chimpresco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2004
- Poena
- 660
Milsis "garanciju"?
Da, znam, ali mislim da ce uvek te zakrivljene varijante biti bar za 100€ skuplje samo zbog tog revolucionarnog zakrljivljenog ekrana, verujem da ce i kasnije Edge+ biti skuplji.Pa note je vec 2 nedelje po oglasima (i on je bio 900e u startu ako se secas) ne znam sta te to cudi....videces edge+ za 15ak dana koliko ce da padne sa sadasnjih 950 😉
Ps do nove god note i ispod 600 ima da bude.
Vec na osnovu pisanja u ovoj temi mozemo da vidimo kakvo fantasticno interesovanje vlada za N5 tj E+ 🙂
Juce sam procitao da Edge+ 64GB zapravo uopste nije jos dostupna u Evropi, kazu bice za par nedelja 🙂 Znaci malo li je sto nas tovare za N5, ali ni 64GB verziju E+ da nam jos ne nude to nisam znao.
Sigurno je baterija kod mene cepa normalno 5-6 sati nekad i 7 sotDa ti nije riknula baterija?!
Da ali tako i baterija brze umire sa fast charging 🙂Za sada se sa slicnim koristenjem ponasa slicno kao S6. Mozda mrvicu bolje. 4.5-5 sati SOT ali zato fast charging je nezamjenjiv. Uletis u kucu, 15 min na punjac i eto te spreman za ostatak dana. Ili brzi punjac za kola (kupio). Ili brzu externu bateriju (i to kupio 😀 ).
Eto vidis, a ja znam ljude kojima s6 3h sot jedva izvlaci...sve je to relativno i zavisi od mnogo faktora.Za sada se sa slicnim koristenjem ponasa slicno kao S6. Mozda mrvicu bolje. 4.5-5 sati SOT ali zato fast charging je nezamjenjiv. Uletis u kucu, 15 min na punjac i eto te spreman za ostatak dana. Ili brzi punjac za kola (kupio). Ili brzu externu bateriju (i to kupio 😀 ).
Externa baterija sa fast charging-om? Koja je to?Za sada se sa slicnim koristenjem ponasa slicno kao S6. Mozda mrvicu bolje. 4.5-5 sati SOT ali zato fast charging je nezamjenjiv. Uletis u kucu, 15 min na punjac i eto te spreman za ostatak dana. Ili brzi punjac za kola (kupio). Ili brzu externu bateriju (i to kupio 😀 ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari