Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Pokidao N5 u ovom testu :D

Jabučarski sajt koji nikada nije bio objektivan...
Našli oni da kukaju zbog nedostatka microSD slota, a ajfon ga nikada nije imao :D

Jabučarski sajt koji nikada nije bio objektivan...
Našli oni da kukaju zbog nedostatka microSD slota, a ajfon ga nikada nije imao :D

oni su komedija, u svaki tekst ukucaš search za "iphone" i uvek ima rezultata, pazi sad npr

"Like the S6, the Note 5 is slightly over-aggressive in trying to brighten up low-light photos, which can make them a little too yellow and occasionally blurry — but those are extreme cases where even the iPhone 6 Plus struggled and usually put something out that was too dim anyway. "

čak i ajfon, ej :D

That 4100 mAh Note5 battery? It may be in a Note5 Active, coming in November

Rekoh ja pre nekoliko meseci da mozda spremaju N5 Active :d ali nisam bas verovao u to, realnije mi je bilo da izbace N5+, tako sam razmisljao posle predstavljanja delimicno osakacenog Note5, reko moraju izbaciti i + verziju sa vecom baterijom i micro sd uz pocetnu cenu 1000e+ :)

Ali ovo ce izgleda biti samo za USA/AT&T.. kao i svi Galaxy Active u poslednje vreme.

Poslednja izmena:
oni su komedija, u svaki tekst ukucaš search za "iphone" i uvek ima rezultata, pazi sad npr

"Like the S6, the Note 5 is slightly over-aggressive in trying to brighten up low-light photos, which can make them a little too yellow and occasionally blurry — but those are extreme cases where even the iPhone 6 Plus struggled and usually put something out that was too dim anyway. "

čak i ajfon, ej :D

Verge je odavno sprdnja, dovoljno govori da su morali da iskljuce komentare na sajtu. Toliko o tome. Otkad im je otisao onaj Topolski raspali su se posteno, opisi su im djubre, osim toga uvek imam osecaj da citam opis iPhone-a, u svakom testu ga spoimnju do besvesti.

E ali bad stuff im je za oskara

Can't replace battery
No 128GB option and no microSD expansion
Expensive

Hahahaha koji kurir od sajta

Poslednja izmena:
Realno nema toliko mana. Moze se reci tw i 4gb rama koji rade kao 2gb na nexus 5 od 180e.

Prodavace se bolesno u usa

Imam note 4 i note 5 je za mene trenutno najljepsi telefon na trzistu.Note 4 ima svoje prednosti i zadrzacu ga jos 6 mjeseci sigurno,ali sledeci tel je note5 :)

Kao npr. koje su mu tolike mane?
Zar nije ogromna mana ocajan multitasking na telefonu sa 4GB ram memorije? Nedostatak micro sd slota koji su uvek potencirali? Nemogucnost vadjenja baterije? Staklo pozadi? TW koji je ocajan? A cene sve jace...
Realno nema toliko mana. Moze se reci tw i 4gb rama koji rade kao 2gb na nexus 5 od 180e.

Prodavace se bolesno u usa
Malo li je? Bolje radi 5x jeftiniji telefon.
ovaj batak jel pileći ili ćureći?

Momcici, ko vam drma kavez?

pa toliki mu je i mozak - kao RAM na IPHONE - u

Bar je iskoristen ceo, nije kao na note-u:

normal_homer-brain.jpg

:d :d :d

Ma sa ipada, on mi je za surf. Ne koristim safari na ipu :d :d

ja ne razumem odluku samsunga da note 5 "izbaci" sa Evropskog trzista...
ovim su mene kao korisnika prakticno oterali ili kod LGa ili kod applea a mozda i kod huaweia (nexus) jer ne zelim da cekam jos godinu dana da bih kupio telefon... Jako los marketinski potez!

Realno, ako ti se vec toliko svideo tel, iscimaj nekoga da ti dovuce isti iz amerike...jos ces veci baja da budes kad se pojavis ovde sa istim ;)

najbolje da moliš nekog da mu ostaviš novce :)

Mislim da su morali da izbace ostatak sveta iz price da bi uspeli da dostave svaki uredjaj do usa kupca pre nego sto izadje ip6s+ .

I dalje tvrdim da je to itekako ozbiljan potez. Ali vreme ce pokazati i cifre o prodaji ako ih izbace :)

Ima logike...i bas zivo cekam statistiku da vidim koliko miliona komada ce da prodaju do kraja septembra dok se ne pojavi ip6s(+).

kompanija je vec rekla da nisu u pitanju kolicine nego cista "marketing strategija"... s6edge + ce biti dostupan svuda pa i u Evropi... i dok se oni sete da na starom kontinentu ljudi takodje koriste mobilne telefone vecina nas ce nositi neki drugi brend.... ovo je po meni jako los potez koji ce kompaniju kostati dosta!

ja vec razmatram kupvinu lg G4.. deluje sasvim pristojno kao i vecina mojih kolega gde ce vecina preci na iPhone...

Nazad
Vrh Dno