- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
dosao sa LP, odmah ponudio MM i ja odmah updateovao. Greska?
Greska. Baterija.
Sent from my iPad using Tapatalk
dosao sa LP, odmah ponudio MM i ja odmah updateovao. Greska?
Da li ti je rutovan fon? Ako jeste imas npr. wakelock detektor. Probaj kako su ti rekli sa gašenjem google backup. Ako to ne pomogne, pomoćiće da staviš neki drugi kernel. Ja sam skoro ubacio dr. ketan rom i potrošnja android sistema i android os se smanjila u odnosu na stock.Drugari, nesto mi jede bateriju (Android system je uvek preko 50%) ali nisam vican analizi, koji program da stavim da to ispratim malo?
Terza, jel posecujes jos neke android teme ovih mesec dana? :d Posto se o tome pise na svakoj drugoj strani
Iskljuci google backup data u backup & reset, restartuj telefon. Uzivaj.
ahaaaa..da...hvala...mozak mi je krečana..Ne sećam se kako to ide ali verovatno moraš u tačan folder da ubaciš melodije da bi ih telefon video. Ili koristi aplikaciju tipa zedge za melodije ili ringdroid...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Odradio sam. Blackberry OS me razmazio. Tu sve ide lako i brzo. Kako je to brz i dobar OS.Pa ja ubacim u ringtones i pojave se u podesavanjima.
Ja koristim Ultra Hybrid Clear Case
Za sada odlican.
Gdje si kupio? To je silikon ili je čvršći materijal? Nisam ljubitelj providnih silikona, brzo požute pa ne liče ni na šta.
Sent from my Note 5
ja koristim futrolu sa prethodne strane.Oko futrole. Možda se nekome svidi ova sa Ali express. Mene služi super. Dvodelna je. Mislim da je 5$..Na trecoj slici se vidi da su ivice baš visoke pa je dobra zaštita od padova na front.
Sent from BlackBerry Passport
Koji dobar case za note 5 preporucujete? Ima li neko mozda iskustva sa ovim:
![]()
![]()
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Sve zavisi sta tacno preferiras i koliko si spreman da povecas dimenzije telefona odnosno naruzis isti. Ovako na prvu mi padaju urban armor gear (uag) ili neki od pomenutih spigen zastita. Taj caseology je takodje odlican ali su svi pomenuti mali jaci sa cenom.Koji dobar case za note 5 preporucujete? Ima li neko mozda iskustva sa ovim:
![]()
![]()
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Koji je to case nillkin 2m?
Sent from my Note 5
ovo fotkao moju..jeftina zezalica ali udobna i po nekad mi ne n5 u njoj. Nije pozutela. pedantno urađena.2m je bilo skraceno od 2 meseca...i da to je ovaj sa slike. Vidis oko kamere kako je reseno, slika govori vise od 1000 reci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari