Ajde to i nekako. Ali razgovori 20h,gledanje videa 12h. Vazi.Uvek sam se pitao sta to oznacava, ako oni hoce da kazu da ti telefoni izdrze 80 sati na bateriji samo cu da :d :d
Kada smo vec kod razgovora,ja od kada koristim android minut razgovora je priblizno minut sot-a. Npr 1h razgovora dobijem 40ak min manje sot-a.
šta znači ovo "malo šljama"?![]()
upravo tako matoriPa malo djubra od bespotrebnih aplikacija koje samo zabijaju telefon,sta bi drugo bilo!
To je meni prosto neverovatno, jer sam bio skeptičan oko baterije(skoro isti kapacitet).Ako su to stvarno tako odradili onda je to vrh!Meni licno najbitnija cinjenica na osnovu svih testova do sad je da je baterija oko 25-30% bolja u odnosu na Note 3. Kad se zna da je kapacitet baterije gotovo isti a da N4 ima skoro duplo vise pixela ovo sve jos bolje zvuci. Treba znati pa izvesti tako nesto.
Telefon se napuni za 90-ak minuta, ne znam kome ista bolje treba. Note 3 ima dosta dobru bateriju i dan danas, Note 4 jos bolju.
Tačno ali postoji jedan izuzetak, zbog koga sam samo jednom prešao na Samsung.To je Note serija i jedan deo njihovog bloatware-a tj. TW u sekciji opcije olovke.Ja koristim olovku obilato i bez tog dela TW tj. olovke,Snote,scrapbook..... ja ne bih ni pomišljao na Samsung ,jer imaju ružan dizajn i jeftino deluju( moj ukus moja stvar) .Sony je po meni vrh u svakom smislu ,ako ne gledam produktivnost aparata, jer tu ipak Note i njegov mali office sa Stylusom nudi zaista kompletnu ponudu.Takođe opcije olovke čine Note više user friendly jer sa manje koraka možeš mnogo lakše mnoge stvari da odradiš uz pomoć olovke (scrapovi tj.isečci,grafikoni,digitalni postpis,S note).Zaista je pravi poslovni telefon.Sve jasno;zato i gotivim motorolu i sony...i zalim sto svaki tel nema u pure google izvedbi!
To su informacije za open market, za pakete još nemam info ali kako je Telenor opet podigao cene za Samsung high end modele i stavio Full cenu za Alfu 90000, Note 4 opušteno ide na 100000. I izgleda da Edge uopšte neće biti za naše tržište, Gear S se još razmatra...
Tačno ali postoji jedan izuzetak, zbog koga sam samo jednom prešao na Samsung.To je Note serija i jedan deo njihovog bloatware-a tj. TW u sekciji opcije olovke.Ja koristim olovku obilato i bez tog dela TW tj. olovke,Snote,scrapbook..... ja ne bih ni pomišljao na Samsung ,jer imaju ružan dizajn i jeftino deluju( moj ukus moja stvar) .Sony je po meni vrh u svakom smislu ,ako ne gledam produktivnost aparata, jer tu ipak Note i njegov mali office sa Stylusom nudi zaista kompletnu ponudu.Takođe opcije olovke čine Note više user friendly jer sa manje koraka možeš mnogo lakše mnoge stvari da odradiš uz pomoć olovke (scrapovi tj.isečci,grafikoni,digitalni postpis,S note).Zaista je pravi poslovni telefon.
Znam druze,procitao sam jos pre nekog vremena da si hvalio note upravo zbog toga,zato me i zacudilo kad sam video da razmisljas na z3c da predjes. Ja sam note 3 bio uzeo kad sam intenzivno gledao filmove u slobodno vreme na poslu pa mi znacili veliki ekran i dobra baterija...ali dzabe mi sve to kad ili moram da nosim torbu sa sobom zbog istog ili da pazim kroz klub dok prolazim da me neko kukom ne okaci dok mi je tel u dzepu inace pozdrav displej!
Note 4 ће бити 115000дину Теленору, пуна цена.
Pa po bdsm :dPo kakvim se ti to klubovima smucaš kad ljudi imaju kuke? :d
Ako dobijem biće ljutnje ako prodam odmah...Ili da ga prodas i pazaris sony...jos ti ostane para a ucinices uslugu ovima sto kukaju po forumu kako ne mogu nigde da nadju n4 da pazare![]()
Tako da LAzo, kada ja napisah oko 800 eu ti si počeo da lupetaš-----I koliko košta kod nas? 825eu.I lepo napisah da treba malo sačekati i pada to na oko 600 eu.Ali ti skačeš sa infantilnim sarkazmom.:wall:
Realno ce telefon vec oko Nove godine biti oko 600e, u martu vec biti ispod toga. Moja slobodna procena. Brzo telefoni dodju na rralne cene ( ako je ip6 vec toliko pao, pasce i ostali)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari