Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Ima i VIP.

e0d79d86654d57d4bc6362b59e6df911.jpg

Android mi crpi bateriju unazad dva dana, zna li neko u cemu je problem?

Sent from my Note 5

Koja je verzija? Kod mene je verzija sa sigurnosnom zakrpom 01 Jul 2016. Nemam tih problema. Naravno, posle ubacivanja preko odina uvak uradim fabrički reset, sve briše i ponovo instalacija app (to uradi automatski ako si uključio backup).

Doze su odradili ekstra, za 8 sati sna skida 1-2%:

Neki moj utisak o Note 5, ako zanemarim dijagonalu ekrana u odnosu na S6/S6E, sve je bolje, note je klasa za sebe. Kao neko ko je imao par meseci note 4, definitivno vredi prelazak.

Poslednja izmena:
Gdje pise koja je verzija? Nisam nista preko odina... Uradim update kad mi sam stigne na tel.

Sent from my Note 5

About phone.

Imaš noviju veziju, ja bih odradio hard reset, neka vrati na fabrička podešavanja, pusti da sve instalira iz početka app (samsung backup sve vraća), slike vrati kablom.

Trebalo bi mi nekih 15-20 hiljada kontakata na telefonu i da ih sinhroizujem na google nalog, znam da je za google nalog limit 25k, koji je maksimalni broj koji moze da izvuce note 5? Jel neko upucen?

@Rockferry, prva opcija i treća opcija, moraš imati samsung nalog za prvu i google za treću.

@Rockferry, prva opcija i treća opcija, moraš imati samsung nalog za prvu i google za treću.
Odradio factory reset, samo nisam dovoljno cekao da backup odradi pa sam ponovo apps instalirao [emoji30] [emoji30] (koliko treba da se ceka?)
Sada mi je sot 5h22min bat 19% extra [emoji4]

Hvala na pomoci.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Nema na čemu.

Sigurnosna zakrpa mi je od 1 maja i kad proveravam azuriranje uvek mi pise da nema novog azuriranja sta ra radim?

Upucaj ga sam odinom, ko da je to problem ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Za koje je trziste radjen Note 5 N920L?Nema srpski meni,pa me zanima moze li se naknadno instalirati?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

VIP - stigao N902CXXS3BPI3, pominje se neki security update, 60+ MB. Ne primecujem nista novo...

Ljudi moze pomoc oko root-a i flesovanja note 5 920c ? Imam ga vec godinu dana i smorio me stock rom, nikad nisam rutovao samsung pa mi je malo frka...na poslednjem updateu je, android 6.0.1.
Takodje jel zna neko kako da resim onaj air bubble u gornjem levom cosku? Ona fabricka folija se digla...

Koja fabricka folija?

I mene to interesuje!?...jedino ako si mislio na zastitni premaz ekrana ili sta vec

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Uspeo sam da rutujem i flesujem telefon pomocu SkipSoft toolkita, na xda se nalazi link, jako se lako sve radi...

Air bubble > https://cdn-images.xda-developers.com/direct/3/6/0/9/1/7/2/IMG_0276.jpg
Na to sam mislio, ispao mi je telefon (ima silikonsku zastitu) i pojavio se taj vazduh izmedju te fabricke folije i telefona, tada je mogao da se istiska skroz prstom ali se vrati, posle mi je ispao sa pola metra na laminat i od tad ne moze da se istiska vise rukom cak je i neka sitna prasina usla izmedju...

Video sam da nisam jedini kontam da je neka samsungova greska, ja sam telefon uzeo u novembru tako da je jedna od prvih verzija...
Svima se desava u gornjem levom cosku

Isto se i meni desilo nakon pada, a sad ima i sitne prašine :-(

Sent from my SM-N9208 using Tapatalk

Gornja leva ivica?

To ti kazem, neka njihova greska....

Nego imam problem sa igo nextgen 9.19.1...nece da mi nadje lokaciju...google mape nadju u sekundi, a isti igo sam koristio i pre flesovanja note7 porta i sve je radilo normalno, jel ima neko ideju sta moze da bude? U permisijama mu je dozvoljen pristup lokaciji..
EDIT: kompletno mi ne radi GPS na ovom romu...

Poslednja izmena:
Što ne koristiš nokia here maps?

Sent from my SM-N9208 using Tapatalk

Ma gde, nepouzdano smece od aplikacije, igo je majka za here maps...

Vrh Dno