Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Odgledaj ti mini review od 25 min :d

Hvala. Kaze da i laici primete razliku u ostrini i pored 384 ppi.. aj to nego sto je u ovom primeru crvena vise crvena na N2 i XZU uz ostriji prikaz, posebno na xzu i pored manje gustine piksela.

Ali sumnjam da ce ovo da smeta u realnom radu ipak je to 384ppi..

Jednostavno se mora pomiriti sa cinjenicom da neko ima bolji vid (sta kao neko ne moze da ima bolji vid od vas?), pa jednostavno odmah vide da nesto nije u redu cak iako je preko 326ppi koja je granica (kako je utvrdjeno da vise od toga covek ne moze da vidi razliku 350ppi ili 450ppi isto je)... Erica je i pre nego sto je uradila test detaljno rekla da je ekran los i da ostrina nije bas najbolja (a to je sve zahvaljujuci pixel diamond shape-u koji je rasiren u odnosu na S4 gde je gust raspored)

Ja verujem da je odlican ekran, ali da je najbolji (ne verujem iako volim AMOLED), pa ne bas... One ima po meni onako najbolji ekran uz S4.

Jednostavno se mora pomiriti sa cinjenicom da neko ima bolji vid (sta kao neko ne moze da ima bolji vid od vas?), pa jednostavno odmah vide da nesto nije u redu cak iako je preko 326ppi koja je granica (kako je utvrdjeno da vise od toga covek ne moze da vidi razliku 350ppi ili 450ppi isto je)... Erica je i pre nego sto je uradila test detaljno rekla da je ekran los i da ostrina nije bas najbolja (a to je sve zahvaljujuci pixel diamond shape-u koji je rasiren u odnosu na S4 gde je gust raspored)

Ja verujem da je odlican ekran, ali da je najbolji (ne verujem iako volim AMOLED), pa ne bas... One ima po meni onako najbolji ekran uz S4.

Samo neko ko je potpuno slep moze da kaze da je ekran na N2 bolji u bilo kom pogledu!

Za poredjenje sa HTC One, LG G2 i sl tu vec moze da se diskutuje i prica o nekom poredjenju, gde fakat HTC i LG verovatno imaju ostrije ekrane, ali je kontrast na N3 bolji. Poredio sam jedan uz drugi N3 ekran i G PRO ekran i ne znam koji mi je sveukupno bolji... Ali zato N3 vs N2 nema sekunde razmisljanja, iz aviona se vidi...

stvano g pro ima toliko dobar displej.. ? taj mob u zivotu nisam video uzivo

Da li zna neko, kad će da se pojavi u mts-u za biznet korisnike?

Ali zato N3 vs N2 nema sekunde razmisljanja, iz aviona se vidi...

Naravno da se vidi... 267 prema 386 ppi. Nisam jos otisao da vidim Note 3, ali bas cu da ga uporedim sa S4, mada cisto sumnjam da cu bas videti, ali videcu ako je tako kako se prica. Jako je tesko videti vise od 326ppi, sem ko nema jako jako jako dobar vid.

Kako ste vi ljudi dokoni sto je to... :p Gledate u pasulj, pixele i uporedjujete babe i zabe. Ja sam Note 2 prije kupovine vidio na slici i jednom uzivo na 2 minuta. To mi je bilo i vise nego da se odlucim.

Ja sam sve moje telefone koje sam imao video samo na slici i na yt :d

Ја сам од фебруара имао n2. Сад имам n3, двојку добио брат и могу рећи да је екран, барем мени, фантастичан.
Једина ствар која ме за сада иритира је заусетост рам меморије. Вазда показује слободно око 250-300. Сецкања нема никад, али ме ето нервира што је толико заузето.
Наравно, немогућност рутовања без деф. губитка гаранције је несумњиво највећи (условни) недостатак овог телефона. Видећу колико ћу још издржати без рутовања. Ово ми је за сада рекорд што се тиче тога :)
Целих 5 дана

Gde gledaš tu slobodnu memoriju?
Koliko imaš free u apps / running?

Једина ствар која ме за сада иритира је заусетост рам меморије. Вазда показује слободно око 250-300. Сецкања нема никад, али ме ето нервира што је толико заузето.

Unused RAM is wasted RAM

Gde gledaš tu slobodnu memoriju?
Koliko imaš free u apps / running?

Навикао сам се на android system info, па ту гледам. Кад побијем све, имам око 1гб слободно.

a koliko ima ovamo gde sam napisao?

1гб. Видећу колико ће показати кад поотварам све живо!

isto toliko :) dobro je to ne brini

Mnogo se razmišljam o ovom telefonu i jedina stvar koja me brine je veličina istog :D Jel neko prešao sa S4 na Note 3 ???? I isplati li se uopšte ?

Naravno da se vidi... 267 prema 386 ppi. Nisam jos otisao da vidim Note 3, ali bas cu da ga uporedim sa S4, mada cisto sumnjam da cu bas videti, ali videcu ako je tako kako se prica. Jako je tesko videti vise od 326ppi, sem ko nema jako jako jako dobar vid.

Ja poredio svoj telefon 240 ppi sa note 3 i razlika nije mala nego ogromna, ali ja zaista vidim najsitnije detalje (malo kratkovid, ali zato na blizinu...)... :)

Samsung Galaxy Note III

Juce sam bio kod rodjaka,koji je sa n2 presao na n3 pa sam video razliku kada sam stavio jedan pored drugog.N3 ima mnogo sveziji ekran.ostriji(kontrast),svetliji..Ali za rezoluciju ne znam...nisam imao dovoljno vremena..,

ju, videh neki klip gejming na N3, pa ovo izgleda kao na soniju : ) Jel probao neko te gameloft igre ? poslednje sto sam ja igrao na telefonu je drop, loptica koja propada vertikalno : )

Мени био апдејт, одрађен за час. Мислим да сад брже учитава слике кад се из камере улази у галерију.

Игрице дуго дуго нисам играо на телефону, још од изласка другог дела angry birds...

ju, videh neki klip gejming na N3, pa ovo izgleda kao na soniju : ) Jel probao neko te gameloft igre ? poslednje sto sam ja igrao na telefonu je drop, loptica koja propada vertikalno : )

Imas jos mnooooooogo dobrih igrica. Kad uzmes telefon, neces silaziti sa njega. Imas i dosta klipova na YT :)

Da se i ja prijavim. Imam Gs4 i Note 10.1...Utisci: od fasciniranosti, do ravnodušnosti... Valjda je razlika između GS4 i N3 u diagonali i S-penu - koji koristim godinu dana... Nisam još potrošio bateriju... Prvi utisci, generalno, pozitivni.

Edit:
Imam veliku dioptriju (+10.0 sa -1.0), konačno vidim sve. Mislim da je ovo idealan odnos dijagonala/rezolucija... Za one koji imaju probleme sa vidom: sjajna opcija u Settings/Accessibility/Magnification gestures

Opcija postoji i na GS4

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno