Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

*** ih Exynos... Bolje mi je i to, nego ovo. A toliko sam bio srecan kad sam video da kod nas dolaze Qualcomm-ovi, a ne Exynos i taman sve odlucim gotovo, samo jos da sacekam decembar i shebe mi citavu koncepciju :d

Ostaje ti n5.. Jeste da nece ispuniti sve tvoje visoke kriterijume ali ces makar ustekati malo kesa :)

Jeste pa da ima autonomiju kao na S2 :) A njemu autonomija znaci vise nego canku :d
S800 pod punim opterecenjem uz ekran od 5'' trazi 3000 mAh a N5 ce imati izgleda 2300..

Ostaje ti n5.. Jeste da nece ispuniti sve tvoje visoke kriterijume ali ces makar ustekati malo kesa :)
Barem da mi ispuni kriterijum kamere i bar da ima 2600 kao na S4 i bio bih srecan :)
Jeste pa da ima autonomiju kao na S2 :) A njemu autonomija znaci vise nego canku :d
S800 pod punim opterecenjem uz ekran od 5'' trazi 3000 mAh a N5 ce imati izgleda 2300..

Upravo to... Necu vise da se mucim i ovo mi je bio idealan fon za sve sto ja trazim dok nisu usrali ovo... Koja sreca sto tek u decembru mogu da uzmem telefon. :d Tacno bi se ubio da sam ga kupio.

So the saga continues :D

Inace sad sam se setio necega :d vise nece biti galaxysimunlock-a :d posto jelte mora root... Vise nece biti na oglasima RADI NA SVIM MREZAMA, a garancija (iz telenora, mts-a, vipa) :d

Or you could just pay for the unlock code, online :D

Jeste, ali vecina je radila to dzabe i naplacivala :d

A zamisli kupis tako telefon, ni ne znas nista oko Knox-a, dobijes garanciju i sve, crkne ti nesto oko telefona, ti odneses i kazu ti da si cackao oko telefona, a ono lik preko root-a otkljucao nekim programom. Znaci dodje ti odmah da zadavis onog sto ti prodao telefon :d

Nego sad nesto razmisljam...moze da se flesuje super su iz stock recovery-ja sa sd kartice ili preko adb-a...posle toga flesuje se isto i cwm ili twrp i eto ruta i custom recovery-ja bez koriscenja odina i petljanja sa knoxom :)

Dovoljan je custom recovery da "trigger"-uje efuse :)

Zar se efuse ne trigureje samo ako ne flesujes iz Odina?

EDIT: Izgleda da ipak ne vredi...Knox sprecava full root za sada...ostaje jedino izbor izmedju zakljucanog Samsung ROMa bez root-a ili GE i ostalih AOSP ROMova

Poslednja izmena:
Note 3 nema GE :d

Ma mislio sam na S4 :p

jedno pitanje, koliko ljudi koje vi poznajete je rootovalo tel, stavlja custom rom (bez vaseg nagovaranja)? Neko je spomenuo 5% mislim da je mnogo manje. Prijatelji koji su programeri pa ne zele da izgube garanciju. Na moje pitanje sto ne "sredite" odgovor "pu pu daleko bilo sta ako mi nesto crkne".... Mislim da Samsung nece zabeleziti znacajan pad prodaje zbog ovoga sa KNOXom. Hvala samsungu ustedeo mi novac. )odustao sam od kupovine s4(

Pazi kad vidim devojke neke ovde da znaju više od nekih muškaraca, pomislim kakve su piiiii ovi što ne smeju da root-uju i kako se boje. Ako pratiš uputstvo ne možeš zeznuti ništa. Posle 500 flesovanja svega i svačega, prestao sam da brojim.

On topic:

Za ove koji misle da menjaju kontinent, malo da vas obradujem :)

Chainfire :
RegionLock Away released - forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470551

Ne znam zasto toliko brinete oko ostvarivanja garancije? Ja cu normalno koristiti telefon, rootovacu ga cim ga kupim.
Ako budem morao da ga nosim na reklamaciju postoji jednostaovan nacin da se spali maticna ploca a da to ovi iz servisa ne provale.

^ bice tema "kako spaliti telefon bez tragova"

Kad bi tako bilo lako spaliti, a da se ne vidi... Garant su napravili tako dobro da se vidi čak iako spalis :d

Inače dovoljno je da ti otvore tvoj Google account i vide koje si aplikacije update-ovao i kraj vide da su bile tu aplikacije koje traže root ili da vide kad si poslednji put koristio knox ili Samsung aplikaciju (a verovatno znaju da ljudi brišu bloat) pa kad vide da je poslednji put bila pokrenuta pre godinu dana ode garancija.

Too tesko da mogu da urade...jer to zahteva tvoju sifru ;)

Ček, pa zašto onda svakakve aplikacije imaju razne dozvole? Knox verovatno ima full permission i može sve da vidi na telefonu. Mislim naravno da je to povreda privatnosti, kao što i Facebook ima sve što mu ne treba i skoro pa ima full permission.

Neću više da im dajem ideje :D , ali sad će to još malo, CIA, FBI, NSA, kurte i murte

Daj odmah uputstvo kako se spaljuje ploca, bas mi istice garancija za jedan fon :)

I posle kukate zasto nam ne priznaju garancije... Niste nista posteniji od njih, isto gledate nacin da ih prevarite kao serviseri nas.

I posle kukate zasto nam ne priznaju garancije... Niste nista posteniji od njih, isto gledate nacin da ih prevarite kao serviseri nas.

Da samo znaš kakvi su servisi kod nas i ti bi ovako razmišljao. Da ti kao u svim državama lepo priznaju garanciju, a ne da ti namerno nakapaju vodu na ploču ili da oštete telefon i gledaju kako da ti odbiju garanciju, ne bi niko pomislio niti bi se bojao da odnese u servis.

^^Jeste samo sto je njihovo mnogo vece zlo.. Jer si ti musterija a on je tu da zadovolji tvoje potrebe to jest to mu je posao.. Svuda je musterija(kupac) zakon samo je u srbiji smece

Poslednja izmena:
Glupo je uopste i voditi takvu raspravu. Jel bilo Ovde slucajeva da proliju nesto, uniste nesto lošim rootom, pa onda nose na garanciju tako sto je resetuju ili neko mozda ne vidi da jenu sla vlaga? Jeste. Ja ne branim servise, al se ne bih služio mi ovim...

Teme otisla u tri lepe a moderator spava...

Glupo je uopste i voditi takvu raspravu. Jel bilo Ovde slucajeva da proliju nesto, uniste nesto lošim rootom, pa onda nose na garanciju tako sto je resetuju ili neko mozda ne vidi da jenu sla vlaga? Jeste. Ja ne branim servise, al se ne bih služio mi ovim...

Takve uvek provalis, a i prolivanje slucajno ili ne, automatski iskljucuje garanciju.Takodje ne pokriva ni kvarove nastale usled nepravilne instalacije, i sad bas prelistah garantni list, pokriva samo tehnicke probleme sa hardverom, ne primenjuje se na softver ili ostecenja koja izazove korisnik.
Ali sta kad otkaze dugme, zabrljavi ekran, crkne dzek za slusalice, sd slot? Normalno da ces da vratis originalni rom i tako predas da srede, a kako onda neko to da uradi, iako nije kriv za kvar, a 'vamo , mu registrovano 0x1? Ok za zloupotrebu, al sta kad korisnik nije kriv?

Vrh Dno