Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel ovo neko djilkosu hakovao nalog? :d

E pa naručio sam Spigen Bounce, trebao sam to odmah da uradim... 13 ******* preko nemačkog Amazona, ponudiše mi onaj 30 day trial za Amazon Prime, tako da mi je u tom periodu besplatna isporuka. Nije ni loše ovako imati to, 20 evra za godinu dana, isplati se možda i uzeti to.

Edit:

Hahaha, j e v r e j a je cenzurisana reč :d

Poslednja izmena:
Proverila sam moj Note3 uzet preko Telenora i radi na sve mreže :thumbup:😀

ysaqunut.jpg
Ti si tvrdio da "neiskorišćen ram je bačen ram" je netačno i mantra.
Sada se slažeš sa tim, drago mi je što si promenio mišljenje.

Memory leak je već druga tema, jeste vezana za ram menadžment ali ne i za tvoje tvrdnje (i preobrat) sa kojima je ova diskusija počela i koje spomenuh u prethodnom pasusu.

"ne može se samo napamet ponavljati da je ok da bude što više zauzeto jer na tom ekranu to nije slučaj, naprotiv."
Ovo sam ja negde tvrdio ili u obraćanju meni se obraćaš nekom drugom?
"Android ram menadžment jeste dizajniran da (što više) drži učitane aplikacije u ramu i dok god telefon/tablet funkcioniše normalno nebitno je koliko je rama slobodno ili zauzeto."

Da mlatimo praznu slamu to se slažem, ja popustiti ne mogu a ne verujem i da ti to nameravaš 🙂

Kod mene je to zauzeto skoro uvek u fullu i nista..sljaka super.lagovi su za sada jako retki i kratki...

Poslednja izmena:
Zna li neko kako da podesim zvuk na slusalicama?kada slusam muziku,zvuk je ravan i bedan.basova nema.instalirah neke ekvilajzere, ali ni jedan ne radi na noti.

***....све зависи од слушаоца.... по мом укусу сток Самсунг слушалице су фантастичне.... Grado iGi које користим јесу боље али не 'драстично'.... зависи и од извора..... ***....

Na tim jedino mozes da slusas pleh muziku 😀
Kupi covece sluske za 30e obraduj svoje usi

Ma nije to u pitanju.zvuk je totalno bez basa.a ekvilajzeri je rade.probao sam nekoliko ekvilajzera.nesto je do podesavanja.zvuk je krestav katastrofa.....
Edit:ipak jesu slusalice.stavim sluske od iphone a ono otkida. Njesra sluske totall

Poslednja izmena:
Да си пажљивије читао , видео би да не користим те слушалице ......у принципу , ако слушаш lossy неће ти помоћи ни најбоље слушке ....🙂 🙂 ;-)

Sad mi nije jasno.Da li uopste postoji bas u zvuku preko samsung slusalica?probao sam druge slusalice i sve su 100.% jace i imaju dubinu.ove samsungove kreste sa ostrim tonovima ...nije to malo pa da ja cepidlacim.jednostavno zvuk je bedan.Bas ne postoji.Od iphone-a sam probao i zvuk otkida.razlika je ogromna.sad postoji sansa da su ove moje felericne.jer nema sanse da se i na najeftinijim sluskama cuje ovako plitak zvuk ....

Тровање теме ал морам да одговорим ...Све што си навео је субјективан утисак , да се не понављам по 10000-ти пут , колико људи , толико ћуди ....Претражи нет апропо испитивања сток Самсунг слушалица ...е сад што теби креште и немају баса ...***...ја слушам искључиво lossless формате и продукцију пре loudness wara , за тако нешто сток слушалице су екстра ....

Тровање теме ал морам да одговорим ...Све што си навео је субјективан утисак , да се не понављам по 10000-ти пут , колико људи , толико ћуди ....Претражи нет апропо испитивања сток Самсунг слушалица ...е сад што теби креште и немају баса ...***...ја слушам искључиво lossless формате и продукцију пре loudness wara , за тако нешто сток слушалице су екстра ....

Ja ne znam da li sam pisao na kineskom.nije subjektivan.ne postoji bas uopste.verovwtno su pokvarene.i to je to.napisao sam da je razlika 100%. Ali posto to ne razumes ovo pisem da..: razlima je 100000000000000000 %. Znaci,nije subjektivan utisak....probacu neke druge od note tj drugar ima pa cu javiti.ako je i kod tih isto, onda su smece..nema ni veze.sljakaju ove od iphone sluske i nasao sam resenje

Ludilo 🙂 , nabavljam i ja ovaj telefon uskoro...

Za dva dana bukvalno stigao Spigen Bounce u Nemačku kod mojih. Svaka čast DHL-u na brzini. Realno od sad ću sve što mi treba preko nemačkog Amazona da poručujem...

Ali, bar ovaj artikal je značajno skuplji nego na US Amazonu? Meni je u Srbiju stigao za 6 dana, iz USA.

Ma, OK, jer si imao free shipping. Na US Amazonu je ispod $ 11
Nekih 30% razlike.

Za sada imam zamerku na krsh slusalice i senzore,koji aljkavo rade tj kako im se svidi...telefon je inace brz i premium klase...i to je sve...

Nazad
Vrh Dno