Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Kako ce da se lome ova stakla na novim serijama pozadi kad krenu da ispadaju...note serija s ovim modelom izgubila poentu. Ja kupio note 4. Hvala i dovidjenja...ovo ce da prodaju samo ljudima koji zele fensi i novo reda radi,imaju para na bacanje.

Ovde cela prezentacija o njihovim budjavim servisima. Ja i dalje ne verujem o cemu ovi drve

Jaci aplauz od crnkinje,nego publike :d

Kakva je sprdnja ovaj "Unpacked", koliko se secam i na prethodnom su ovako jedva izvlacili aplauz :D A o S6 Edge+ i Note 5 da i ne pricam, nista novo i revolucionarno, samo nova cena :d Cak i predstavljanje Samsung Pay-a nije nista posebno, jer ce da prodje mnogo vremena dok se to prihvati, ako se uopste i bude prihvatilo.... :)

Da su pametni Kinezi da ubace olovku i da obrisu ovakav Note 5

Ja mislim da oni jednostavno nemaju ispiraciju da naprave nesto novo a da nije kopirano. Sa s6 serijom su kopirali iphone a za note 5 nisu imali koga i sta da kopiraju.Al nebitno ko tek uzima tel note 5 ce biti u blagoj prednosti.Bice bolja baterija i jos naprednih funkcija koje note 4 nece videti.A sa ovim 5.1.1 ce obogaljiti bateriju jos vise pa ce note 5 biti bolji izbor :)

To sto su patentirali spen ne znaci da niko ne moze da napravi nesto slicno.

Nije bolji izbor... Skineš poklopac i ubaciš drugu bateriju... :D Ubaciš sd karticu... I to za manje para... :D Sličan hardver, možda će biti jači za 10% note 5...

Poslednja izmena:
za bateriju se slazem al za sd card ima lepih resenja u vidu micro citaca.Naravno ako ovaj note 5 podrzava otg

Mene samo zanima da li su izbacili i IR remote :)
Ako je i to osakaćeno pored baterije i microSD slota onda stvarno ...

[YOUTUBE]2a-459A5uLc[/YOUTUBE]

haha bravo za samsung :banana: Vratili su me u 2005 godinu :D

^ :d :D :d

Mene u 2002-u :D

sony-ericson-p800a.jpg

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p800-326.php

Jos ovaj plavi background na yt screenshotu, totalno nokia n73 :D

Kakav fail :(
Očigledno da su sa razlogom požurili da predstave note 5 i da ne nadograde note 4 na 5.1.1 ...
Epl ima da ih pojede!

Nesto mi kaze da ce se ovo prodavati mnogo jace od prethodnih Note-ova... (znate ono, kada Geekovi misle da je nesto "nista novo", ostatak sveta je "wow" :D)

Naravno da nece. Ni Galaxy se vise ne prodaje kao ranije. Bacaju neke shipped cifre a i one su bedne u odnosu na ajfone. Jeste Samsung najjaci od sve Android dece ali je slabic medju ljudima ;)

Zapravo njihov profit cine ajfon komponente, kao i LG-jev...

Uvećani S6. Počeli su sa štancovanjem modela kao Sony. Ne vidim neku preteranu razliku između S6, S6 Edge (+), N5...

Velike li razlike. :) Veličina ekrana i 1 GB rama više na N5.

Hardverski je samsung nedodirljiv u android svetu. Kada bi skresali cene, prodaja bi im skocila. Ne bi im trebale milijarde dolara da ubede ljude da kupe njihove telefone.

Nazad
Vrh Dno