Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Ja uzeo u Uscu neki silikon. Bez silikona je bas klizav i uzas za koriscenje jednom rukom. Stalno imam osecaj da ce da isklizne, a i kliza pa ga stezem. Uzeo sam i spes koznu futrolu. Sa silikonom ne mogu da ga stavim sa drugim stvarima, a uz futrolu moram da vucem i silikon kada nameravam nesto duze da slikam, snimim i sl. Dal su jabuka i htc tako klizavi posto su od metala?

Vidim stigao security patch za 1. jun.

Ja uzeo u Uscu neki silikon. Bez silikona je bas klizav i uzas za koriscenje jednom rukom. Stalno imam osecaj da ce da isklizne, a i kliza pa ga stezem. Uzeo sam i spes koznu futrolu. Sa silikonom ne mogu da ga stavim sa drugim stvarima, a uz futrolu moram da vucem i silikon kada nameravam nesto duze da slikam, snimim i sl. Dal su jabuka i htc tako klizavi posto su od metala?

Vidim stigao security patch za 1. jun.
jesu klizavi samo tako.Supruga ima 6s
plus. Bas klizav

Sent from my Note 5.

Poslednja izmena:
Dal postoji neka futrola u koju bi mogao da stane dok je u silikonu? Ima onih sportskih torbica, ali su poprilicno vece nego sto treba. Nesto elasticno, a da nije carapa.

Silikon pa u futrolu? Cemu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cemu cudjenje? Pa silikon da ga lakse drzim, a futrola da mogu da ga ubacim u torbu ili gde vec, a da ne brinem da mi nesto ogrebe ekran ili kameru.

Cemu cudjenje? Pa silikon da ga lakse drzim, a futrola da mogu da ga ubacim u torbu ili gde vec, a da ne brinem da mi nesto ogrebe ekran ili kameru.

Silikon pa u futrolu? Cemu?

Tanak, providan silikon je prijatan. Ali pouch futrola je najbolja zaštita dok nosi fon a ne koristi ga...Kada koristi, koristi sa tankim silikonom gde fon nije budževina, neprijatna za ruku... Nekome nije bitno da pokazuje telefon i uživa dok ga gleda kao Smigl. Tip gleda praktično. c36a589545ff27043e5746b0ec610f02.jpg

Razmisljao da stavis kaljeno staklo ili nalepnicu na oba i nemas potrebe za prekomernim cimanjem?

Tanak, providan silikon je prijatan. Ali pouch futrola je najbolja zaštita dok nosi fon a ne koristi ga...Kada koristi, koristi sa tankim silikonom gde fon nije budževina, neprijatna za ruku... Nekome nije bitno da pokazuje telefon i uživa dok ga gleda kao Smigl. Tip gleda praktično. Pogledajte prilog 202285

Nisam ti ja od "tih" sa iPhone-om. I sam ga nosim u nekom ultra tankom silikonu ali silikon pa u futrolu mi je preterivanje. Ne zbog divljenja telefonu (sto je inace glupost) vec necu da ga drzim pod staklenim zvonom.

Najbolje rolnu bubble wrap da se ima za rezervu i ceo telefon da se umota...
uploadfromtaptalk1465680076433.jpg

Nisam ti ja od "tih" sa iPhone-om. I sam ga nosim u nekom ultra tankom silikonu ali silikon pa u futrolu mi je preterivanje. Ne zbog divljenja telefonu (sto je inace glupost) vec necu da ga drzim pod staklenim zvonom.

Pa bre nisam ni napisao da jesi. Ali kapiram tipa. Ja nosim futrole na kaišu pantalona. Kada izvadiš fon iz te futrole lako može da odleti na beton. Zato čovek hoće silikon.

Sent from BlackBerry Passport

Pa cisto da kazem, obicno su korisnici iP-a u tom fazonu. :D
Pa sta znam, obratis malo paznju. Preterivanje je u zastitu pa u jos jednu zastitu. Ako ce da se osteti pa neka ga, ne mogu pod staklenim zvonom da ga drzim.
A i kamera se ne grebe bas tako lako, jedino ako je bas nabodes ili vuces po necemu.

Ja bih radije da koristim samo tu spes futrolu, ali realno mi je nezgodan go telefon, previse kliza, plus sto cesto stisnem ekran sa strane dok ga drzim. A opet ja telefon uglavnom ubacim u ranac kada idem negde pa sam zato pitao mozda je neko nasao tako neku futrolu. To u sustini ne moze da bude obicna futrola jer ne bi uslo sa silikonom, vise kao one male torbice za oko pojasa. Trazio sam tako nesto, ali ili su premale za fotoaparate ili prevelike. Nego uzecu neku od onih adidas torbica, to je izgleda i najbolje.

Poslednja izmena:
Ja bih radije da koristim samo tu spes futrolu, ali realno mi je nezgodan go telefon, previse kliza, plus sto cesto stisnem ekran sa strane dok ga drzim. A opet ja telefon uglavnom ubacim u ranac kada idem negde pa sam zato pitao mozda je neko nasao tako neku futrolu. To u sustini ne moze da bude obicna futrola jer ne bi uslo sa silikonom, vise kao one male torbice za oko pojasa. Trazio sam tako nesto, ali ili su premale za fotoaparate ili prevelike. Nego uzecu neku od onih adidas torbica, to je izgleda i najbolje.
Da. I one zavrsavaju posao leti.

Sent from BlackBerry Passport

Pozdrav note 5 ekipo :)

U fazi sam kupovine note 5, a vidim na oglasima da se cene krecu od 450 pa i do 590 eur za identicne modele... zanima me jel ima neka caka tu ( malo mi je nelogicno da 2 ista telefona imaju takvu razliku u ceni ) ili je to samo stvar pohlepe prdavaca ?
Da li postoje neke serije koje treba izbegavati ili obratiti paznju na nesto prilikom kupovine ?

Hvala unapred :)

Pozdrav note 5 ekipo :)

U fazi sam kupovine note 5, a vidim na oglasima da se cene krecu od 450 pa i do 590 eur za identicne modele... zanima me jel ima neka caka tu ( malo mi je nelogicno da 2 ista telefona imaju takvu razliku u ceni ) ili je to samo stvar pohlepe prdavaca ?
Da li postoje neke serije koje treba izbegavati ili obratiti paznju na nesto prilikom kupovine ?

Hvala unapred :)
svi su modeli ok tj imaju exynos. Postoje duos i obicni.To je razlika. I postoje drpatori trgovci. Telefon je odlican

Sent from Note 5.

Poslednja izmena:
Verujem da je odlican :)
Samo mi nije bilo jasno kako za identican telefon, neotpakovan cak i u istoj boji cena varira 150 eur.. Takve razlike nisam primetio za ostale modele (brendove) pa.. Sigurnije je potati nego se zaleteti.. :)

Koristio sam Nexus 6P, od pre tri nedelje sam prešao na Note 5 i prezadovoljan sam.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Verujem da je odlican :)
Samo mi nije bilo jasno kako za identican telefon, neotpakovan cak i u istoj boji cena varira 150 eur.. Takve razlike nisam primetio za ostale modele (brendove) pa.. Sigurnije je potati nego se zaleteti.. :)
Postoji i ona mogucnost da telefon dolazi sa 64gb memorije umesto 32 pa je zato toliko skuplji...sve preko 500e je dranje.

Sve su 32 GB verzije.. Na KP gledam, recimo u Apatinu se prodaje za 450.. A identican model se odmah ispod prodaje za 550 ili 530 u nekom drugom gradu..
Ali ok, ako kazete da nema nekih falicnih serija ili problematicnih, onda je najloginije ici na sto jeftiniji sa garancijom..

Slobodno uzmi taj od 450 i uživaj, nemam sta drugo da ti kažem.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Hvala puno na savetima.. Kad stigne, javljam utiske :)

Postoji i ona mogucnost da telefon dolazi sa 64gb memorije umesto 32 pa je zato toliko skuplji...sve preko 500e je dranje.
Tako je matori. Takva je bila razlika u ceni i kada sam ja jurio 64gb.

Sve su 32 GB verzije.. Na KP gledam, recimo u Apatinu se prodaje za 450.. A identican model se odmah ispod prodaje za 550 ili 530 u nekom drugom gradu..
Ali ok, ako kazete da nema nekih falicnih serija ili problematicnih, onda je najloginije ici na sto jeftiniji sa garancijom..
E onda su stare i nove zalihe. Neko je nabavio skuplje i sada se davi sa N5 i nikako da proda a ne spusta cenu.

Evo da se pohvalim i pridruzim klubu... :)
Danas kupljen Note 5, preko oglasa... Sa 24 meseca garancije u Roaming Electronics-u.. Datum kupovine pre 3 dana na garanciji...
Prvo sam zvao skoro sve oglase i niko ne daje garanciju ili daje usmenu 7 dana... Ovo je jedini primerak sa regulare garancijom i odmah sam otisao da kupim. Cena je bila 475 eur. Sve nalepnice na kutiji netaknute, proverio sam imei na kutiji, u SW, na garanciji.. Sve se slaze..

Prilozi

• 20160627_214403.jpg
    20160627_214403.jpg
    1 MB · Pregleda: 173
Taj telefon nikada legalno nije ušao u Evropu, a kamoli kod nas, tako da iskreno sumnjam u ispravnost te garancije.

Sent from my LT22i using Tapatalk

tih roming garancija puni oglasi.. realno nije ih teško falsifikovati

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ma neka on tebe sluzi druze, nemoj se opterecujes, note serija je tank!

Nadam se da hoce... :)
Stigao je sa 6.0.1 androidom i odmah je prijavio novi update od oko 360 mb... Da li da odradim to ili da ne diram :D

Obzirom da vec imas 6.0.1 uradi update; to je sigurnosni za jun, nisam primetio da je ista bolje ili gore od kada sam ga stavio.

Nazad
Vrh Dno