Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Note 5 IR+ SD-
Note 5 IR+ SD+
Note 5...

Kako su obesmislili Note seriju... Sada imamo 6, 7 S6 modifikacija!

Sa ajfonom znas da dobijas siguran apdejt naredne tri godine i da ce taj apdejt uciniti da telefon bolje radi.
Uglavnom tacno.

U Android svetu samo Nexus serija to nudi.

Na papiru da, u praksi cesto i ne bas :)

Inace, da li je razmisljao neko da postoji mogucnost da Samsung vec za par meseci predstavi neki N5 +? :)

Ako su mogli da izbace 6 verzija S6 onda mogu i jedno 2-3 Note 5, npr taj + da ima sve ovo sto se zamera aktuelnom N5, 4100 mAh, micro sd itd, ponovo da ima neka kozna ledja i alu ram i cenu od 1200e, mene uopste ne bi cudilo :)

Poslednja izmena:
Ima verne kupce, to stoji, ja sam jedan od njih upravo zbog ekosistema i podrške. Ne moram da se razmišljam ako mi nešto ode na iphone, znam da ne moram da se svadjam i natezem da ostvarim svoje pravo. Sa druge strane moram da koristim i android jer iOS neke stvari ne može, nešto je i bolje na androidu.
Ne kreće im prodaja u Kini, već u USA, zato tako predpostavljam. Ali poenta je ista, nema iphone ni u Kini IC port, mem. karticu i izmenljivu bateriju.

Kakav ekosistem i podrška, većina kupuje zbog brenda i marketinga hteli to neki da priznaju ili ne ;)

Čuj Stanija, Soraja i ostale kurave razmišljaju o ekosistemu i redovnoj nadogradnji sistema :D

Naravno, svaka čast izuzecima - programerima ili ljudima koji su preko firme dobili telefone...

Na papiru da, u praksi cesto i ne bas :)

Za to i sve ostalo sto ti kod Androida ne odgovara u poslednjih godinu dve se zahvali celnicima Gugla sto su oterali tvorca Android operativnog sistema i postavili onog presmesnog Indusa koji ni browser nije mogao da napravi da valja ;)

Po meni S6 Edge+ nije los, samo sto ce da bude preskup kod nas.. Doslo je vreme da menjamo Lg G2 :p :D

Jeste vala, i ja menjam G2. Ali Nexusom ili OPT, ne sa ovim sminkerskim modelima. Da hocu smartfon koji sljasti uzeo bi original a ne kopiju ;)

Ma koji crni Nexus... G Flex 2 je otpao zbog SD810, samo cekamo da vidimo kakav ce da bude LG G4 Pro, ali mislim da cemo da uzmemo ovaj Edge + sigurno.. :D

Kakav ekosistem i podrška, većina kupuje zbog brenda i marketinga hteli to neki da priznaju ili ne ;)

Čuj Stanija, Soraja i ostale kurave razmišljaju o ekosistemu i redovnoj nadogradnji sistema :D

Naravno, svaka čast izuzecima - programerima ili ljudima koji su preko firme dobili telefone...
Bravo za komentar. Od reči do reči! :)

Lako može da se desi da bude neka druga verzija note 5 dostupna za Evropu...

Note 5 umesto Note5?

Ja samo znam da oklopljen Samsung nikad necu uzeti jer im se baterije naduvaju u periodu 1-1.5 godina starosti. Ovo govorim iz iskustva sa S2, S3, S4, Note 1... tako da ostajem na Note 4 do daljnjeg... o ostalim sakacenjima zarad stakla ifenseraja da ne pricam jer je vec sce receno...

Poslednja izmena:
Meni je baterija na sgs1 posle 5 godina normalna, tj. nisu se naduvale. Dok mi se na nokiama to stalno desavalo.

Nemam obicaj kao korisnik iphona da komentarisem ali si u pravu 100%.Znam par tatinih devojcica i kad sam video na sta im lici iphone umalo se nisam srusio,sve zivo ukljuceno,blutut,lokacija....ova mi se jedna zali kako ne moze da vidi slike vodoravno,naravno i to joj je ukljuceno.....jednoj je 5s jos uvek na iosu 7....

Nadam se da su ledja uradili kao na mi note. Koliko sam ispratio tamo se to staklo lagano skida sa onim suction cup-om. Ja nisam verovao kada sam video na klipu.. Skide staklo stavi drugi poklopac za bateriju i teraj.

[youtube]uBvv72l7fto[/youtube]

Poslednja izmena:
Nisu mi jasni zaista, taman su našli dobar kurs po pitanju dizajna sa alpha, A serijom i N4 i onda potpuni zaokret. Drugar ima Alphu i svaki put se iznenadim koliko su dobri dizajn, izrada i dimenzije.

Just got an email from Clove UK asking me to sign a petition to have Note 5 sold in Europe.

Clove pokrenuo akciju :d

Na kraju me stvarno ne bi cudilo da uskoro izbace pravi Note 5 (aka N5+ npr) za EU pa onda i za USA kada izmuzu sta mogu tamo sa ovim sljastecim S6 phabletom koji se greskom zove Note5 :)

Licno meni je note 4, samo da ima "pravi" metalan okvir, dizajn koji mi najvise odgovara od samsung uredjaja. Staklo mi je ubedljivo najgori moguci materijal, cak mi i s5 prijatniji u ruci od staklenog s6.

@NovemberWhisky
Potpuno se slažem, meni je čak i A serija sasvim ok... Alpha takođe odlično leži u ruci... Od ovog stakla mi se povraća... Nekako je to sony mnogo bolje odradio, ili se meni čini samo...

Očigledno veoma brzo, po čim je vip izbacio rezervaciju...

Nazad
Vrh Dno