Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Isto mišljenje ...
Note 4, on ima note 5 tako da može biti slična ili još bolja situacija sa 4G.

Ima, zahvaljujem. Iskreno nisam nikada obracao paznju na to, pa ne znam gde bude :) Kako god, pusticu ss za koji dan, verovatno ce nekome znaciti.

Moram da kazem da je stanje baterije nesto bolje kada ne slusam muziku i kada sam vecinom dana na wifi i jakom/stabilnom signalu.

Btw nije mi jasno zasto ovaj novi ttalk kaci nekad slike normalne velicine nekad uvecane?! :(

uploadfromtaptalk1459934569015.jpg
uploadfromtaptalk1459934584119.jpg

Idi na attach kao fajl ne kao sliku... Što su ti Google servisi toliki procenat?

Uvek kacim kao fajl, zato me i buni...mozda nesto do ovog novog ttalka!?
A google servisi bi bili i veci da nisam bio na wifi 2/3 vremena.
Btw ne mogu da nadjem opciju da se servisi i sta vec hocu sinhronizuju samo kada su na wifi, a ne i na mobile data?

Na stock Androidu je ovde, prva opcija

Prilozi

• uploadfromtaptalk1459940355865.png
    uploadfromtaptalk1459940355865.png
    117.8 KB · Pregleda: 114
Kod mene je taj background data redovno u opcijama dole, ali google play servisa nema...na N4 i 5.1.1 se secam da sam gasio :(

f127a43e4446e81c1d70a6a2de587d50.jpg

To je globalno... Ako si na mm, jel imaš u apps/Google servisi/data usage ovako nešto?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1459943989304.png
    uploadfromtaptalk1459943989304.png
    134.3 KB · Pregleda: 106
@Vojkan imam to naravno, zato me i buni sto ga nemam u restricted?!

@Ivan I. Videcu kad stignem da se igram sa tim...nemam vremena ni restore as new da odradim, a i iskren da budem prosla me nesto volja da se cimam vise oko telefona...pogotovo sto postoji mogucnost i da cu na s7 da prelazim uskoro.

Prve realne glasine o Note 6:

Exclusive: Galaxy Note 6 will be IP68 water resistant, might come with iris scanner

We have received information that confirms the Galaxy Note 6 will be as water resistant as the Galaxy S7. The IP68 certified body should then be able to withstand submersion in one and a half meters of water during half an hour. This would make the Note 6 Samsung’s first true water and dust resistant phablet, though the 5.5-inch Galaxy S7 edge also features a similar body.

Furthermore, GalaxyClub has discovered that Samsung has imported an ‘iris cam’ into India for the usual R&D activities. Though details are scarce, the part is explicitly labelled ‘Samsung Mobile’. Of course, the Galaxy Note 6 is not mentioned anywhere, but as the next flagship to be launched, it is the prime candidate to feature an iris scanner.

Ukrao sam ti poruku i otvorio temu o N6, zgodnije je tako i vreme je.

Mene baterija bas zeza. Cesto se dize android os proces koji mi odvali bateriju. Jedino restart pomaze. Instalirao sam package disabler pro i stiklirao preporucene procese, ali opet se dize. Za mizerni time on ispod 10min mi pojede 10-15%. Najgore je sto se stalno vraca, bude ok nakon restarta i posle vidim opet odlazi baterija.
Na kraju cu opet da mu odradim hardreset, ne znam koj mu andrak. Solidno odradjen telefon, ali mislim da je poluproizvod, namerno osakacen da bi se s7 i note 6 prodavali. Bez memorijske kartice ga popunim ocas stvarima za gear vr, stalno moram da brisem.

Edit: Bio 100%, nakon sto sam igrao igicu clash of clan i nesto proveravao, skinuo je na 70%, a vidim screen on time 2h. E to je vec ono sto ocekujem za ovakvu upotrebu jer nije bas zahtevna igrica, preko wifi-ja, a ne da mi skine 10% za 10min sot-a. Samo kada ne bi opet poludeo...

Poslednja izmena:
Mene upropastava sto home button ne reaguje na olovku kao sto je note 4 mogao...u poslednje vreme bas cesto koristim istu, dobra navika!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

to ne radi na note4. Radi ako ga stisnes, mada buduci da je hardversko dugme, nebitno je cime ces ga stisnuti.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ne, radilo je na note 4 samo na dodir, mislio sam da sam izbudalio, ali onda mi je jos par ljudi u n4 temi potvrdilo da je tako.

