Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ma to ti je do samsung softvera, to je dodatan feature.

Pa iskreno nisam bas impresioniran brzinom i radom. Bice da je 2k ekran prevelik zalogaj za njega. Mnogo puta se desilo da dok slusam muziku i dok radim na njemu pocne da stuca i da se gusi. Ovo sam indeticno imao i na k zoom koji takodje ima exynos. Druga stvar je ne podrzavanje 4k videa. Igrice takodje seckaju itd. Nije mi to to...
Ne brini, exynosi u tab S i Note 4 nisu poredivi, razlika je u celoj generaciji praktično(20nm vs. 28nm, cortex a15 i a7 vs. a57 i a53, mali628vs mali760 ), a oba uređaja imaju istu rezoluciju...
Mada, imao sam Note 10.1 sa tim istim exynosom i rezolucijom, i nisam imao probleme u radu...verovatno je malo i do twa, koliko god volim pravi multitasking, toliko me nervira loša optimizacija twa...

Pa iskreno nisam bas impresioniran brzinom i radom. Bice da je 2k ekran prevelik zalogaj za njega. Mnogo puta se desilo da dok slusam muziku i dok radim na njemu pocne da stuca i da se gusi. Ovo sam indeticno imao i na k zoom koji takodje ima exynos. Druga stvar je ne podrzavanje 4k videa. Igrice takodje seckaju itd. Nije mi to to...

Moje pitanje se odnosilo na bateriju.

Meni tablet dosta dobro radi, ima tih lagova tj. malih usporenja samo kad ukljucim tablet ili kad pokrenem nesto po prvi put, kao da animacija nije tecna.
Sto se igrica tice ja ne znam sta si igrao, ja sam probao Asphalt 8 i igram Modern Combat 5, igre koje se smatraju najzahtevnijim na Androidu i jedna i druga rade odlicno na najjacim podesavanjima, apsolutno nikakvih usporenja i sl. sto me je iznenadilo jer sam ocekivao slabije performanse. Probao sam cak i Republique, igru koja odlicno izgleda radila je super, bez ikakvih frame dropova.
Jedina mana za mene je sto pola sata igranja MC5 na 35% brightness skine oko 20-25% baterije.

4K mi na ovom tabletu nema nikakvog smisla, prvo ne podrzava snimanje istog a i kome to treba na tabletu? Drugo na ovoj dijagonali i na 2K rezoluciji koja je svrha pustanja 4K fajlova? Ja ne znam stvarno. Podrzava 2K rezoluciju.

Ja sam za jedan tablet zadovoljan sto se performansi tice, mislim da je SOC skroz ok, naravno da rezolucija utice na performanse i da je mozda trebao malo jaci GPU samo zbog buducnosti da ne bi bilo problema kasnije ali generalno meni tablet super radi.

Nema original jpg fajlova ali sta je tu je, nije samo photo vec i video test.
Po mom misljenju Samsung generalno bolji u svim uslovima, nocu Z3 ima problema i sa slikama i sa videom. Nije to lose, ali Samsung je odradio bolji posao.

Poslednja izmena:
Pa baterija je takodje,onako... kao da imam note phablet a ne koristim pozive. Toliko mi drzi.

Pa to monstrum od baterije ne može da prebaci 6 sati SOT.

Pa baterija je takodje,onako... kao da imam note phablet a ne koristim pozive. Toliko mi drzi.

Izvinjavam se za off, ali ako je bilo vezano za tab S, baterija na Tab S mora da traje duže od ove na mom Tab Pro 8.4, da ne objašnjavam zašto, znaš i sam...e sad zašto ne traje pitaj Samsung, i onog seronju koji je pravio TW. Kod mene se od 5 punjenja na 4 pojave wakeups, i ubijaju bateriju. Inače, kada gasim tab posle korišćenja (a koristim ga u naletima, po sat dva barem, pa ga ne diram 10 tak sati), baterija će izgurati 10 SOTa, testirao sam više puta...

Poslednja izmena:
Kojih crnih 10h sot. Ja jedva prebacim 5h. Al *** ja bar nisam poznat po velikim sot rezultatima.

[YOUTUBE]r36caRUaJpQ[/YOUTUBE]

Postoji sansa, ali kazem postoji da za nase trziste bude Exynos model u prodaji. Kao sa Tab S sto je slucaj.
Par ljudi prijavljuje da u zemljama u kojima su se do sad prodavali iskljucivo Snapdragon modeli Note 4 ce biti dostupan sa Exynos procesorom. Snapdragon ide uglavnom za USA valjda.

Prijatelj pazario,cekam utiske da javi!! Rekao sam mu da me prvenstveno baterija interesuje.

U prodaji kod nas od 27. Oktobra ako nekoga zanima...

Postoji sansa, ali kazem postoji da za nase trziste bude Exynos model u prodaji. Kao sa Tab S sto je slucaj.
Par ljudi prijavljuje da u zemljama u kojima su se do sad prodavali iskljucivo Snapdragon modeli Note 4 ce biti dostupan sa Exynos procesorom. Snapdragon ide uglavnom za USA valjda.
Koliko znam kod nas i dolazi exynos [emoji6]

mali info., ne znam da li pomaze ali je delimicno referentno

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413286204017.png
    uploadfromtaptalk1413286204017.png
    900 KB · Pregleda: 185
Pouzdan izvor kaže da u Srbiju stiže Snapdragon verzija.

In stereo: phones with the best audio recording

Samsung Galaxy Note 4

-Samsung's finest for the season has been outfitted with three dedicated noise-canceling microphones, which can record directional sound, and do record in stereo, with the excellent 250+ kbps bitrate at that, making it the best audio recording choice in the land of the little green robot.

Dok ne čujem neki primer ovo je samo slovo na papiru.
Meni su ti hdr mikrofoni jedna od boljih stvari koje proizvođači moraju ubacivati od sad pa na dalje.

Koliko ce ova zver da kosta kod nas po oglasima?

[YOUTUBE]atxPrMUOS9w[/YOUTUBE]

ne kida ga nego ga jede :) ali samo u dizajnu i ceni.

Poslednja izmena:
Obicna kopija One/One Max dizajna, kao i svaki drugi kineski telefon uostalom.

http://mobile-review.com/articles/2014/phototest-2.shtml

Uporedni test kamera u auto modu (+ hdr na samsung N4/Alpha i manual -samo promena rezolucije 20mpix na Z3)

Prema utisku ovog lika najbolji su Note 4 i Z3. Low light i nije neko merilo jer zavisi koliko automatika podivlja i dize ISO na auto (tu recimo mnogo vise moze da se izvuce sa L930 u manual modu ali i na ostalim moze da se izvuce malo vise uz malo duzi ss i optimalnu iso vrednost).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno