Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Verujem da nema nazad? :)

Mada, uz package disabler pro i 2g, izbaci sitno preko 5h SOT. Nije lose za ovoliki ekran.

Ima li note 5 funkciju air view, da kad stavim dlan iznad gornjeg dijela ekrana prikaze sat i neke osnovne funkcije? To S4 ima.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Drugari, nesto mi jede bateriju (Android system je uvek preko 50%) ali nisam vican analizi, koji program da stavim da to ispratim malo?

Terza, jel posecujes jos neke android teme ovih mesec dana? :d Posto se o tome pise na svakoj drugoj strani :)

Iskljuci google backup data u backup & reset, restartuj telefon. Uzivaj.

Oko futrole. Možda se nekome svidi ova sa Ali express. Mene služi super. Dvodelna je. Mislim da je 5$..Na trecoj slici se vidi da su ivice baš visoke pa je dobra zaštita od padova na front.

Sent from BlackBerry Passport

Prilozi

• uploadfromtaptalk1464884263449.jpg
    uploadfromtaptalk1464884263449.jpg
    1 MB · Pregleda: 166
  • uploadfromtaptalk1464884302190.jpg
    uploadfromtaptalk1464884302190.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 150
  • uploadfromtaptalk1464884354646.jpg
    uploadfromtaptalk1464884354646.jpg
    990 KB · Pregleda: 151
Poslednja izmena:
Drugari, nesto mi jede bateriju (Android system je uvek preko 50%) ali nisam vican analizi, koji program da stavim da to ispratim malo?
Da li ti je rutovan fon? Ako jeste imas npr. wakelock detektor. Probaj kako su ti rekli sa gašenjem google backup. Ako to ne pomogne, pomoćiće da staviš neki drugi kernel. Ja sam skoro ubacio dr. ketan rom i potrošnja android sistema i android os se smanjila u odnosu na stock.

Sent from my N-920C

Може да проба wakelock detector и без root-a. Има на нету упутство

Terza, jel posecujes jos neke android teme ovih mesec dana? :d Posto se o tome pise na svakoj drugoj strani :)

Iskljuci google backup data u backup & reset, restartuj telefon. Uzivaj.

Hvala na pomoci, izgleda da pomaze!

Pitao sam ovde jer me zbunilo sto mi je od starta backup ukljucen, a baterija je prvih par punjenja bila odlicna(sto sam i pisao) i posle drasticno opala. U medjuvremenu instalirao par programa i onda je krenulo nizbrdo, zato sam hteo da vidim malo preciznije sta tacno vuce. Imam Package disabler pro kupljen i stavio ga da iskljuci sav bloatware(osim smart manager). Nije root-ovan telefon. Vidim da ljudi postuju neke screenshotove programa koji se ticu baterije pa zato pitah. Enivej, ovo sad deluje preko noci daleko bolje, ravna crta za celu noc (doduse, 2g i bez wifi).

Ako ne gresim, trebalo bi screen uvek da bude najveci potrosac?

Neko pomenu root: jel ima romova koji daju neki vidljivi napredak u odnosu na stock? Trenutno sam zadovoljan, mada, volim da petljam :)

Ekran mora da bude uvek najveći potrošač, sem u slučaju ako imaš sate i sate razgovora ili 10-20 sati slušanja muzike :)

Sent from my m2 note

Izašao danas
238fb60f02d2d46aefba1bfeb262eb7e.jpg

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Može mala pomoć? Na Blackberry Passport lako odredim custom zvono za notifikacije tipa sms i sl. Na LP mi dalje samo fabričke, koji su kratki i često ih ne čujem. Mislio sam da odredim neko duže zvono od moje muzičke liste. Ali jok. Nemam opciju browse ringtones. Jel nešto nisam dobro video?

Sent from Note 5

Ne sećam se kako to ide ali verovatno moraš u tačan folder da ubaciš melodije da bi ih telefon video. Ili koristi aplikaciju tipa zedge za melodije ili ringdroid...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne sećam se kako to ide ali verovatno moraš u tačan folder da ubaciš melodije da bi ih telefon video. Ili koristi aplikaciju tipa zedge za melodije ili ringdroid...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
ahaaaa..da...hvala...mozak mi je krečana..

Sent from Note 5

Pa ja ubacim u ringtones i pojave se u podesavanjima.

Koji dobar case za note 5 preporucujete? Ima li neko mozda iskustva sa ovim:
d3ea12530bad432c9aefe50392cbd0dc.jpg
0db8dd4fada9cbcc6c0cf3b257e031c0.jpg

Ja koristim Ultra Hybrid Clear Case

Za sada odlican.

Pitanje:

da li kada zovete nekoga imate neko cudno cekanje od skoro 5-6 sekundi (ponekad i vise) pre nego sto se cuje onaj ton i krene da zvoni kod osobe koju ste zvali. Ja sam na VIP-u.

Uzeo bas sa linka koji sam ti ostavio (lik iz Grcke prodaje na ebay, stiglo za nedelju dana).

Providno je, lepo lezi u ruci, verovatno je silikon, ali nije tako mek, dosta je cvrsto, izrezi perfektni, Spiegen je, valjda nece brzo da pozuti :)

Oko futrole. Možda se nekome svidi ova sa Ali express. Mene služi super. Dvodelna je. Mislim da je 5$..Na trecoj slici se vidi da su ivice baš visoke pa je dobra zaštita od padova na front.

Sent from BlackBerry Passport
ja koristim futrolu sa prethodne strane.

Sent from my iPad using Tapatalk

Sve zavisi sta tacno preferiras i koliko si spreman da povecas dimenzije telefona odnosno naruzis isti. Ovako na prvu mi padaju urban armor gear (uag) ili neki od pomenutih spigen zastita. Taj caseology je takodje odlican ali su svi pomenuti mali jaci sa cenom.

Sad sam vidio uag, ne dopadaju mi se. Ne bih obican silikon, pogotovo ne providni jer pozuti. Ne bih ni da drasticno povecam dimenzije i onako velikog telefona

Onda neki spigen slim armor. Ja licno uvek nosim silikone. Imao sam nillkin nekih 8 meseci na note 4 i sada na note 5 2m i ni jedan nikada nije pozuteo. Kod njih mi se posebno svidja i sto imaju poklopce za sve otvore i sto je takodje zasticen predeo izmedju kamere i blica (mislim da oni to jedini preferiraju od svih proizvodjaca i to je ogroman plus po meni posto mi se na s7 recimo tu oko sociva bas puno skuplja prljavstina tako da cu narednih dana i za njega da pazarim pomenuti nillkin).

2m je bilo skraceno od 2 meseca...i da to je ovaj sa slike. Vidis oko kamere kako je reseno, slika govori vise od 1000 reci.

2m je bilo skraceno od 2 meseca...i da to je ovaj sa slike. Vidis oko kamere kako je reseno, slika govori vise od 1000 reci.
ovo fotkao moju..jeftina zezalica ali udobna i po nekad mi ne n5 u njoj. Nije pozutela. pedantno urađena.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Kao sto rekoh, hajkvalitetnije parce silikona koje se kod nas moze naci.

Vrh Dno