Ma đubre od telefona
Ne vidim zašto je osakaćeno bilo šta... Nema, pa nema. Šta sad... Velika tragedija. Imao sam Note 1, Note 2 i sada sam na Note 3... Nisam imao para za Note 4. Imam memorijsku od 32GB class 10 koju sam svojevremeno platio 50€. Jesam li srećan što je ne bih mogao koristiti u Note 5? Nisam... Ali da imam para uzeo bih Note 5 odmah sutra. Ovako ću verovatno sledeće godine uzeti Note 4... Ali za 2-3 godine, Note 5 [emoji2]
Toliko kukanja bez razloga... Ko neće, ne mora. Kao što ja nikada ne bih koristio iPhone... I da mi neko pokloni, odmah bih ga prodao i kupio nešto drugo. Ali ne visim na forumu za iPhone da pričam koliko je ******
Toliko drugih boljih i jeftinijih telefona o kojima možete da pišete... Ne znam zašto trošite svoje vreme na forumu za neki krš.
Sacekajmo testove pa cemo komentarisati bateriju,mozda Samsung zna nesto sto mi ne znamo.
Plate to korisnici, a ne samsung^ mozda samsung placa ono sto mi ne znamo, to si sigurno hteo da napises
S6 u gizmo (bench) testu nije dobacio ni do 5h @ 250 cd/m2 a u anand i tweakers testovima surfa takodje na 250/200 nitsa S6 je izbaci daleko bolji rezultat sa smesnom 2550 mAh, sve je jasno, niko nije imun na pareIsto vazi i za iphone, u anand/tweakers testovima su se pokazali kao vrh sto se autonomije tice a u realnosti su losi (kao i u bench testu(, placaju zuti iz JK, placa i jabuka, nije ni cudo sto se takmice i medjusobno tuzakaju, ne zna se ko je gori
![]()
mislio je iz dva punjenja, samo zaboravio da napišeMa kojih 7 SoT...
Sve je to lepo i tačno samo sa tom logikom mogli bi da skinu još baterije, da izbace još nešto sa telefona i uvek će da važi to opravdanjeMalo je dnevno 5 sati dipsleja? Prođe ceo dan buljeći u mobilni, prođe život buljeći u ekrančić. Za te višesatne maratone ipak je bolje uzeti tablet sa gsm funkciojom i ne ćoraviti. Ne branim samsung, ali ljudi, šta toliko kopate po telefonu? Odakle vam vreme, pogotovo leti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari