Ne brini, exynosi u tab S i Note 4 nisu poredivi, razlika je u celoj generaciji praktično(20nm vs. 28nm, cortex a15 i a7 vs. a57 i a53, mali628vs mali760 ), a oba uređaja imaju istu rezoluciju...Pa iskreno nisam bas impresioniran brzinom i radom. Bice da je 2k ekran prevelik zalogaj za njega. Mnogo puta se desilo da dok slusam muziku i dok radim na njemu pocne da stuca i da se gusi. Ovo sam indeticno imao i na k zoom koji takodje ima exynos. Druga stvar je ne podrzavanje 4k videa. Igrice takodje seckaju itd. Nije mi to to...
Pa iskreno nisam bas impresioniran brzinom i radom. Bice da je 2k ekran prevelik zalogaj za njega. Mnogo puta se desilo da dok slusam muziku i dok radim na njemu pocne da stuca i da se gusi. Ovo sam indeticno imao i na k zoom koji takodje ima exynos. Druga stvar je ne podrzavanje 4k videa. Igrice takodje seckaju itd. Nije mi to to...
Pa baterija je takodje,onako... kao da imam note phablet a ne koristim pozive. Toliko mi drzi.
Koliko znam kod nas i dolazi exynos [emoji6]Postoji sansa, ali kazem postoji da za nase trziste bude Exynos model u prodaji. Kao sa Tab S sto je slucaj.
Par ljudi prijavljuje da u zemljama u kojima su se do sad prodavali iskljucivo Snapdragon modeli Note 4 ce biti dostupan sa Exynos procesorom. Snapdragon ide uglavnom za USA valjda.
Njesra...Koliko znam kod nas i dolazi exynos [emoji6]
Koliko je bolji ovaj novi Mali-T760 od Mali-T628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari