Skoro 200 min vise od G3.
Ali ipak manje od s5 i m8 sto je zalosno.
Znaci nikakav specijalan napredak na polju baterije.
Obicna kopija One/One Max dizajna, kao i svaki drugi kineski telefon uostalom.
Ali ipak manje od s5 i m8 sto je zalosno.
Znaci nikakav specijalan napredak na polju baterije.
Pa dobro sad ni ovo ne valja koliko vidim. Prvo su bile priče kršina ima istu bateriju kao note 3 a 2k bla bla biće sigurno slabija. Sad kad je ipak bolja onda ne valja jer traje 5% kraće od telefona koji imaju 0.6 i 0.7" manju dijagonalu i full hd rezoluciju.
Mogao je i LG u G3 da stavi jacu od 3000 jer ocigledno im je vise nego potrebna, ne znam sta ih je to sprecavalo.
Definitivno mogu da stave bateriju kao huavej mejt 7 od 4000 mAh, ali imaju tu cincarsku Apple politiku kada je baterija u pitanju.Zato su me oduvek nervirali.Sa druge strane su previse izdašni prema ekranu jer ta rezolucija, je po meni, nepotrebna na toj velicini.Radujem se sto ce quad ekran mozda da stave u sledece tablete.tu ce se videti boljitak.note 4 ima pristojnu bateriju ali nista posebno.jedan dan dovoljno.A kada pocnu update (jedan je vec izasao da spreci battery leak) polako ce početi slabljenje auronomije.And so on..in Samsung style..@ vojkan ^ apsolutno se slazem. Autonomija nikako nije fail, ne kazem da ne bi bilo bolje da su isli na 3600-4000 mAh zbog 2k ali i ovo je dovoljno, jedna od boljih autonomija na androidu.
Inace N4 autonomija je ''najslabija'' kada je surf u pitanju, za 3G razgovore i pustanje videa je mozda i najbolja na androidu (posebno mislim na video jer tu amoled bas malo trosi).
Ali kao i u nekim drugim temama bitno je samo da se hejtuje nesto sto je najkompletnije na trzistu u svojoj klasi![]()
...Radujem se sto ce quad ekran mozda da stave u sledece tablete.tu ce se videti boljitak...
imam 10.1 2014 edition i ekran je odlican...ali sa preko 515 ppi ce sigurno biti extra..Quad ekrani su poodavno u tabletima koji su na tržištu neki i više od godinu dana...mislio si 4k?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari