Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Skidam kapu ljudima koji docekaju 20h sa baterijom ~60% ...note 5 sam u vecini slucajeva morao vec oko 16-17h da stavljam opet nazad na punjac (takodje svake noci punim prejo usb na kompjuteru da bi ujutro bio 100% za posao spreman) ;)

Mozda je i kod tebe postojao ovaj problem sa batery drain ? Ili neki drugi koji je uticao da baterija tako kratko traje...

Nije postojao veruj, jednostavno upropastavam telefone druze ;)

Hvala, iskljucio google backup, mada od poslednjeg hard reseta nisam ulazio u google photos.

Za nekog ko bi da kupi note uredjaj sta je bolja preporuka 4ili 5ca? Baterija na prvom mestu

@proday, alal ti ćufta xaxaxa :) Ni ja moj ne štedim, ali ti si izgleda šampion :)))))

@dekleracija
Nisam koristio 4-ku, ali sa 5-om nema greske.. uredjaj je odlican :) Ja sam baterijom zadovoljan, a uporedne testove mozes naci na netu...

@djurkash
Savet ti bas i nije od pomoci... covek da je hteo 7icu ne bi se raspitivao za 4ku.. drugo, razlika u ceni ce biti dupla, i vecini ljudi prilikom izbora modela cena igra veliku ulogu.
Tvoj savet je kao da si ti pitao da li da kupim Audi A3 ili A4 a ja ti kazem sacekaj mesec dana za novi A8..

Poslednja izmena:
@djurkash
Savet ti bas i nije od pomoci... covek da je hteo 7icu ne bi se raspitivao za 4ku.. drugo, razlika u ceni ce biti dupla, i vecini ljudi prilikom izbora modela cena igra veliku ulogu.
Tvoj savet je kao da si ti pitao da li da kupim Audi A3 ili A4 a ja ti kazem sacekaj mesec dana za novi A8..

U odnosu na N4 da, ali ne i u odnosu na N5. Druga stvar je SW podrška, koja već prestaje za N4. Baterija je realno 10-15% slabija na N5...
Sta mu fali da sačeka dve nedelje do predstavljanja i onda odluči.
Sedmica će doći regularno kod nas, što ne važi za peticu, a da daš gotovo 500 evrica za neku tanku garanciju ili dodati 200 i uzeti noviji telefon sa odgovarajućom garancijom, i pre svega dosta boljom baterijom, meni nije nelogično, ako već ima pare za to...
Eto, kad već moram da objašnjavam zato sam to napisao :D

SM-A9000

Druze moj, pricamo o 200 eur razlike.. prosecna plata u ovoj nasoj divnoj zemlji :)
Meni je logicno da ako covek gleda Note 4, nema da da 700+ eur za telefon...eventualno moze da se nategne za Note 5..
Iz tog razloga kazem da ti savet nije od velike pomoci.. :)
200 eur razlike nikako nije malo.. odnosno 300+ ako gledamo Note 4...

A mozda i moze da da te pare, ali mu i Note 4 zavrsava posao za ono za sta mu treba pa ce razliku da da detetu, nakupije sebi garderobu, uplati letovanje...

Poslednja izmena:
Druze moj, pricamo o 200 eur razlike.. prosecna plata u ovoj nasoj divnoj zemlji :)
Meni je logicno da ako covek gleda Note 4, nema da da 700+ eur za telefon...eventualno moze da se nategne za Note 5..
Iz tog razloga kazem da ti savet nije od velike pomoci.. :)
200 eur razlike nikako nije malo.. odnosno 300+ ako gledamo Note 4...

A mozda i moze da da te pare, ali mu i Note 4 zavrsava posao za ono za sta mu treba pa ce razliku da da detetu, nakupije sebi garderobu, uplati letovanje...
Druze moj, ne mogu dalje da se raspravljam, neka bude tvoja poslednja...

SM-A9000

Za nekog ko bi da kupi note uredjaj sta je bolja preporuka 4ili 5ca? Baterija na prvom mestu
Kao neko ko jw koristio note 4 a sada note 5 mislim da ti je mnogo bolja opcija note 5 a evo i zašto.
Baterija mi se čini da je ista na oba.
Izgled i kvalitet izrade a i ljepota su na strani 5.
Takođe 5 je mnogo brža, fluidnije radi, nema kočenja i raznih gluposti koje sam imao na 4 i što me užasno nerviralo (kao i svaki samsung od s6)
Čini mi se da je i zvuk bolji na 5.
Jedino što nema note 5 a što sam koristio i što bi valjalo a ima 4 je infrared.
Sve ostalo je bolje na 5 mnogo

Sent from my SM-N9208 using Tapatalk

uzeli smo za zenu ipak note 4 , mesto g4 nije bila velika doplata kao za note 5 , za sada lepo sve radi . Slike extra , ekran isto veliki lep , baterija bolja nego na g4 . Ja se za sebe interesujem za S7Edge , ali ima jos vremena. Cekam da vidim sta ce note 7 da pokaze

@deklaracija uzmi slobodno s7e, neces se usreciti sa n7 po svoj prilici.

Bar jos mesec ipo dana ce sacekati s7e zasto tako mislis? Sutra bi trebalo da prezentuju note 7?

Zato sto izgleda ni po cemu nece biti bolji od S7e, cak ce baterija biti losija. Jedino ta olovcica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svaki Note koji je izlazio je uvek bio bolji od starog taman toliko da sam ja jednostavno morao da ga kupim

A sada ima manju bateriju od S serije :D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ja znam sta mene ceka , gledqcu testove kada izadje dvoumicu se porediti , cinice mi se da su isti i da nema razlike ali ...
Sve to pada u vodu kada ga ja licno probam i tako je bilo sa svih 5 u nazad

Bice on bolji od petice ali ne i od S7e sto je problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stigao neki security update na VIP ~40MB).

Jedno pitanje: kako da namestim alarm da ne prestane da zvoni cim se dodirne telefon, nego da moram da ga svajpujem da ga iskljucim? (ako uopste moze)

Imaš neke app za alarm sa kojima nešto slikaš i ubaciš u alram, recimo wc šolju, neće se ugasiti dok ne dođeš do wc šolje i usmeriš kameru ka wc šolji, dao sam primer wc šolja... ako teško ustaješ.
A po fabričkim podešavanjima treba svajp levo ili desno da se ugasi.

Advanced features -> (fakin') Easy Mute treba da se iskljuci :)

Pretpostavljam da ovo ne radi u Srbiji?
7029901f33edcc829244177d48be3c85.jpg

Ne radi

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Pa HD voice imaš na VIP-u i Telenoru, za mts nisam siguran.

Samo 3G ili VoLTE, preko 2G ne može.

M2 Note

Nazad
Vrh Dno