Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Nije samo debljina problem, već i težina... ZTE Grand S ima približno iste dimenzije kao Lenovo P780, istu veličinu ekrana, ali je lakši više od 60%

G3 pored N4:

note4_comparolgg3-100524839-large.jpg

I.... G3 pored Note 3.

lg-g3-hands-on5.jpg

/facepalm

Ja ne znam kakve veze sad Note 3 ima, i sta nam konkretno ta slika pokazuje.

Pa ni G3 nema veze sa note 4,g pro 3 ce mu biti konkurencija,pa kad izadje slika koja poredi ta dva,ti slobodno okaci.

Što baš on? G3 je 0.2" manji, G Pro 3 će biti toliko ili još više veći. Sami su krivi što ne znaju više gde udaraju pa praktično imaju dva phableta.

Slazem se,ali g pro 3 ce biti u kategoriji sa note 4 kao i prethodni modeli sto su bili.
G3 je ogroman promasaj po meni,gledano iz vise uglova.
Trebali su izbaciti 5,2" 1080p 3gb rama i ostalo kao sto jeste uz premium kuciste koje sad svi krecu da furaju i uspeli bi mnogo vise da prodaju nego sto ce biti slucaj sa G3 modelom.

Što baš on? G3 je 0.2" manji, G Pro 3 će biti toliko ili još više veći. Sami su krivi što ne znaju više gde udaraju pa praktično imaju dva phableta.

Zato sto ce G Pro 3 verovatno doci sa stajlusom. G3 je konkurent S5.

uz premium kuciste koje sad svi krecu da furaju

Ako mislis na metalnu lajsnu, neka hvala.

Poslednja izmena:
Slazem se,ali g pro 3 ce biti u kategoriji sa note 4 kao i prethodni modeli sto su bili.
G3 je ogroman promasaj po meni,gledano iz vise uglova.
Trebali su izbaciti 5,2" 1080p 3gb rama i ostalo kao sto jeste uz premium kuciste koje sad svi krecu da furaju i uspeli bi mnogo vise da prodaju nego sto ce biti slucaj sa G3 modelom.

Slažem se ali... Tako su se sludeli da je G3 u klasi sa Note isto koliko i G Pro. Jedan malo manji drugi malo veći, to je to.

Zato sto ce G Pro 3 verovatno doci sa stajlusom. G3 je konkurent S5.
A kome su onda bili konkurenti G Pro i G Pro 2 kao cigle bez stylusa?

Poslednja izmena:
G Pro 2 je od pocetka konkurent Note seriji. G (Pro) je konkurent Galaxy seriji. G Pro serija do sada nije dolazila sa stajlusom ali mislim da sledeci model hoce jer su izbacili neku skrndelj varijantu G3 sa MTK SoC-om koja ima stajlus, verovatno kao probu pred G Pro 3.

Svasta ne moze ni jedna slika vise da se postavi da se neko ne uvredi i ne poludi. :S:

G Pro 2 je od pocetka konkurent Note seriji. G (Pro) je konkurent Galaxy seriji. G Pro serija do sada nije dolazila sa stajlusom ali mislim da sledeci model hoce jer su izbacili neku skrndelj varijantu G3 sa MTK SoC-om koja ima stajlus, verovatno kao probu pred G Pro 3.

ma to je sve super na papiru. i možda je važilo kad optimus G porediš sa S3. sad je činjenica da je G3 bliži Note 3 nego S5, da ima veći ekran od Note 1, da ima isti ekran kao Note 2 itd. to samo pokazuje da su izgubili kompas u jurnjavi za samsungom.

Da bar postavljas slike i linkove sa nekim smislom...ovako samo izigravas spam semi-bota.

ma to je sve super na papiru. i možda je važilo kad optimus G porediš sa S3. sad je činjenica da je G3 bliži Note 3 nego S5, da ima veći ekran od Note 1, da ima isti ekran kao Note 2 itd. to samo pokazuje da su izgubili kompas u jurnjavi za samsungom.

LG flagship smartfoni nemaju dugmice ispod ekrana i zbog toga imaju veci ekran od konkurenata iz Samsunga.

LG flagship smartfoni nemaju dugmice ispod ekrana i zbog toga imaju veci ekran od konkurenata iz Samsunga.
Kako imaju veći ekran ako imaju onscreen dugmice? Ako sam platio za 5.7 incha ekran taj ekran imam uvek a ne samo u filmovima ili u igrama...

Capative buttons FTW.

daleko su od ftw. nemaš feedback dal si kliknuo, nemaš skoro nikakve opcije za podešavanje. onscreen dugmiće možeš da smanjiš, da dodaješ nove, da ih sklanjaš, premeštaš, akcije na klik, dvoklik, dugi klik itd. može i da se uključi expanded desktop pa da budu sakriveni dok ih ne izvučeš. sad sam premerio kod sebe, 6mm zauzimaju smanjeni, dobar tradeoff za sve ovo što sam napisao.

da pričamo o Z1 compact koja ima jadnih 4.3" pa i nekako. na 5" 6mm je smešno. da ne pričam za phablete od 5.5 - 6"

i osetljivost tih kapacitivnih dugmića nikad nije kao osetljivost ekrana.

Ovaj sony nikako da napravi valjanu kameru na mobu..

daleko su od ftw. nemaš feedback dal si kliknuo, nemaš skoro nikakve opcije za podešavanje. onscreen dugmiće možeš da smanjiš, da dodaješ nove, da ih sklanjaš, premeštaš, akcije na klik, dvoklik, dugi klik itd. može i da se uključi expanded desktop pa da budu sakriveni dok ih ne izvučeš. sad sam premerio kod sebe, 6mm zauzimaju smanjeni, dobar tradeoff za sve ovo što sam napisao.

da pričamo o Z1 compact koja ima jadnih 4.3" pa i nekako. na 5" 6mm je smešno. da ne pričam za phablete od 5.5 - 6"

i osetljivost tih kapacitivnih dugmića nikad nije kao osetljivost ekrana.

Imaš. I ako baš 'oćeš možeš da dodas onscreen dugmice ali obrnuto ne možeš.

I veoma mi se svidja što se Samsung nije povinovao Googlu i njihovom forsiranju on screen dugmića ko naprimer raspali HTC i to već u finalnoj fazi izrade kućišta...

Poslednja izmena:
Ne držiš valjda ono tandrkanje vibracije :D

[YOUTUBE]yvwyBaiURiw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]6brXJL8jHeM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]unVNcTMd6-8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]vhvIx_g42DE[/YOUTUBE]

Vrh Dno