Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Jel ovo neko djilkosu hakovao nalog? :d

E pa naručio sam Spigen Bounce, trebao sam to odmah da uradim... 13 ******* preko nemačkog Amazona, ponudiše mi onaj 30 day trial za Amazon Prime, tako da mi je u tom periodu besplatna isporuka. Nije ni loše ovako imati to, 20 evra za godinu dana, isplati se možda i uzeti to.

Edit:

Hahaha, j e v r e j a je cenzurisana reč :d

Poslednja izmena:
Proverila sam moj Note3 uzet preko Telenora i radi na sve mreže :thumbup::D

Ko oni trgovci kad pisu oglas :) Valjda na svim mrezama :)

ysaqunut.jpg
Ti si tvrdio da "neiskorišćen ram je bačen ram" je netačno i mantra.
Sada se slažeš sa tim, drago mi je što si promenio mišljenje.

Memory leak je već druga tema, jeste vezana za ram menadžment ali ne i za tvoje tvrdnje (i preobrat) sa kojima je ova diskusija počela i koje spomenuh u prethodnom pasusu.

"ne može se samo napamet ponavljati da je ok da bude što više zauzeto jer na tom ekranu to nije slučaj, naprotiv."
Ovo sam ja negde tvrdio ili u obraćanju meni se obraćaš nekom drugom?
"Android ram menadžment jeste dizajniran da (što više) drži učitane aplikacije u ramu i dok god telefon/tablet funkcioniše normalno nebitno je koliko je rama slobodno ili zauzeto."

Da mlatimo praznu slamu to se slažem, ja popustiti ne mogu a ne verujem i da ti to nameravaš :)

Kod mene je to zauzeto skoro uvek u fullu i nista..sljaka super.lagovi su za sada jako retki i kratki...

Poslednja izmena:
Zna li neko kako da podesim zvuk na slusalicama?kada slusam muziku,zvuk je ravan i bedan.basova nema.instalirah neke ekvilajzere, ali ni jedan ne radi na noti.

***....све зависи од слушаоца.... по мом укусу сток Самсунг слушалице су фантастичне.... Grado iGi које користим јесу боље али не 'драстично'.... зависи и од извора..... ***....

Na tim jedino mozes da slusas pleh muziku :D
Kupi covece sluske za 30e obraduj svoje usi

Ma nije to u pitanju.zvuk je totalno bez basa.a ekvilajzeri je rade.probao sam nekoliko ekvilajzera.nesto je do podesavanja.zvuk je krestav katastrofa.....
Edit:ipak jesu slusalice.stavim sluske od iphone a ono otkida. Njesra sluske totall

Poslednja izmena:
Да си пажљивије читао , видео би да не користим те слушалице ......у принципу , ако слушаш lossy неће ти помоћи ни најбоље слушке ....:) :) ;-)

Sad mi nije jasno.Da li uopste postoji bas u zvuku preko samsung slusalica?probao sam druge slusalice i sve su 100.% jace i imaju dubinu.ove samsungove kreste sa ostrim tonovima ...nije to malo pa da ja cepidlacim.jednostavno zvuk je bedan.Bas ne postoji.Od iphone-a sam probao i zvuk otkida.razlika je ogromna.sad postoji sansa da su ove moje felericne.jer nema sanse da se i na najeftinijim sluskama cuje ovako plitak zvuk ....

Тровање теме ал морам да одговорим ...Све што си навео је субјективан утисак , да се не понављам по 10000-ти пут , колико људи , толико ћуди ....Претражи нет апропо испитивања сток Самсунг слушалица ...е сад што теби креште и немају баса ...***...ја слушам искључиво lossless формате и продукцију пре loudness wara , за тако нешто сток слушалице су екстра ....

Тровање теме ал морам да одговорим ...Све што си навео је субјективан утисак , да се не понављам по 10000-ти пут , колико људи , толико ћуди ....Претражи нет апропо испитивања сток Самсунг слушалица ...е сад што теби креште и немају баса ...***...ја слушам искључиво lossless формате и продукцију пре loudness wara , за тако нешто сток слушалице су екстра ....

Ja ne znam da li sam pisao na kineskom.nije subjektivan.ne postoji bas uopste.verovwtno su pokvarene.i to je to.napisao sam da je razlika 100%. Ali posto to ne razumes ovo pisem da..: razlima je 100000000000000000 %. Znaci,nije subjektivan utisak....probacu neke druge od note tj drugar ima pa cu javiti.ako je i kod tih isto, onda su smece..nema ni veze.sljakaju ove od iphone sluske i nasao sam resenje

Ludilo :) , nabavljam i ja ovaj telefon uskoro...

Za dva dana bukvalno stigao Spigen Bounce u Nemačku kod mojih. Svaka čast DHL-u na brzini. Realno od sad ću sve što mi treba preko nemačkog Amazona da poručujem...

Ali, bar ovaj artikal je značajno skuplji nego na US Amazonu? Meni je u Srbiju stigao za 6 dana, iz USA.

Mene je izašlo sveukupno 13 evra, ne bih da cepidlačim za par stotina dinara kada može brže da mi stigne...

Ma, OK, jer si imao free shipping. Na US Amazonu je ispod $ 11
Nekih 30% razlike.

Za sada imam zamerku na krsh slusalice i senzore,koji aljkavo rade tj kako im se svidi...telefon je inace brz i premium klase...i to je sve...

Sluške imaju dobar zvuk i bas, jedino što su jako neudobne, boli uvo čim slušaš više od deset minuta, pa koristim ipak Sony MDR-EX10LP.

Nazad
Vrh Dno