Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

The UK won't have an official Samsung Galaxy Note5 release this year

Why is that? Apparently Samsung has decided to target the US and Asian markets with the Galaxy Note 5, while its European market presence will be focused on the Galaxy S6 edge+, for the time being. Samsung has made the decision based on "market needs", and it's going to look at futher opportunities to launch the Note5 in other places in the future.

Thus, customers in the UK will get the Galaxy S6 edge+ sometime in September, and the Note5 will probably come around next year. As for the rest of Europe - who knows?

Da li je ovo tacno?? :S:

I da srede jos malo TW,i multitasking :d

Oba su genericki okrugli satovi. Podseca me na one plastine swatch modele, mislim na samsung.

Mene bi bilo blam da dam ovolike pare za onakav softver. Hardverski i izgled je ok. (Samo bih stavio neki dbrand da neko ne oslepi od stakla). *** pa kinezi imaju bolji softver, Oneplus two (znaci malo poboljsan stock) ne ovo sarenilo. Skuplji od iphona uz pakete. Sto kaze covek nema ni s5,s6 galaxy kao prethodnih modela slabije se prodaje... Moj izbor mate7 ili mi Note sledeci fon :)

Okvir tog LG-a je isti kao i mali milion drugih satova i to je to. Dakle nije tu LG nista izmislio.

Nađi još jedan pametni sat koji ima takav dizajn, lg je ''izmislio'' (što bi ti rekao) prvi pametni sat koji ima potpuno okrugao ekran, a ovaj Samsung je praktično 1:1 kopija.

/end off, ovo nije tema za pametne satove.

I sta ja sad da uzmem. Ozbiljno sam se bio naostrio i onda prc. Jedino ako mi dodje ispod ruke nesto :)

The UK won't have an official Samsung Galaxy Note5 release this year

Why is that? Apparently Samsung has decided to target the US and Asian markets with the Galaxy Note 5, while its European market presence will be focused on the Galaxy S6 edge+, for the time being. Samsung has made the decision based on "market needs", and it's going to look at futher opportunities to launch the Note5 in other places in the future.

Thus, customers in the UK will get the Galaxy S6 edge+ sometime in September, and the Note5 will probably come around next year. As for the rest of Europe - who knows?

Da li je ovo tacno?? :S:
Za ovo ih treba kamenovati ako je istina.

Sve sto je @Hector napisao se ispostavilo kao tacno. :D

Za ovo ih treba kamenovati ako je istina.

Moguce da jeste, pcadvisor je javio da u Britaniji na prezentaciji uopšte nije bilo Note5-ice i da im nisu ni okvirno najavili početak prodaje. Neka moja pretpostavka je da su to uradili da bi mogli da kažu kako su prodali X miliona S6-ica iako su to praktično 3 različita modela (S6, S6 edge i S6 edge +).

Da Snapdragoni nisu ovako očajni ove godine druga pesma bi se pevala, ovako praktično nemaju konkurenciju u Android svetu, pa im se može.

Mozda za UK i ostala trzista stize malo naprednija verzija, sa novijim SoC-om tamo pred praznike.

Strasno...
Sto je najgore glupi su do imbecilnosti, nasli su da forsiraju Note gde je Apple najjaci u US...

I sta ja sad da uzmem. Ozbiljno sam se bio naostrio i onda prc. Jedino ako mi dodje ispod ruke nesto :)

Meizu MX5 pro, kada se pojavi :) Ili novi huawei phablet, mozda i sony (najavljen Z5 ultra sa full hardverom Z serije).

Sve sto je @Hector napisao se ispostavilo kao tacno. :D
covek svake godine pise istinu :)

ima insajderske info za samsung modele.

a mislim da je dobar potez forsiranje samo USA trzista. na primer sa ovim modelom oni nemaju sta da traze u kini..
znaci sta prodaju u usa to im je.

podrzavam potez

Poslednja izmena:
+ univerzalni gratis :)

Univerzalni-daljinski-upravljac-PILOT_slika_L_867522.jpg

^ Kralj :d

Prosto da se čovek zapita da li će sledeci note imati kameru ili će i to ponuditi kao dodatnu opciju u stilu sony ericssona t68i .. Mnogo su ludi.. Šta im Ir smeta..
uploadfromtaptalk1439486627332.jpg

Meni je, recimo interesantan onaj HW keyboard, nedostaju mi androidi sa hw tastaturom...Ali, sve ostalo, veliko razočaranje...

TOTALNO razocarenje...nema mem.prosirenja.nema zamene nabubrele baterije bez hiruskih zahvata... Planirah da kupim...ali njesra...

Poslednja izmena:
No more samsung... + će sad skočiti cena polovnih 4ki :)

Sigurno nisi, problem je kada se gleda u odnosu na prethodnike, Note 4 i S6.

Meni se svidja izgled, s tim sto malo vise šljašti za moj ukus, svidja mi se pisanje po ugasenon ekranu, interface je ulepsan i to bi bilo to što mi se svidja :-/

Vrh Dno