- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Cek ako je bolji note4 od ip6+,a ip6+ od dslr gde je onda note4 tu![]()
Šala,bez komentara molim. Nisam mogao da odolim![]()
Ja ovo sve dozivljavam kao jednu veliku sprdnju i salu. Koji bre crni dslr i telefoni u jedan kos. Imam trenutno canon 600d i nokia 808 i mogu reci da telefon moze samo u videu da parira dslr aparatu. Mada dslr i dobar objektiv i manuelna podesavanja mogu cuda da naprave. Pola novih spotova je snimljeno sa canon 5d mark lll.
^ Mnogo toga danas se snima sa dslr/sistemima, od svadbi preko pRon edukativnog sadrzaja :d do spotova, promo materijala itd
Darksajderu, pa ti nisi video sta je drajver sve odradio (a ovo je samo jedan deo) http://forum.benchmark.rs/showthread.php?304209-Video-2013
[YOUTUBE]cle_8MUZ2V0[/YOUTUBE]
upravo tako. Reče nigger:Da baterija kida. Ako ne koristis Korejsku verziju u US.
Stvarno ne pratim kakav je koji cipset ali uvek je bolje uzeti ono sto je rasprostranjeno, bar sto se tice cipseta.Zmaj je zmaj. Ja nikad vise exynos...
Pa iskreno nisam bas impresioniran brzinom i radom. Bice da je 2k ekran prevelik zalogaj za njega. Mnogo puta se desilo da dok slusam muziku i dok radim na njemu pocne da stuca i da se gusi. Ovo sam indeticno imao i na k zoom koji takodje ima exynos. Druga stvar je ne podrzavanje 4k videa. Igrice takodje seckaju itd. Nije mi to to...^ Nisi zadovoljan sa Tab S??
Ja mislim da su mogli malo na optimizaciji baterije da porade, sve je ok dok ne krenes nesto zahtevnije da radis. Bilo koja igrica srce bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari