Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Istina, imam. :)
Znači sad mogu da uradim factory reset kao čovek i da se zezam sa custom romovima?

Ja koristim Omni već mesec i jače (ne Asylum verziju), i odličan je.

Note II je dobio apdejt na 4.3, kako je moguce da jos nema 4.3 TW roma za N7000?

Problem

Cao drustvo! Trebala bi mi pomoc. Hteo sam drugaru da podignem firmware na 4.1.2 i telefon mi je zakucao na samsung logo. Stalno pali i gasi i dodje do samsung i to je to. Probao sam vise puta preko odina i uvek isto sa par firmware-a ali bezuspesno. E sad, probao bih da vratim na 2.3.5 ili 2.3.6 ali ne mogu nigde da nadjem iskinem ih. Naravno back-up nisam uradio i sad sam u problemu. Sta mi je ciniti? Ima li neko ideju?

Možda se nisam izrazio lepo, ja sam na Omni 4.4.2 romu. Veoma sam zadovoljan, sve radi odlično. Ne zakucava, kamera radi, video takođe. Koristim Novu, nekako sam navikao na nju.

uploadfromtaptalk1389358525901.jpg

Zorane, daj ss baterije (usage i scr on) na 4.4.2 kad budes u prilici.

Uspeo sam nekako da ga pokrenem. Sad imam drugi problem. IMEI broj "nista". Izgleda da sam zahebo EFS. :(

Ok, ima 4.3 i 4.4 romova za N7000 ali nisu TW. Od TW romova mi ae najbolje pokazao Pristine V4.0, ali nema nista novije.

Kakav je sada ovaj telefon i vrijedi li za malo izgreban dat 170e? Takodje kakva mu je kamera i je li dobra rezolucija, moze li u dzep stat?

Kakav je sada ovaj telefon i vrijedi li za malo izgreban dat 170e? Takodje kakva mu je kamera i je li dobra rezolucija, moze li u dzep stat?

-Gde izgreban? Ja sam moj prodao pre 7 meseci skoro bez tragova korišćenja za 200.
-Kamera je dobra 8 mpx
-Moze da stane u dzep.

Maska pozadi... krivo mi je sto prije mjesec za 15 dana star ne dadoh 180e a imao je i flip

Ljudi treba mi vaša preporuka u vezi baterije. Putujem sledeći vikend negde i moram u toku ove nedelje uzeti rezervnu bateriju tako da otpada bilo kakvo naručivanje iz inostranstva, a ove što sam do sada našao preko neta mi ne ulivaju poverenje pošto se razbacuju nekim silnim mAh za sitne novce. Ne očekujem da za 1000 din kupim original Samsung bateriju ali me zanima ima li neko iskustva iz prve ruke sa nekom od ovih baterija, tj da li vrede i tih 1000 din. :)

Za sada sam našao ovo:
2500mAh 850din
1850mAh 950din
2500mAh 2000din

Ima li ko da je koristio baterije ovog tipa da mi kaže šta bih mogao da očekujem ili da mi preporuči neku drugu koja je dostupna kod nas.

Odes u BGelektronik (vise sam za njih) ili Begram i kupis original bateriju i smanjis verovatnocu da ce da se naduva ili eksplodira (da kod kineskih se to desava) itd itd...

Auh, nisam znao da može da bude i žrtava. :d

A koliko bi me otprilike koštalo to zadovoljstvo?

Hteo bih nesto da Vas pitam..Imam trenutno Philz kernel i Ultimate rom ali hocu da vratim na stock rom..Dali ce mi ostati Philz ili moram ponovo da ga instaliram i dali mogu da skinem rom koji je za Vip i ubacim njega posto mi je tel bio sa Telenora ili ne..?

Vrh Dno