Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Nemam sad tačno stanje, ali od prilike oko 24h ukupnog rada, od toga oko 5 - 6h ekrana, barem 2-3 h više "budnost" , razgovora obično nemam puno (10 - tak min , a i manje). Evo bas ću sutra da odradim screen shot , pa da vidite.

Sad videh... Bila sam ubeđena da awake mora da bude manji od rada ekrana . :confused:

Screw it, naručujem Spigen Neo Hybrid, ubedio me crnja :)

http://www.youtube.com/watch?v=WEYhyBH6rls

Baš ću ovu sa belim okvirom, super deluje. E sad, opcije. Američki Amazon i čekanje 10-20 poslovnih dana, ili 6-10 radnih dana na nemačkom amazonu kod brata od devojke, koji će u Srbiju doći između 12og do 15og novembra... Ne znam koje je manje zlo, svejedno ću morati da čekam puno. Ceftri, kad si ti naručio hibrida i kad ga očekuješ otprilike?

edit:

Aaaaand, opet se lomim. Spigen Slim Armor takođe izgleda super, a dosta je jeftiniji, plus i nudi malo više zaštite. Šta uzeti, šta uzeti...

http://www.youtube.com/watch?v=Rsuyx8NuJgg

Poslednja izmena:
Woow. Prodabra. Ja bih ovakvu ili sa crvenim okvirom ili sa belim. Najlepsa do sada!

Тих америчких 10-20 дана је код мене било 7.

Naručio sam sa američkog Amazona infinity white. Sad mi ostaje da čekam :)

Spigen Slim Armor Case; Ona sjajna poleđina će verovatno za 20 dana imati stotinak sitnih linijica.. samo mi se to ne sviđa--- glossy...byahh..

Poslednja izmena:
Da, zato sam i prelomio za Hybrid.

Hitno mi treba neka silikonjara dok ovo ne stigne. Gde ima da se kupi u Beogradu, neću da čekam da mi neko šalje. Ušće tamo na spratu gde imaju štand sa oficijalnom samsung opremom, pomenuše da imaju neke silikonske, da li neko zna o čemu se radi i koliko koštaju?

Ako ti treba nesto najruznije i najjeftinije onih Teracell ima na svakom koraku a kostaju 400-700 din u zavisnosti koliko ko planira da zaradi u odnosu na kinesku cenu od 1$ :d

Njih sam video na KP, sve nešto u Zemunu, neću da teram devojku čak tamo :) Alternative, može i do 1000 kinti :)

Imas bre u Bg na svakom koraku.. ma u svakom vecem mestu u zerbiji ima tih silikonskih teracell i slicnih. Aj da ne bude reklama pa saljem pp za najvece rasturace socijalne opreme u Bg :d

Hvala bogu nisu mi nesto ispadali telefoni ;) tako da bih ga najradije zaštitila samo od grebanja. Ko zna, možda i probam , i ovako volim što tanje zaštite . :D

Hvala bogu nisu mi nesto ispadali telefoni ;) tako da bih ga najradije zaštitila samo od grebanja. Ko zna, možda i probam , i ovako volim što tanje zaštite . :D
Sto? Bas je cool da mu shljepis neku ultimate zastitu, pa da mozes i da ga koristis kao posluzavnik,kada ti dodju gosti.. ;)
Meni je ogromna shaka, pa nekako i lezi u ruci a i skoro sam 2m pa nije chudno kada trabunjam telefonom...Ali, za zensko...hmmm... Malo je ....glomazan., :) Moja koleginica je imala note 2 a ja iphone 4s...To je bilo smesno kada vide mene i nju da koristimo telefone istovremeno..Jedan kolega rece da je obrnuto proporcionalno :D. I onda je nabavila neku mambo jumbo futrolu...to je bilo padanje od smeha kada je vidimo..Kao shpakla za malterisanje..A ona malecna..qq lele... :d

Jel taj estetski momenat telefona na uhu stvarno toliko važan? Meni to nikada nije palo na pamet, kako nekom telefon stoji na uhu. Potpuna besmislica

Samsung Galaxy Note III

Jel taj estetski momenat telefona na uhu stvarno toliko važan? Meni to nikada nije palo na pamet, kako nekom telefon stoji na uhu. Potpuna besmislica

Njoj nije bio bitan..drugi su se smekali...poenta moje price je da kapiram zasto hoce tanku foliju samo na note .

Poslednja izmena:
Uze mi devojce neki nSonic Soft TPU Silicone Case za 500 kinti u Uscu. Posluzice dok ne stigne Spigen.

u9ezyhy9.jpg

@Gizmo nece ti se telefon raspasti ako ga nosis nekoliko dana "golog", sta si se prepao. :D

Bezi bre prepao me ceftri sa ovim guljenjem :) Ujutru mi stize telefon, jedva cekam.

Aaaaahahhaha, Note 3 banana... salim se :D Ko zna sta mu je on radio.

Moj je ok i dalje je go. :d

Aj sa srecom!

Samsung Galaxy Note III

Danas gledam vesti da je izasao novi android..kit-kat

jel moze nekako da se obrise ova integrisana aplikacija polaris za otvaranje dokumenata?

Jedino brisanje sistemskih fajlova može uz root.

Malko sam zardjao sa androidima: moze li da odredi default aplikaciju za taj tip fajla pa da ga ne smara vise stock office?

Ako instaliras nesto koje ce ti otvarati dokumenta, pitace te preko cega hoces da otvoris, onda kliknes jednom na tu aplikaciju i always i stalno ce ti preko toga otvarati. Ako si vec jednom pritisnuo always za polaris, onda idi ovo sto je djurkash rekao, settings/general/application manager nadji polaris i odradi clear defaults, kasnije odradis ono prvo sto sam ti rekao.

Nazad
Vrh Dno