Kod mene na N4 ne radi.
?????

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Pojma nemam sto to, ali baterija mi se popravila. Ceo dan na poslu, slab signal, mobile data i intezivno ucenje nemackog ;)

65483efae3c404a55cf67bddda39ab7f.jpg

757178cba04a973fa1fe84cd498e2f18.jpg

Moj savet za sve,ne idite ispod 15% ako mislite dobro za svoju bateriju. Pogotovo sto se ovde ne menja tako lako

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ljudi, ako može mala pomoć. Nisam u toku sa Notom 5.. Odlučio sam da umesto s7 kupim nju. E sad, kod nas u prodavnicama svi imaju isključivo NOTU 5 od 32 gb.... Jel to dovoljno za prosečnog media freaka? Ili da jurim 64 gb po inostranstvu. Ovu od 32 gb novu, dobijam na 505 eu. sa garancijom. Sad, nešto mi je to malo memorije, obzirom da OS zauzme dosta od tih 32 gb.Kako je kod vas?
Inače imam s7 na 500 eu nov sa garancijom. Ali me nervira kamera kod njega.Ja koristim po malo zoom a isključivo slikam u 16:9 pa je s7 bedak sa 9.1 mpx i zoom-crop slikama na toj rezoluciji.... Takođe, olovka mi je nužna za potpisivanje nekih dokumenata sa emaila,koja mi često stižu da overim. Mada kapiram da i na s7 može da se unese nekom aftermarket olovkom potpis.....trebalo bi... Ali kamera je bjahhh kad je zoom crop na 9.1 mpx.. :(

Poslednja izmena:
To najbolje ti znas koliko brzo punis memoriju. Ako neces da koristis gear vr rekao bih da je dosta. Filmove ne verujem da gledas na mobilnom, jedino ako nesto duze snimas. Mada vec mislim da je krajnje vreme da stave 64gb kao minimum, a ovo sto su ostavili 32gb i izbacili karticu je bas bezobrazno.

@DARK SIDE znam te i znam u kojoj meri koristis telefon i kameru i 99% sam siguran da ti 32gb nece biti dovoljno! Note koristim sad vec 3 nedelje i mogu ti reci da je telefon odlican (osim autonomije i te ogranicenosti memorijom). Ako imas bilo kakvih pitanja pisi na private ili zovi ;)

To najbolje ti znas koliko brzo punis memoriju. Ako neces da koristis gear vr rekao bih da je dosta. Filmove ne verujem da gledas na mobilnom, jedino ako nesto duze snimas. Mada vec mislim da je krajnje vreme da stave 64gb kao minimum, a ovo sto su ostavili 32gb i izbacili karticu je bas bezobrazno.
VR jok... filmove ne. Fotkanje kao prosečan korisnik .... nije mi jasno zašto nema u ponudi kod 64 gb. Ne znam kolika je razlika u ceni ali ne bi trebalo da je velika.

Sent from BlackBerry Passport

@DARK SIDE znam te i znam u kojoj meri koristis telefon i kameru i 99% sam siguran da ti 32gb nece biti dovoljno! Note koristim sad vec 3 nedelje i mogu ti reci da je telefon odlican (osim autonomije i te ogranicenosti memorijom). Ako imas bilo kakvih pitanja pisi na private ili zovi ;)

Hvala. Kako slaba autonomija? Ako gura 5 SOT to je ok. http://youtu.be/6sC0gQMwBSI

Poslednja izmena:
Gura 5h ali light upotrebe. Ako volis da ga nagazis visokim osveljenjem i plus 3G nema sile da ce da izgura ni 4h.

Xperia Z2

Gura 5h ali light upotrebe. Ako volis da ga nagazis visokim osveljenjem i plus 3G nema sile da ce da izgura ni 4h.

Xperia Z2

Ne koristim 3g. kod mene taj paket podrazumeva dranje. Osvetljenje na auto. S5 mi je bio ok sa autonomijom. Valjda će i ovaj.

Sent from my iPad using Tapatalk

Biće sasvim ok... U svakom slučaju mora uveče na punjač. Bitno je da izgura ceo dan bez razmišljanja...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

S5 ima bolju autonomiju ali mislim da ces i sa ovim pregurati dan uz takvu upotrebu. Samo 32GB je verovatno malo.

Xperia Z2

Hvala ljudi na pomoći. Ako ne nabavim 64 gb biće muke.

Vrh Dno