Prosečno olo 5 SOT.Ali desavace ti se i da zabides samo 4,5 SOTPozdrav narode. Imam ponudu da uzmem note 5 verizon. Sta mislite o toj verziji i kakva je razlika u odnosu ba "internacionalnu". I najvaznije,kakva je baterija,ker me na s6 ubija?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Verizon koristi cdma standard...pitanje je da li ce i kako raditi na nasim mrezama.Pozdrav narode. Imam ponudu da uzmem note 5 verizon. Sta mislite o toj verziji i kakva je razlika u odnosu ba "internacionalnu". I najvaznije,kakva je baterija,ker me na s6 ubija?
Probaj sa drugim kablom. Njihov fabrički je prilično loš.Iskusio sam sličan problem na A9, nekad sam morao da uradim reset da bi brzo punjenje proradilo.. Ali, u većini slučajeva je ok radilo... Recimo jednom u 5-6 punjenja je zezalo
Mi MAX
Ako je oznaka N920V, radi kod nas, pod uslovom da je otključan, imaš pun sistem njihovih gluposti koje dosta smaraju i po meni je sporiji baš zbog toga od internacionalne verzije. Nema leka, jer root ne postoji za taj model!Pozdrav narode. Imam ponudu da uzmem note 5 verizon. Sta mislite o toj verziji i kakva je razlika u odnosu ba "internacionalnu". I najvaznije,kakva je baterija,ker me na s6 ubija?
Alfa kolega 😛 ja sam sa originalnim + 2-3 nova kupio i sa tim novim nakon par dana prestane da ukljucuje fast charging cim se odmah ubode, vec mora da se bode par puta i to tako par dana hoce/nece i na kraju je nemoguce dobiti fast charging...Uvek cable charging...Probaj sa drugim kablom. Njihov fabrički je prilično loš.
Moram probati da ga apdejtujem.Mene je to zezalo dok nisam dobio septembarski apdejt ,mada baterija i.dalje losija nego na L
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Ja dobio neki novi update.. nisam ga jos uradio.. a nisam ni prosli neki mali od 28 MB..
Pogledajte prilog 213311
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari