Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Ja prešao na jabuku..... Za dve nedelje "Note 5" me unazadio. Retko užasna baterija i pored root-ovanja i gašenja nekih sistemskih aplikacija i istih od strane primarnog operatera. Jednostavno mala baterija za pomenuti uređaj i ekran koji očigledno crpi kao blesav.

Aj sad pa javi kakva je situacija sa jabukom po pitanju baterije @kuman I koji si model uzeo?

Uzeo sam 6s..... Manji ekran ali baterija zato duplo više traje. Mislim da je super amoled veliki potrošač i da on najviše smeta samsungu(note5,galaxy edge itd...) kolega i ja smo u isto vreme za te dve nedelje koristili samsung(on edge a ja note), on je još mukica imao case sa dodatnom baterijom i ne pomaže da pregura smenu bez dopune na kabl a isto dečko pogasio sve živo, samo nije root-ovao. Radimo smenski po 12 sati pa baterija treba više od svega. Inače koristim fsb,viber,instagram malo web pretraga i 30min glupe neke igre koja nije zahtevna.

Poslednja izmena:
Hvala na informaciji. I ja radim 12h i zato mi je baterija bitna...a bas sam razmisljao da li da prelazim sa note 4 na note 5. Znaci ip 6s plus i mozda uspem da izguram dan :)

Hvala na informaciji. I ja radim 12h i zato mi je baterija bitna...a bas sam razmisljao da li da prelazim sa note 4 na note 5. Znaci ip 6s plus i mozda uspem da izguram dan :)
6s plus ima odličnu bateriju. Daleko jaču nego običan...veruj mi..provereno...tel je ultra brz..kamera užasno brza,a najviše mislim na auto fokus. Znači okidaš u deliću sekunde.. Inace baterija traje otprilike kao kod mog BlackBerry Passporta. Oko 2 dana.

Izašao je 6.0.1, na drugom forumu ubacio čovek.

Ma ide kilavo u celom svetu

Objavili podatak da tek oko 2% svih uređaja ima najnoviji android

Samo što je samsung ubedljivo najgori po tom pitanju :)
Prate cenom Epl, a podrška 0 ...

Upravo tako, slažem se sa tobom al ajde ti sad objasni njima to..... I zašto im je pukla prodaja Note 5-ice pošto su izgleda najpametniji. [emoji848][emoji1304]

Znam, kačili smo linkove na prethodnim stranama :)
Samo moguće da ima dodatni bloat jer je za kambodžu ...

Poslednja izmena:
Pa mozda nije taj kambodza rom stavio...mozda mu se posrecilo kao onom madjaru pre mesec dana na s6 da jedini dobije novi rom u regionu :d

Ovaj što je ubacio MM : "Multi tasking je konačno full sređen" :)

Slabo testira, kao i uvek. :) Pitanje je kako ce raditi na duze staze.

Poslednja izmena:
Vrh Dno