Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Što je najgore, u pravu je :D Samo stock i debloat na samsu :) Sve ostalo, kukala im majka
ma znam, tako i ja koristim uglavnom sve što nije nexus (eventualno neki stock based stavim ponekad), al ne *****avam ovde narod ko ona dva mapetovca sa balkona :)

Btw izlazi za note5 2019... ;) Nakon nekoliko meseci nagađanja, danas je zvanično objavljeno ime nove verzije najpopularnijeg operativnog sistema na svetu – Marshmallow!

KrXn38.gif

Mozda najbolja stvar koju donosi Note 5. :D Toliko jednostavno a po mom misljenju jako korisno.

Screen Shot 2015-08-17 at 9.43.46 PM.png

@Војкане, ја овде пребројах шаку јада :)

@Emix, слажем се! Од целе презентације једино ми се ово свидело, и наравно мање димензије.

Fino, ali i ovo je softver?
Ako hoće mogu da omoguće i na drugim telefonima...

Могуће да сам омашио :)
А и за ѕ5 је мања бројка него за ѕ4 или ѕ3?

Не бих да тролујем, ал ја сам прешао на IP, и задовољан сам. Само ми фали даљински :)
Мада сад кад видим ове Кинезе, просто је само питање времена кад ће, надам се, појести све велике играче.

Smorili ste par strana :smash:

Могуће да сам омашио :)
А и за ѕ5 је мања бројка него за ѕ4 или ѕ3?
šta znam, moguće, ipak je i mlađi od njih godinu tj dve. ali svakako ima ogroman broj romova za njega. ovi kasniji exynos modeli, note i s6 su problem...

mada ruku na srcu, stock romovi već duže vreme rade sasvim dobro, razlog za promenu celog roma je uglavnom dosada... za sve ostalo što treba da se dotegne/dotera je dovoljan root, eventualno xposed.

ajde ti sa batakom u ios forum :)
Naflesovao sam se dosta, red je da uzivam u lag free telefonu. :)
šta znam, moguće, ipak je i mlađi od njih godinu tj dve. ali svakako ima ogroman broj romova za njega. ovi kasniji exynos modeli, note i s6 su problem...

mada ruku na srcu, stock romovi već duže vreme rade sasvim dobro, razlog za promenu celog roma je uglavnom dosada... za sve ostalo što treba da se dotegne/dotera je dovoljan root, eventualno xposed.
Ma sjajno rade. Kad uzmes posle Nexusa dodje ti da places. :D

^ koji je tvoj problem? Preterujes. Ako si tek otkrio iOS, ne smaraj ovde sa tim ***.

Fino, ali i ovo je softver?
Ako hoće mogu da omoguće i na drugim telefonima...

Moguće da nije, jer se verovatno onim klikom na olovku pali ekran, ali pošto amoled ima savršenu crnu izgleda kao da je ugašen.

Sad će neki fix za kameru da mogu ljudi da podese shutter speed i da koriste raw :)

Odlicno, nikad ne omane, svaki put se razbije kako god da padne :)

Mada dobro to prati i celu G seriju G2, G3 isto, ne znam jel moralo i na oprvom G da se radi fix :)

Moguće da nije, jer se verovatno onim klikom na olovku pali ekran, ali pošto amoled ima savršenu crnu izgleda kao da je ugašen.

AMOLED pali piksele po potrebi, ostatak je ugasen. Zato je AMOLED super za ovakve stvari ili glance sa Nokia Windows telefona.

ali moraš nekako da signaliziraš zaključanom telefonu da krene da prima input po ekranu...

Pa i N4 upali ekran cim izvuces olovku (ako je opcija odabrana), nema tu problema.

^ koji je tvoj problem? Preterujes. Ako si tek otkrio iOS, ne smaraj ovde sa tim ***.

Da, juce sam prvi put u zivotu koristio iOS i sad sam kao malo dete kad dobije igracku.
A sad ozbiljnije, niti sam se tebi obratio niti me zanimas.
Da ne bude sve off, ovo je mozda i najgori Samsung telefon u skorije vreme.

Obraćam se ja tebi čoveče, smaraš, čitam tvoje gluposti koje nemaju veze sa temom, trujes temu i razvodnjavas. Najmanje me zanima iOS vs android u ovoj temi, iako koristim oba sistema, zanima neka korisna info u vezi note5.

Da, ako bi se ti pitao. Ne vidim neko oduševljenje, na forumu bar.

Obraćam se ja tebi čoveče, smaraš, čitam tvoje gluposti koje nemaju veze sa temom, trujes temu i razvodnjavas. Najmanje me zanima iOS vs android u ovoj temi, iako koristim oba sistema, zanima neka korisna info u vezi note5.

Pa nemoj da citas, prosto i jednostavno. Evo ti korisna info u vezi Note5, jedan od vecih failova Samsunga.

Mnogo ***** po telefonu koji si video samo na yt. Imas taj savrseni tel zvani iphone i zasto zalazis po andoid temama. Odrasti mali veseljace.

Nazad
Vrh Dno