Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Slabiji na petici zvuk u toku razgovora ili za zvono? Koliko te izašao?

Zvono, muzika, loudspeaker...mada mislim da je za nijansu slabiji i u toku razgovora (za ovo je jos rano da sudim).
Izasao me 480e, samo mi je zao sto nije dual sim :(

Prvo praznjenje baterije... 3h sot na povuci potegni...6.0.1 nesretni u pitanju :(

29483147fb1c0a98aa84bcdde7c99fd2.jpg

b778d72dc481cbc4d84c15cd540533f8.jpg

86fa76fc2520522675b275d3113d0c10.jpg

4ad618f190760373eca2a2238ef03df9.jpg

Nedo bog da sam stavio sve naloge koje sam na notu 4 u pocetku imao...

1488ef430ddc49727a3596e7ce4b8a37.jpg

Poslednja izmena:
Da nisi instalirao neki manji OTA update? Na S6 se žale da jede bateriju taj update od 14MB. Mora notara mnogo bolje, bar 5 sati displeja. Ja bi pukao nov MM i podesio sve iz početka, meni MM dosta bolje radi na S6. Ili nastavi da se nerviraš, pa stavi na oglas da ubijam cenu da ga kupim, vidiš da mu curi baterija, ništa ne valja :d

Vuku ti gservisi mnogo..
To je sasvim normalno od pojave 5.x.x androida nazalost...dizao sam temu; kada je na wifi druga je prica skroz!
Ne znaci mi nista bez roota, a ne bih bas da gubim garanciju bar za sada
Da nisi instalirao neki manji OTA update? Na S6 se žale da jede bateriju taj update od 14MB. Mora notara mnogo bolje, bar 5 sati displeja. Ja bi pukao nov MM i podesio sve iz početka, meni MM dosta bolje radi na S6. Ili nastavi da se nerviraš, pa stavi na oglas da ubijam cenu da ga kupim, vidiš da mu curi baterija, ništa ne valja :d
Instalirao sam 6.0.1 samo sa 5.1.1 (bo me crv u glavi koji me naterao) velicina oko 1300mb...odma skocio na poslednju ver! I pukao sam nov mm samo sam podigao backup sa n4! Dobro je da nisam koristio sa lp ni malo verovatno bi se samo jos vise iznervirao!!

Vidim ja da ce oba u oglase pa koji prvi ode!! ;)

Mozda backup starog note pravi problem. Ubaci ti nov MM sve podesi iz početka.

Pitanje u vezi programa gsam. Pre neki dan sam ga instalirao i npr. vidim da je awake manji od ekrana. Valjda bi trebao da je u najboljem slučaju isti, a ako nešto nije u redu da bude veći? Takodje, on pokazuje da je ekran bio manje uključen nego što kaže battery usage iz settingsa. Kakva su vaša iskustva?

Prodavnica, pecat i podpis.
@Ivan I. Videcu mozda ujutro da se izogram sa tim mada sam gotovo siguran da necu dobiti nista bolje.

Pada SoT stiže nov note 6 :)
ps. Vidi odradi factory reset iz rikaverija i ugasi lokacije u google settings aplikaciji.

Čim je veći update u pitanju (5.1.1 - 6.0.1) obavezno fr da sve to legne lepo - da ne razmišljaš. :)

Pa jesam rekoh ti samo sto sam vratio delom backup sa note 4 ;)
Nego jel ima razlike u ovom odakle se radi restore, evo bas sad googlam?

Stvarno si bot, kao da si kupio prvi fon u životu :)

Ja tu na linku sve vidim samo ne razliku u resetu za koju sam pitao...mislim znam sta su obican (soft) restart telefona i hard ;)

Doduse juce sam slusao i muziku par sati, ali nista sto nisam radio i na note 4!

Odradi reset i ne vracaj backup za pocetak, da vidis kako se ponasa.

@Proday

Jel ti uključen 4G internet? On jede bateriju...

Kako to 4G internet jede bateriju :D
Jedino ako je signal očajan, mada i tada nije strašno ...

Pa u principu svaki veci G trosi bat vise od predhodnog, mada @zechs u mom slucaju nije, nisam nikada uzimao 4g karticu, a u podesavanjima mi je uvek 3g only (na poslu mi je ocajan signal pa stalno menja 2g-3g...i to je uzrocnik za ovako los sot).

@Batak hocu cim nadjem 2h slobodno zivota opet ;)

Kako to 4G internet jede bateriju :D
Jedino ako je signal očajan, mada i tada nije strašno ...

Danilo, posto ne zivimo u savrsenom svetu, a kamo li u drzavi, LTE pokrivenost je samo brojka na papiru kao i 3G (hej pa na Kalemegdanu kod statue pobednika ja jedva imam 2G signal na Telenor mrezi), a samim tim i dosta utice na trajanje baterije jer ti telefon stalno skace izmedju 2G/3G/LTE.. Pa sestrin SGS7 je ispraznio bateriju u rekordnom roku na LTE mrezi..mislim da mu je SOT bio tu negde oko 2-3h..

Mogu da se složim, ali on npr i ne koristi 4G ...
Kod mene je npr ista potrošnja baterije bilo da koristim 4G/3G.
Čak 4G sa jednim crticom mnogo bolje radi nego 3G sa 3-4 :)

Poslednja izmena:
Pa ok..mada ja ti mogu iz licnog iskustva potvrditi da 3G na primer trosi mnogo vise od 2G kada je slab signal i losa pokrivenost..iskreno razocaran sam time jer dzabe mi najnovija tehnologija ako je signal toliko los da je na granici upotrebljivosti..

A kako mislis da 4G sa jednom crtom bolje radi od 3G sa 3-4? Mislis po brzini, sto je ok ili po potrosnji baterije, sto mi je malo tesko da shvatim.. :p

Nije uopšte nešto značajno veća potrošnja na 4G bez obzira na signal ...
Bar je tako kod mene :)

Možda je čak manja potrošnja na 4G, bar meni tako deluje, ili ista, nije veća. Mada to zavisi i od telefona, noviji modeli su bolji i štedljiviji.

Nazad
Vrh Dno