- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Kod nas je još aktuelan XXUBMJ1, verzija koja se može rutovati De La Vega metodom.
Danas sam dobio update za Gear, on je u korak sa svetom.
Kod mene je j2 verzija....
Poslednja izmena:
Kod nas je još aktuelan XXUBMJ1, verzija koja se može rutovati De La Vega metodom.
Danas sam dobio update za Gear, on je u korak sa svetom.
A kod kog si provajdera uzeo telefon?Meni je sinoc stgao update DMJ7..
EDIT: ostah dužan Djilkoshu:
Gear koristim samo u radno vreme, van toga je isključen. Drži 3-4 dana. pretpostavljam da bi uz intenzivnu upotrebu bez problema terao dan.
UI gotovo da se i ne razlikujuJedina stvar kod Sammy-a sto je multiwindow extra stvar, to nisu ovi iz LG-a mogli lepo da odrade :d
Ne pomaze ni to, jer te lociraju preko IMEI-a. Znaci verovatno samo za sprint, verizon, t-mobile koji su kupili. Ne znam jel oni tamo imaju i ove international verzije...Onda u US u roming![]()
Stvar licne preference, mada ovo mi nekako lakse kod sammy-a, nego da povlacim tri prsta, a i ne mozes dve aplikacije u isto vreme da koristis (sem onih QS) koliko sam video. Mada mozda naprave i neki modMeni vise odgovara QS kod lg-a. Transparencija je bolja u nekim slucajevima. Imam MW na tabletu i ne koristim je. Hoces prozore, imas windows![]()
Stiglo.![]()
Sta je promenjeno osim tastature jel zna neko?
Meni ovo ne deluje da je greška.
Na novom ekranu toga nema, sve dok ne počneš da crtaš. BTW, nije samo na beloj, nego i na ostalim pozadinama.
Na prethodnoj vertiji jelly bean toga nema.greska je.
Baš si uporan. Ali je očigledno da nije greška.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari