Na žalost većine Samsung viteza na ovom forumu nema to veze sa time...Ko o cemu vi o rostiljanjuBez sale nisam za ovakve dijaloge iako je drug batak zalutao duboko u ovu temu. Nego da se vratimo na temu. U koje svrhe koristite multitask aplikacije pa vas nervira ovo milisekudno pokretanje iste. Ne moze da se igraju igrice izmedju odmora pa mora nivo da se pokrene ispocetka. Voleo bi da cujem kako vi i na koji nacin koristite multitask.
hunder,gde se baterija vise trosi,kada se aplikacije iznova pokrecu (na svakih 10-15min) ili kada rade u pozadini?
Nije neka velika potrošnja baterije, ali definitivno je ima...Ma nema to učitavanje veze sa baterijom. Bez veze ponavljate glupe tekstove sa interneta. Možeš misliti baterija će se potrošiti jer procesor digne takt na pola sekunde.
Ono što je problem je što nekada stvarno možeš da izgubiš stanje aplikacije koju si ostavio na pola nečega, i što jednostavno nervira da uređaj od 700-800$ tako radi tj ne radi kako treba. Bar mene.
Tj. za nas, do sledeće godine.Ma ne isplati se ništa kupovati do oktobra/novembra kada izlaze LG/HUAWEI NEXUS i LG G4 Pro![]()
ja ne razumem odluku samsunga da note 5 "izbaci" sa Evropskog trzista...
ovim su mene kao korisnika prakticno oterali ili kod LGa ili kod applea a mozda i kod huaweia (nexus) jer ne zelim da cekam jos godinu dana da bih kupio telefon... Jako los marketinski potez!
Moje jedino pozitivno iskustvo kod samsunga je bilo na note 12.2 pro tabletu. To je jedini pravi multitask. Ni jednu aplikaciju nije gasio satima. Tako da demantujem sebe da ne umeju da naprave. Umeju ali zavisi za sta.
Ranije sam im verovao, posle iskustava sa Note3 i Note4 jok, ni jedna ni druga baterija nisu mogle ni 5h da izguraju, i to na 2G sa skoro minimalnim osvetljenjem. Evo ga, Z2, stalno na 3G, osvetljenje na 2/5, 5.5-6h opušteno...Ево га тест са GSMarena-e: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note5-review-1286.php
Кажу да је батерија добра, мада ја у то не верујем док је Гизмо не провери.
Ако на његовом тесту пређе 5.30-6 сати, онда свака част :d
Kakav je ovo test..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari