Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

I ne znam koliko koristiš one njegove senzore. Fitness, health, smart stay, smart wake itd. Ako ne koristiš ugasi ih, pa vidi.

Sent from my m2 note

Pazarih danas jedan.Sad ide root ili instal nekog dobrog roma.Ima li neka preporuka
Meni je ranije dr.Ketan rom radio dobro. Sad sam na stock ali sam stavio sky high kernel + root i nisu mi vise visoki potrošači android OS i system, ali mi je cell standby uvek dvocifren, možda zato što mi je mts signal loš.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Odradjen root stavljen nemesis v3 i telefon ko bubica. Preko noci skinuo 3%. A i ostatak je na dobrom nivou. Vise utisaka dok legne malo rom. Jos uvek se cudim koji su slepci ovi iz samsunga da namerno sakate svoje uredjaje svakim novim azuriranjem.

Послато са SM-N930F уз помоћ Тапатока

Kakav je ovaj dual sim,da li ga ima neko? Ima li razlike u odnosu na "druge" petice,jer vidim da je oznaka za dual n9208?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

9fa3a6d28ded034bfd0f04effa4b51fd.jpg
345512470429be8733bf8d82af85b73c.jpg

Konacno sredjeno...

Vidim da si na nemesis romu,da li si probao nemesis kernel(ima AOD),kakvi su utisci?

Nisam kernel dirao. Radi ovo vise nego odlicno. U donosu na stock nebo i zemlja.

Kakav je ovaj dual sim,da li ga ima neko? Ima li razlike u odnosu na "druge" petice,jer vidim da je oznaka za dual n9208?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Imam ga ja, vrhunski tel.
Sa note 4 nisam bio zadovoljan a ovaj je top

Sent from my SM-N9208 using Tapatalk

Ćao ljudi,
Nisam neki telefonomanijak, trenutno imam L930 i baš sam zadovoljan telefonom. Doduše prilično sam ga mrzeo jedno kratko vreme dok sam bio na Win 10, ali sam vratio na 8.1 i opet radi sjajno.

E sad, zbog potreba posla mi je bitno da nosim "svesku", odnosno nešto gde brzinski mogu da zapišem bilo šta. Skiciram ili šta već.
Videh da Note ima olovkicu, i deluje mi prilično korisno. L930 mi ipak nije dovoljno veliki da bih prstom brzo piskarao po njemu.

Jedino mi je smor što se opet vraćam na Android, ali ***, toga nema na win. Mada verujem da je Android druga stvar u odnosu na pre 3 godine.

Pošto kao što rekoh, nisam telefonomanijak, nemam nikakva iskustva, i obično kad kupim telefon, on je godinama kod mene dok ne crkne. Tako sam planirao i za L930, ali eto, ipak ću malo ranije ga zameniti.
Da li neko koristi Note i za službene potrebe?

Koristi dark side bas note 5 i super mu radi za to sto mu treba. Pazari isti, neces pogresiti!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Društvo, da li je ko uspeo da instalira xposed? Ja sam pre neki dan preko odina instalirao zadnji firmware sa sammobile, stavio sky high kernel, I posle toga probao da instaliram xposed i telefon upade u bootloop. Nekako se izvadih iz problema, probaj ponovo par puta sa različitim verzijama xposeda ali neće pa neće.

Mozda taj kernel ne odgovara? Vidi na xda jel ima neki stock prerutovani rom koji podrzava xposed (ili dolazi sa istim vec).

Da li se moze otkljucati note 5 sa sprint mreze ? Kolega dobio iz amerike,ali je zakljucan.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Imam jedno pitanje za one koji su koristili note 4 i note 5. Kakva je razlika u upotrebi S pen-a kod ova dva modela?

edit: misim na piskaranje po ekranu, a ne na funkcije. :)

Mala razlika. Tek sa note 7 je nesto bolja situacija zbog dosta tanjeg vrha

Mala razlika. Tek sa note 7 je nesto bolja situacija zbog dosta tanjeg vrha

A je li u sustini radi lepo bez nekog pritiskanja po ekranu? Recimo u poredjenju sa hemijskom. Znam da nije isto. Probao sam malo s-pen na note 3 ali cesto moram malo da ga pritisnem da bi odradio crtanje. Moguce da je taj od upotrebe "istrosen".

Nema potrebe da se pritiska. Moguce da je vrh bio "pojeden" vec ali u pakovanju dobijes par rezervnih iglica.

Iskreno ja sam zadovoljan sa olovkom. Jos sam stavio i staklo preko. Imas dva razlicit vrha da stavis. Jedan plasticni i jedan kao malo gumirani.

Hunder , jesi li i dalje na nemesis romu?

Sad sam na minotaurus v10. I prezadovoljan sam. Nemesis mi nije lepo radio. Navigacija i jos par bubica.

Može li na njega da se instalira xposed? Kakav je sa baterijom?

Iskreno nisam se zezao sa tim. Baterija je solidna. Sto je najbitnije ide u deepsleep i preko noci potrosi par procenata.

Juce mi je odjednom skocila potrosnja baterije: operativni sistem android - 39%, sistem android 15%. Prije je bilo dosta manje. U cemu bi mogao biti problem...

Probaj restart za pocetak.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Juce mi je odjednom skocila potrosnja baterije: operativni sistem android - 39%, sistem android 15%. Prije je bilo dosta manje. U cemu bi mogao biti problem...

Da li ti je uključen Google backup? Koji rom koristiš.

Poslednja izmena:
I meni se to s vremena na vreme desava iz cista mira. Ne dodajem nista od app, svaki dan ista upotreba. Samsung, ***.

Juce sam uključio google i samsung backup, ne bi li odradio hard reset. Ovo sa potrosnjom se uglavnom desavalo nakon update, medjutim sada nikakav update nije stigao... Iskreno ne znam sta je rom, i kako se radi sa tim. Ako bi rijesio problem baterije, voljan sam se pozsbaviti i time ☺️

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Cepni mu ti factory reset i vratice se u normalu.
Evo meni vec 2 dana pravi problem i baterija mnogo losija.

Nazad
Vrh Dno