Da probam jos jednom?! Baterija zali boze na ovom mm...ocekivano!Hitno potreban proveren info; moze li sa 6.0.1 odinom da se vrati na 5.1.1?!...znam da neke ver ne mogu nazad zbog knox-a
To je sasvim normalno od pojave 5.x.x androida nazalost...dizao sam temu; kada je na wifi druga je prica skroz!Vuku ti gservisi mnogo..
Ne znaci mi nista bez roota, a ne bih bas da gubim garanciju bar za sadaUradi bbs
Instalirao sam 6.0.1 samo sa 5.1.1 (bo me crv u glavi koji me naterao) velicina oko 1300mb...odma skocio na poslednju ver! I pukao sam nov mm samo sam podigao backup sa n4! Dobro je da nisam koristio sa lp ni malo verovatno bi se samo jos vise iznervirao!!Da nisi instalirao neki manji OTA update? Na S6 se žale da jede bateriju taj update od 14MB. Mora notara mnogo bolje, bar 5 sati displeja. Ja bi pukao nov MM i podesio sve iz početka, meni MM dosta bolje radi na S6. Ili nastavi da se nerviraš, pa stavi na oglas da ubijam cenu da ga kupim, vidiš da mu curi baterija, ništa ne valja :d
Odakle ti garancija na note 5 kada nema kod nas legalno da se kupi?
Slazem se sa tim. Jos im ostalo da unakarade kameruPada SoT stiže nov note 6
ps. Vidi odradi factory reset iz rikaverija i ugasi lokacije u google settings aplikaciji.
Kako to 4G internet jede bateriju
Jedino ako je signal očajan, mada i tada nije strašno ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari