Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

[youtube]PcQ9QG6etyc[/youtube]

review

Napisao bih ja peticiju, da sve ti koji pisu peticiju za N5 sele u kanadu!! :d

+1
:)

Ma noob. Jedino je interesantan nozic kojim otvara pakete :d

Legenda. Mozda njegov najbolji klip review 50cent vodke.. Koliko je lud :) nerealno..

Kuka na note 4 lollipop update kao ranjena mečka :D

Poslednja izmena:
Pa i nije bez razloga, jel! Samo opet ne vidim sta je tu problem, koliko znam moze da se vrati ne 4.4 sa Lp...ili gresim?

Može. Ja sam u nekoliko navrata vraćao bez problema! Sada sam na k.k. i ne menjam ga ni za živu glavu.:D

Poslednja izmena:
Kao sto rekoh i ja, nije to samo za note, to vazi za mnoge telefone na trzistu! Citam na komsijskom forumu koliko su korisnici iphoneta 4s recimo sretni sada kad mogu da se vrate sa 8.x na 6.1.3 ios, poleteo im telefon, baterija dosta bolja.

[YOUTUBE]JV8LlTxcIvY[/YOUTUBE]

Sve kao i do sada sto se ram menadzmenta tice..

A cipset ''ujeda'' koliko je dobar. Zamisli sad npr novi Nexus sa ovim exynos-om i 4GB rama, to bi citalo misli :D

Jel ima neko neko smisleno objašnjenje zašto neće da omoguće multitasking na telefonu sa 4GB rama?

[YOUTUBE]BN-5c4kxUqs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]MXeLD7oWSOE[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jel ima neko neko smisleno objašnjenje zašto neće da omoguće multitasking na telefonu sa 4GB rama?

Ja mislim da oni to ne umeju da naprave. Jednostavno nesto u tw agresivno gasi aplikacije. Kad provale sta i kako eto senzacije za novi note. Do tada ce verovatno imati 6gb rama

Vala kada vidiš korisnike note 4 telefona u temi ovde na forumu - i ne treba da poprave :D

Sredice Samsung taj problem 2025 godine :d

Sredice samsung to sa android M ako ne tada onda popravice ga sa Note 5 prime plus edge active LTE Neo edition :D

Nazad
Vrh Dno