Sto? Bas je cool da mu shljepis neku ultimate zastitu, pa da mozes i da ga koristis kao posluzavnik,kada ti dodju gosti..Hvala bogu nisu mi nesto ispadali telefonitako da bih ga najradije zaštitila samo od grebanja. Ko zna, možda i probam , i ovako volim što tanje zaštite .
![]()
Jel taj estetski momenat telefona na uhu stvarno toliko važan? Meni to nikada nije palo na pamet, kako nekom telefon stoji na uhu. Potpuna besmislica
Bas tako i ja planiram.Kod gumenjaka nema zeza...Posle ides na bolje varijante..ovo je nov fon pa ce biti jos futrola od drugih firmi..Uze mi devojce neki nSonic Soft TPU Silicone Case za 500 kinti u Uscu. Posluzice dok ne stigne Spigen.
![]()
@Gizmo nece ti se telefon raspasti ako ga nosis nekoliko dana "golog", sta si se prepao.![]()
Jedino brisanje sistemskih fajlova može uz root.
Malko sam zardjao sa androidima: moze li da odredi default aplikaciju za taj tip fajla pa da ga ne smara vise stock office?
Malko sam zardjao sa androidima: moze li da odredi default aplikaciju za taj tip fajla pa da ga ne smara vise stock office?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari