Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Ja sam video crni i zlatni... Crni manje šljašti i zbog toga mi se više svideo... Nisu imali nigde srebrni..

Odličan review, zaslužio si subscribe :) Reci mi šta koristiš od opreme za snimanje - mislim na telo, objektive, zvučnu opremu, itd.

Da ti budem iskren, cijela recka snimljena je s G4, super je kamera i odusevljen sam, mada je za video snimanje bolja u ovom obrezanom.
Mikrofon sam uzeo Rode SmartLav Plus, koji je odlican, ali soba mi je prevelika i morat cu one audio pjene postavljat da smanje jeku pa ce to bit super..
Osvjetljenja nemam nego snimit za najveceg sunca i otvorit sirom prozore :)
Hvala na subu svakako :)

Hvala hvala :)
Biće da se nekome baš izrazito nije svidio unboxing.. sva 4 dislajka su iz Srbije kako kaže googleov analytics..
Čisto me zanimalo zašto, ako je nešto baš toliko loše da probam promijenit :)
Možda je dislike za telefon a ne za tvoj unboxing.

Ah, ne zamaram se. Mislim da sam recenziju odradio stvarno dobro, al eo opet dislajkovi idu :)
Mislim da je napredak vidljiv iz videa u video tako da će bit još samo bolje.

Black sapphire... Imaš na ovom klipu...

https://youtu.be/-n0l1QFbDa8

Edit: Za prve kupce "Galaxy S6 Edge Plus" uređaja u Srbiji kompanija Samsung pripremila je poseban premijum paket, u kome su, pored telefona, i "Clear Cover" providna maska i "Flip Wallet", odnosno futrola u boji telefona, navedeno je u današnjem saopštenju Samsunga.
+One sluške valjda...

Poslednja izmena:
Ok, hvala.Znači isto plavičasto.... :)

I kada se slegla prašina od novinara sa plaćenim tekstovima ostaju ljudi koji su kupili note 5 ...

Očekivan SoT - malo manje od note 4, baš toliko koliko je manja baterija .

А некад смо извлачили по 7-8-9 SoT са старијим Note серијама (2 и 3).

@srdjav, погледај теме за N2 и N3...

@Emix, наравно да је 3310 друга прича, али није поента у томе. Последњих месеци, а можда и целих годину дана уопште нисам улазио у детаље кад су андроиди у питању (игра случаја). И сад гледам како се људи одушевљавају са 5h SoT.
Зар то није мање од резултата од пре годину-две дана?
Мене је тај податак, морам признати разочарао.
Без обзира на оне турбо пуњаче и остале глупости, ово је нешто што ми се уопште не свиђа.
Наравно, ово је само моје мишљење.
Остављам другима право да буду у криву [emoji12][emoji2]

Smanjen kapacitet baterija, tanji uredjaji... ne znam sta ocekujes.
A i ako je neko izvukao jedva 5h ne mora da znaci da ce svako da izvlaci identicno.

Nema šta da gledam... Imao Note 2 i sada imam Note 3. Poenta mog komentara je da su životi tragično promenjeni što Note 5 verovatno ne može da ima 7 sati sot. Jadni mi... Uf, uf, uf...

A inače, ja na Note 3 jedan dan imam 7 a drugo dan 3 sati sot... Zavisi šta radim. Tako da su svi ovi testovi bili i ostali irelevantni. Kada ga budeš koristio bar mesec dana, onda ćeš moći da vidiš koliko će tebi da traje. Sva ova proseravanja su samo to i ništa više

Poslednja izmena:
Vec na osnovu pisanja u ovoj temi mozemo da vidimo kakvo fantasticno interesovanje vlada za N5 tj E+ :)
Juce sam procitao da Edge+ 64GB zapravo uopste nije jos dostupna u Evropi, kazu bice za par nedelja :) Znaci malo li je sto nas tovare za N5, ali ni 64GB verziju E+ da nam jos ne nude to nisam znao.

Vec na osnovu pisanja u ovoj temi mozemo da vidimo kakvo fantasticno interesovanje vlada za N5 tj E+ :)
Juce sam procitao da Edge+ 64GB zapravo uopste nije jos dostupna u Evropi, kazu bice za par nedelja :) Znaci malo li je sto nas tovare za N5, ali ni 64GB verziju E+ da nam jos ne nude to nisam znao.
Ja se naoštrio na E+ kad videh nema ni IR blaster e pa onda necu iz inata da ga uzmem :) cekam Z5 Premium, opaka masina

Lepo izgleda taj Sony, no ko ce ga cekati jos 3-4 meseca...

Ma iskreno nemam potrebu da menjam N4, vise mi telefoni dosade nego sto im fali nesto. A za E+ sam se zaleteo jer ga uzimam preko racuna :)

Note 5 konacno u Makedonija

ce4146e9439b41253a76a10ec5d5e93b.jpg

700e, nije ni strasno. Jutros videh kod nas na ms za 670e. Sad mi samo nije jasno kako ih nude i prodaju ovde sa garancijom kad navodno nema u slobodnoj prodaji u evropi!?

700e, nije ni strasno. Jutros videh kod nas na ms za 670e. Sad mi samo nije jasno kako ih nude i prodaju ovde sa garancijom kad navodno nema u slobodnoj prodaji u evropi!?
Ovo je privatna mobilara i oni su serviseri garanciju imaju na sve telefone 1 god

Vrh Dno