Ја нисам дуго мењао сток , пре неки дан ме ухватиле неке бубе и турио Sweet rom , врло добар....
Samo mi objasni da koristis svakodnevno tih 100-150 aplikacija, pa i da razumem kako si popunio tih 2 giga za aplikacije.
Ja imam 30 i nesto aplikacija, ali imam oko 1 giga slobodno. Zato sam mislio da imas gomilu aplikacija. Kako bre toliko napunjeno, to nisam video po nekoliko stotina megabajta. Daj da vidim SS od Chrome-a koliko ti zauzima i FF. Ja prosto to moram da vidim. Meni chrome zauzima 115 MB...
....
nekad levoj nekad desnoj ?..
Moguce je da je tako, nisam obratio paznju za poruke i pozive...al me interesuje da li moze da se menja, nervira me ovako.
Ok, hvala na odgovorima. E sad jos jedno pitanje, pre neki dan sam imao vremena i ubacim XXLT5 rom, al primetim da mi baterija znatno krace traje i da je dosta nestabilan, telefon se stalno koci i restartuje sam od sebe. Jel imao neko problema sa ovim romom i koji rom preporucujete da je officialni ili bar slican njemu?
......i koji rom preporucujete da je officialni ili bar slican njemu?
Ја сам ставио sweet rom пре два три месеца и још нисам угасио телефон (нити се рестартовао) ). Ди бесте
A ovaj v11 kakav je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari