Meni je duos i oba broja su aktivna.. podešeno je na 2G. Ne koristim internet osim preko wifi. Sot je oko 5 do 6 sati, u zavisnosti šta radim tog dana. U svakom slučaju,sa mojim potrebama, baterija nikada ne bude prazna. Ali neko ko je na netu preko sim karte neka spremi punjač u toku dana..To je moj utisak.Meni je i cell standby visok, pretpostavljam zbog lošeg signala...
Sent from my SM-N920C
Šta god da urade, ja ne diram pocetni ROM. Daleko im lepa kuća. Ovo mi radi bez greške od 5 do 6 sati SOT a meni je to dovoljno da uveče ostanem sa 60% baterije. Ne korstim 3GSamo da javim da do sada nisam primetio curenje baterije iako nisam odradio hardreset. To cu kasnije kada me ne bude mrzelo da opet sve instaliram. Izgleda da su ga konacno zakrpili pu pu pu![]()
Vidim delimo iskustvo...note 5 jedini tel kod koga mi se sot povecao vremenom a ne smanjioJos ako imas instaliranu facebook i koristis skype aplikaciju @DARK SIDE onda je ovo vanserijski rezultat!
Mozda bas zbog tih milion podesavanja, pojma nemam. Videcu ovih dana kad budem imao vremena opet da je turim na note 5 i dam jos jednu sansu...i ovako mi tel stoji u regalu vec nedeljama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari