Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Sinoc flesovao Minotaurus v4 rom, radi GPS, radi podesavanje zvuka tokom razgovora, telefon radi dosta dosta bolje nego na stock romu...

Pozdrav narode. Imam ponudu da uzmem note 5 verizon. Sta mislite o toj verziji i kakva je razlika u odnosu ba "internacionalnu". I najvaznije,kakva je baterija,ker me na s6 ubija?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pozdrav narode. Imam ponudu da uzmem note 5 verizon. Sta mislite o toj verziji i kakva je razlika u odnosu ba "internacionalnu". I najvaznije,kakva je baterija,ker me na s6 ubija?

Prosečno olo 5 SOT.Ali desavace ti se i da zabides samo 4,5 SOT

Verizon koristi cdma standard...pitanje je da li ce i kako raditi na nasim mrezama.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel ima neko problem sa brzim punjenjem? 3 usb-a sam promenio, kad ga kupim radi mi fast charging pa nakon recimo 2 dana, nekad da nekad ne, i onda nakon 5-6 dana jednom u 10 ubadanja/izvlacenja upali fast charging...

Iskusio sam sličan problem na A9, nekad sam morao da uradim reset da bi brzo punjenje proradilo.. Ali, u većini slučajeva je ok radilo... Recimo jednom u 5-6 punjenja je zezalo

Mi MAX

Ako je oznaka N920V, radi kod nas, pod uslovom da je otključan, imaš pun sistem njihovih gluposti koje dosta smaraju i po meni je sporiji baš zbog toga od internacionalne verzije. Nema leka, jer root ne postoji za taj model!

Hvala vam na ogovoru,odustao sam od njega.

Koliki vam je cell standby u potrošnji baterije. Meni je redovno dvocifren broj. Da li ovo zavisi od jačine signala? Ja sam posle dr. Ketan roma prešao na stock, rutovao i stavio sky high kernel. Android system i os nemaju veliku potrošnju ali ovaj cell standby luduje. Kako je kod vas?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Mene je to zezalo dok nisam dobio septembarski apdejt ,mada baterija i.dalje losija nego na L

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Probaj sa drugim kablom. Njihov fabrički je prilično loš.
Alfa kolega :p ja sam sa originalnim + 2-3 nova kupio i sa tim novim nakon par dana prestane da ukljucuje fast charging cim se odmah ubode, vec mora da se bode par puta i to tako par dana hoce/nece i na kraju je nemoguce dobiti fast charging...Uvek cable charging...

Ma da, ni u mom slučaju nije imalo veze sa kablom, mislim da je to SW prirode (šta drugo i može da bude kod Samsunga :D )

Mi MAX

Moram da napisem par stvari posle godinu dana koriscenja Nota 5.
Prvo pocetno odusevljenje baterijom je splaslo vec posle par updatea gde je SOT bio 1.5 sat. Ok, reset celog telefona, trci u Intesu (crkli majci :D) da ponovo aktiviraju aplikaciju, ok , vratio se SOT na prihvatljivih 3 sata. Poslednji update od pre par dana, opet prepolovljen SOT, opet reset, opet intesa....

Drugo (izgleda ispravljeno sa poslednjim updateom, ili jos nije bilo vremena da mi se dogodi) telefon se pri budjenju zaglupi, po 20ak sekundi ne reaguje ni na sta. Ovo se inace random desavalo.

Treci problem mozete videti na slikama. Da napomenem samo, telefon nikad ispao, u trenutku kada se ovo desilo je stajao na stolu, nije diran, gledao sam bukvalno kako se odlepljuje deo ekrana (malo sam iguglao, nisam usamljen slucaj). Naravno garancija ovih nasih divnih preprodavaca/prodavnica to ne pokriva. I to sve na premium telefonu :).
IMG_0001.JPGIMG_0002.JPG

56aaad7912fd499e31bcd8d948dc6040.jpg

Da li je normalno da je ovako velika potrosnja baterije u cell standby? [emoji47]

Sent from my Note 5

Ja imam isti problem sa curenjem baterije na Note 4. Stim da se meni i stara baterija degradirala za godinu ipo dana korišćenja pa sam kupio novu.

Ja dobio neki novi update.. nisam ga jos uradio.. a nisam ni prosli neki mali od 28 MB..

Screenshot_20161028-205515.png

koliko SOTA izvlaci u proseku na MM?

Ne pratim ja to druze.. punim kad se setim, kad je blizu kraja...
Evo SS.. uglavnom, ja sam prezadovoljan baterijom..
Screenshot_20160704-202318.png

Ja dobio neki novi update.. nisam ga jos uradio.. a nisam ni prosli neki mali od 28 MB..

Pogledajte prilog 213311

Nemoj ni da ga stavljas ako koristis 3rd party aplikacije da zakljucas ekran tipa Screen Off and Lock, ili Nova launcher, neki gesture da zakljucas ekran a posle koristis fingerprint da otkljucas. Ne moze vise da se otkljuca na fingerprint, mora uvek i pin(pattern) da uneses. Ako zakljucavas preko power dugmeta, onda je OK.

******ski Samsung update...

Resih da se vratim note seriji. Koliko je realna cena ovog telefona i za koje trziste da gledam. Jel radi dual dobro na nasim mrezama.

Nemas bas puno trzista da biras, ovde su svi uglavnom iz uae. Kolega ima duos i radi bez problema.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pazarih danas jedan.Sad ide root ili instal nekog dobrog roma.Ima li neka preporuka

Nije normalno ni za jedan telefon, pa ni za Samsung, za detaljnije BBS. Poslednji FW imas?

Nazalost zadnji. Videcu ima neka zakrpa za drain cim odradim root.

Aj iskljuci google backup i odradi wipe cache u recovery-u. Restart, Pa vidi kakvo je stanje.

Vrh Dno