Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

[YOUTUBE]zgGQY5RmYUw[/YOUTUBE]

Hoću -neću...hoću-neću ...i tako danima... Velika dilema :confused:
Mada, verovatno, će na kraju prevagnuti HOĆU ;)

Uzmi Galaxy Round...to je trebao Note 3 da bude

Ovo poredjenje ekrana je po meni totalna budalastina i trazenje dlake u jajetu. Pogotovo sto su svi prica za sebe i mora da presudi subjektivni sud pa da covek uzme ono sto mu najvise odgovara. Za mene super amoled je tata i ekran na note 3 je doveden do savrsenstva. Mogu oni da mu stavljaju kojekakve etikete i mere istrumentina koliko ima lumena candela kelvina al moje oko najbolje zna sta mu odgovara kad ga vidi. Tako bi trebalo da bude svima i za sve u zivotu. Moze sto strucnjaka da kaze da je najgori al meni je taman :D:D

Sta bi sa ekranom si sredjivao ?

Ma jok kazu riknuo od uvijanja ili cega jos. I sve to ne podleze garanciji. Moze biti u tip top stanju i samo kazu to si mehanicki putem ostetio ekran. Sve manje vjerujem u bilo kakvu garanciju i poceo sam da razmisljam o nekoj dodatnoj sigurnosti tj osiguranju. Kao npr kasko za automobile. Valjda ima tako nesto za tehniku :D

Ja bih pozvao inspekciju ,ne vidm sta gubis a mozes dobiti dosta

Da li je neko uzeo Note 3 preko MTS-a,posto ga cekam preko MTS-expresa,smorio sam se za medalju cekajuci? :(

Ja bih pozvao inspekciju ,ne vidm sta gubis a mozes dobiti dosta

Ma nisam ja u pitanju posto sam uzeo tel na divlje nego sam naletio na jos dva slucaja gde ljudi imaju telefone u mint stanju sa sve garancijom uvoznika i ladno su ih iskulirali. I to sve note 2 ... A kleo sam se u njega. Zamislite tek kakav je slucaj sa note 3 da moram da ga nosim kao malo vode na dlanu. Pa nije on mene kupio da ga sluzim nego ja njega

Sve manje vjerujem u bilo kakvu garanciju i poceo sam da razmisljam o nekoj dodatnoj sigurnosti tj osiguranju. Kao npr kasko za automobile. Valjda ima tako nesto za tehniku :D

Postoji u razvijenijim zemljama, gde su ljudi dovoljno normalni i moralni da takvu uslugu koriste racionalno. Kod nas bi to bilo preskupo, što zbog velike marže koje uzimaju osiguravajuće kuće, što zbog ponašanja prosečnog srpskog korisnika.

Dark Side, daj, uozbilji se..

da znaš--- 41 godinu imam i dalje sam neozbiljan...:d elem, za 10 ak dana mi stiže LTE verzija...Obzirom da sam supruzi poklonio moj iphone 5, odradiću neku komparaciju za forum...čisto evidencije radi... ;)

Na toj slici uopšte ne izgleda mnogo veći, ali ipak je razlika. .. Nadam se da se neću zeznuti, ako rešim da ga uzmem

Samsung Galaxy Note III

Nije velika razlika ali note 3 je mnogo jaci

Na toj slici uopšte ne izgleda mnogo veći, ali ipak je razlika. .. Nadam se da se neću zeznuti, ako rešim da ga uzmem

Uživo S4 izgleda kao siroče pored N trojke. Nećeš se zeznuti, valjda :) Na bolje se lako navikava... Ma da i S4 ima svojih prednosti,sad mi žao da ga prodam, a nisam dovoljno bogat da mi S četvorka bude sekundarni telefon

Reših , iskombinovah i konačno je u mojim rukama :D Prvi utisci su odlicni, nije toliko veliki kao što sam mislila i za sada sam mnogo zadovoljna. :cool:

Ala si se dugo dvoumila :D

She's not a girl :d

Reših , iskombinovah i konačno je u mojim rukama :D Prvi utisci su odlicni, nije toliko veliki kao što sam mislila i za sada sam mnogo zadovoljna. :cool:

Eto vidis :) meni stize za 10 ak dana iz telenora.Mada imam ogromne sake pa je meni sasvim ok...

Bogami sam se razmisljala od kad je izasao :D Ispala dobra kombinacija i eto .... ;)

note2 kada sam kupio to je bio prvi ozbiljni telefon, a sada sam uzeo note3 i ovo je vec preozbiljna masina!

Bogami sam se razmisljala od kad je izasao :D Ispala dobra kombinacija i eto .... ;)
i meni je super kombinacija ;) poklon od rođaka, koji kada obnavlja ugovor za svoju firmu sa Telenorom dobija uvek 2 najskuplja na poklon... Ogromni računi su..60 brojeva na Telenoru...
note2 kada sam kupio to je bio prvi ozbiljni telefon, a sada sam uzeo note3 i ovo je vec preozbiljna masina!
sad me svi pržite pa sam nestrpljiv da zavrljačim ženi Iphone peticu i krenem da vršljam po Noti :test::cigar:

S4 još nisam prodala, a ovo mi je ispalo slično kao što @DARK SIDE kaže ....samo sto je kod mene rođak iz Nemačke , dobio od firme po veoma povoljnoj ceni :D U svakom slucaju, extra kombinacija (od prilike će biti zamena S4 za Note 3 ) .
Inace, za sada koliko sam ga isprobala telefon je extra ... Ako imaš vremena , možeš se igrati po ceo dan . Oduševila me i ona app Sketch book (samo ako imaš ideje, možeš da napraviš svašta ) . Baterija mi se čini da je mnogo dobra , ali konačni sud ću imati za neki dan, kada se malo sve stabilizuje . Brzina, ekran i sve ostalo je bez mane .

Nazad
Vrh Dno