chimpresco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2004
- Poena
- 660
Milsis "garanciju"?
Da, znam, ali mislim da ce uvek te zakrivljene varijante biti bar za 100€ skuplje samo zbog tog revolucionarnog zakrljivljenog ekrana, verujem da ce i kasnije Edge+ biti skuplji.Pa note je vec 2 nedelje po oglasima (i on je bio 900e u startu ako se secas) ne znam sta te to cudi....videces edge+ za 15ak dana koliko ce da padne sa sadasnjih 950
Ps do nove god note i ispod 600 ima da bude.
Vec na osnovu pisanja u ovoj temi mozemo da vidimo kakvo fantasticno interesovanje vlada za N5 tj E+
Juce sam procitao da Edge+ 64GB zapravo uopste nije jos dostupna u Evropi, kazu bice za par nedeljaZnaci malo li je sto nas tovare za N5, ali ni 64GB verziju E+ da nam jos ne nude to nisam znao.
Sigurno je baterija kod mene cepa normalno 5-6 sati nekad i 7 sotDa ti nije riknula baterija?!
Da ali tako i baterija brze umire sa fast chargingZa sada se sa slicnim koristenjem ponasa slicno kao S6. Mozda mrvicu bolje. 4.5-5 sati SOT ali zato fast charging je nezamjenjiv. Uletis u kucu, 15 min na punjac i eto te spreman za ostatak dana. Ili brzi punjac za kola (kupio). Ili brzu externu bateriju (i to kupio).
Eto vidis, a ja znam ljude kojima s6 3h sot jedva izvlaci...sve je to relativno i zavisi od mnogo faktora.Za sada se sa slicnim koristenjem ponasa slicno kao S6. Mozda mrvicu bolje. 4.5-5 sati SOT ali zato fast charging je nezamjenjiv. Uletis u kucu, 15 min na punjac i eto te spreman za ostatak dana. Ili brzi punjac za kola (kupio). Ili brzu externu bateriju (i to kupio).
Externa baterija sa fast charging-om? Koja je to?Za sada se sa slicnim koristenjem ponasa slicno kao S6. Mozda mrvicu bolje. 4.5-5 sati SOT ali zato fast charging je nezamjenjiv. Uletis u kucu, 15 min na punjac i eto te spreman za ostatak dana. Ili brzi punjac za kola (kupio). Ili brzu externu bateriju (i to kupio).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari