Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Da.. Tako sam i pretpostavio...Tako da ovaj decko ne mora da deinstalira polaris..

Odlicne vesti danas :) Pustaju me iz bolnice, stigao mi je N3 i ujutru mi je poslat Neo Hybrid iz Amerike :) Stavio sam ovaj silikon, belo + crno ne deluje uopste lose, s obzirom da je u i izboru bila jos pink ili ljubicasta futrola. Lajsne su zasticene za prelazni period, me happy.

Odlicne vesti danas :) Pustaju me iz bolnice, stigao mi je N3 i ujutru mi je poslat Neo Hybrid iz Amerike :) Stavio sam ovaj silikon, belo + crno ne deluje uopste lose, s obzirom da je u i izboru bila jos pink ili ljubicasta futrola. Lajsne su zasticene za prelazni period, me happy.

A mem karticu? ;) Sa 13 mpx bice dosta zauzeca... Ova je 2600 a brza je od sandiska i ostalih..Na slici je moja.l ceka i dalje n3 ..

Prilozi

• ubegypyh.jpg
    ubegypyh.jpg
    58.3 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena od urednika:
Meni pored 32GB u telefonu nije zatrebala kartica iskreno. Skoro sve sto slikam i snimim prebacim na PC, jedino te aplikacije i pokoja igra ali imam sigurno jos 10-15GB slobodno.

Bas to. Zato je sjajno tih 50gb dropboxa sto se dobije, u podesavanjima namestim da svaka slika odmah ide na db i sve iz foldera kamera brisem. Em mi niko ne gleda slike kad cacka tel em ne razmisljam gde su em ne zauzimaju prostor. Navukoh se na igrice na ovom fonu, stvarno je uzivancija : ) Sinoc gledao stream roma chievo, na laptopu mi stuca a na noteu klizi : )

Uh, ja volim da drsim video snimke i fotose u fonu jer cesto pokazujem prijateljima.. A na motoru snimam video snimke voznje preko drzaca na bajku..tako da, nije zgoreg imati prosirenje.. ;)

Gde si je uzeo da narucim jednu?

Tehno ms... Imaju super sajt...ali cene ne azuriraju po nekada, pa ih cimni za informaciju u vezi cene.Imaju cak i chat na sajtu u radno vreme...moze da se poruci..jako korektna ekipa...Imaju prodavnice u BG i u Nisu.ll

Evo moje stanje baterije. Ipak to meni deluje da i nije baš dobro

Prilozi

• umejybus.jpg
    umejybus.jpg
    123.6 KB · Pregleda: 70
  • zyqevaja.jpg
    zyqevaja.jpg
    134.3 KB · Pregleda: 56
  • myvu8y5y.jpg
    myvu8y5y.jpg
    107.1 KB · Pregleda: 63
Evo me i stigoh kući pa na brzinu napravih nekoliko fotki sa ovom belom futrolom. Simpa je ovako crno-belo, mada kad dođe Spigen to će biti skroz druga priča :)

Prilozi

• IMG_3286.jpg
    IMG_3286.jpg
    771.5 KB · Pregleda: 220
  • IMG_3267.jpg
    IMG_3267.jpg
    499.4 KB · Pregleda: 219
  • IMG_3271.jpg
    IMG_3271.jpg
    626.1 KB · Pregleda: 228
  • IMG_3301.jpg
    IMG_3301.jpg
    429.1 KB · Pregleda: 242
  • IMG_3287.jpg
    IMG_3287.jpg
    870.6 KB · Pregleda: 221
@Gizmo:
16 i 50 a ti vec iscedio bateriju :d

Treba samo da odradis idle dump kao sto pise tamo kako se radi, da se ne dira telefon, ali cisto sumnjam da ce ista da se vidi, jer nije rutovan telefon, cak ni ovako se ne vidi nista, samo delimicno.

Znači skoro pa da mu ništa ne mogu :( Videću baš hoću li uspeti nešto da nađem

Znači skoro pa da mu ništa ne mogu :( Videću baš hoću li uspeti nešto da nađem

Ma ako ti je osvetljenje na pola,ne akas previse 3g konekciju i nemas mnogo Background processes, onda nema razloga da ti baterija ne traje minimum jedan dan..Jedino ako imas dosta gsm razgovora..Moj kolega izgura 2 dana sa note 3

Može dva dana, ali jedva da ga koristiš. Onda ti ne treba ovaj telefon.

Nisam kriv, nije bio napunjen fabrički na 100%, možda je oko 70% bilo :d

Nisam kriv, nije bio napunjen fabrički na 100%, možda je oko 70% bilo :d

Shalim se...neka te u zdravlju sluzi..,obzirom da je izasao 4.4 kit kat, koji odlicno stedi ram memoriju,i optimizovan je cak i za telefone ispod 500mb ram memorije,mogu misliti samo kako ce nota to da doceka.. :d

Pa kad ga Samsung preradi... :d

Pa ni sa pojavom project butter-a nisu mogli da ga uniste, a jesu. S2, S3/Note2, S4. Za Note3 ne mogu da kazem nista, jer ga nisam koristio duze od sat vremena i pod opterecenjem, ali verujem da je i tu prisutno.

Moze li neko od bivsih korisnika Note 2 ili cak i Note 1, da uporedi kakav je ekran Note na dnevnom suncevom svetlu u odnosu na prosle modele, to mi je bila jedina veca zamerka na ranijim modelima?

ja cu najverovatnije uzeti ovu po drugaru koji uskoro stize sa prekookeanskog broda pa moze da mi je kupi u Bostonu . . Gledao sam drop testove po YT, jedino ovaj otterbox defender case stiti stvarno od padova, mozete videti drop test na note 2, gde lik baca iz razlicitih uglova i sa razlicite visine, samo se case malo osteti, telefonu nista. .

http://www.bestbuy.com/site/case-wi...17014&st=galaxy note 3&cp=2&lp=8#tab=overview

Samsung Galaxy Note III

Ja provodim dosta vremena za racunarom tj. takav mi je posao.Tako da mi dock zavrsava posao i jako je koristan.Postoji li kod nas nacin da se kod Samsung predstavnistva kupi ovo?
5ytahary.jpg

http://www.shopandroid.com/samsung-desktop-dock/6A39A15818.htm

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno