i vama brzo srce bateriju na xxlt4. Ja imam sweet rom 12 i ne sastavi 1 dan. Punjac imam od 1A htc original.

Jel i vama brzo srce bateriju na xxlt4. Ja imam sweet rom 12 i ne sastavi 1 dan. Punjac imam od 1A htc original.

Ja sam koristio 10-tak dana sweet 10.5 black i baterija mi nije trajala ni 5 sati, vratio sam se na official i evo nekako izgura od jutra do mraka a nekad ga dopunim na poslu dok sa sweet romom sam morao i po 2x dnevno da punim.

E sad, imam i ja jedan problem, od juce je moj ljubimac poceo da se restartuje, ukljucim browser odmah ide restart, udjem u Application manager opet restart, ne mogu da se setim gde jos ali ima...poceo je i sam od sebe da se restartuje kad se nista ne radi na njemu, jel ima neki predlog? Da li je do roma ili do hw?

Jel ti sve official? I kernel. Stavi philzovu verziju i u cwm odradi wipe delvik kesa. Pa probaj

Jok, isto. Ubacicu novi rom i sve cu da formatiram kad bude malo slobodnog vremena. Hvala u svakom slucaju na pomoci.

Na kom romu je 4.4. Ako je slimbean onda.nista.

A koji od njih najvise lici na fabricki?

Nijedan. To su aosp/aokp romovi.

Predpostavio sam. :-(

Meni se bas svidja tw.

Vrh Dno